flinst Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Kakvo ste kazete za nego-info,minimalni iziskvaniq .....mneniq-t.e. stavali izobsto za nesto?ili e prosto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Abe pi4 tozi windows ne e prednazna4en za desktop useri. Ako ima6 sarvar u doma si ...tova e drug vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Tazi tema e diskutirana v mnogo topici - napravi si truda da napravish "search windows 2003" naprimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 По принцип на него вървят почти всички игри които и на ХР, не може да тръгнат Norton i Kasperski ot programite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Ей направо ме убихте бе игри и win 2003 server Сещам се за оня дето се опитвал да трепе хлебарки с базука Вижте сега, за да не се стряскате нощем, просто забравете за 2003 и си играйте игричките на XP или на някоя конзола - казвам ви го съвсем сериозно. Те дори тия тарикати от Редмънд са сложили думичката "server", която означава - "не ме пипай ако не ти е ясно за кво става въпрос". По принцип не съм заядлив, ама вие го обърнахте на махленска вечеринка . За какъв к.. ви е да играете игри на сървърна платформа бе - ей с тва си блъсках главата цяла вечер Айде някой от вас сега да ми даде смислен отговор, щото се изтормозих и накрая нищо не ми роди тиквата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 За какъв к.. ви е да играете игри на сървърна платформа бе - ей с тва си блъсках главата цяла вечер Айде някой от вас сега да ми даде смислен отговор, щото се изтормозих и накрая нищо не ми роди тиквата Sigurno ot gazariq "Imam Win2003 i po cql den djarq na SUPER MARIO BROS(6oto ni6o drugo ne uspqva da mi se zaredi)" tova ne zvu4i li gordo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Sigurno ot gazariq "Imam Win2003 i po cql den djarq na SUPER MARIO BROS(6oto ni6o drugo ne uspqva da mi se zaredi)" tova ne zvu4i li gordo Абе що си мисля, че в чистенето на ориз с боксови ръкавици има повече тръпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Абе що си мисля, че в чистенето на ориз с боксови ръкавици има повече тръпка Стига бе Godfather, ти го изкара бати и проблема това, кво му е на Win2k3-то толкова че да не може да се играят игри, нали го хвалехте че е с по-добър memmory management, и разни други малки предимства, че в крайна сметка е по-лек и по-добър от XP.... кво кат е server ? има няколко services в повече и тва е. другото са оптимизации които могат само да помогнат аз не съм gamer, но съм пускал NFS, SOF2 i RedFaction2 без проблеми, и не съм само аз, още по време на ET манията, xway беше с Win2k3 и на него го играеше аз пък не се впечатлявам от това какво е решила да напише на опаковката фирмата, за мен това си е просто едно малко по-добро XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Да ви кажа честно с Вин2к3 сам от около половин година вече,и досега имам повече проблеми около подкарването на програми и драйверс а не с игрите.... Обаче да си сложа такъв виндоус за да си цъкам игрички щото съм гъзар - тва няма как да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Никога не съм казвал, че на 2к3 не могат да се играят игри. Просто ми се струва глупаво. Но ако за хора, които разбират какво правят мога горе-долу да го приема, то абсолютно не съм съгласен да се препоръчва за начинаещи. А както виждам темата натам отива, затова си изказах мнението. Та както е тръгнало дайте да си играем игрите на многопроцесорни машинки - сигурно ще е много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Та както е тръгнало дайте да си играем игрите на многопроцесорни машинки - сигурно ще е много яко Az na igri ne igraia no iskrenno pojelavam na vseki da moje da si pozvoli po edna mnogoprocesorna ma6inka-taka prosto za gazaria ili da si ia pusne samo za ruter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Az na igri ne igraia no iskrenno pojelavam na vseki da moje da si pozvoli po edna mnogoprocesorna ma6inka-taka prosto za gazaria ili da si ia pusne samo za ruter Утре ще си поръчам графична станция с +800 ПЦ-та и ще си пусна DOOM II в мрежа да и цъкам , заради гъзарията Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Mislia che Godfather go e obiasnil mnogo iasno. Server-a e prednaznachen za niakoi po-drugi celi, a ne za igri. Ako iskate igri slozete si XP (98, Me ili kakvoto i da e) i si igraite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Идеята ми беше още, че тези дето уж са по-отворени и са успели да подкарат някви игри на win2k3, е крайно некоректно да убеждават начинаещите, че това е "върха на сладоледа". Най-малкото затова, че всеки начинаещ ще се омота като пате в калчища докато подкара (ако въобще подкара) сървъра да работи на максимална производителност (хардуерно ускорение и т.н.). Ето затова ме дразнят подобни високомерни изказвания Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 a we v toq WinDowZ 2003 ima li nqakav service izobshto po nov ot tezi v win 2000 server ( govorq za 2000 server ne za 2000 ProOBesional ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Ami veche imam XP na D: i windows 2003 na C: .V moemnta vi pisha ot D:(XPto),zashtoto onzi chervei se poqvi i tuk kogato si pusnah modema.Za sajalenie patcha za XP tuk ne pasva i nqkoi da mi kaje ot kade da si svalq takav patch???Inache da prevarnesh win2003 ot server v chudesen workstation si e fasulska rabota.Horata sa napraili takiva hubavi tutoriali che chovek i ot kopche da ne razbira pak shte optimizira takav windows.2003 e po lek,makar i da mi bqha kazali che harchi poveche ram ot XP,za sega na task managera 2003 harchi 20-30 MB po malko ram i procesora mi (2,6 Ghz) stoi na 0-1 % ...kakto i da e,samo za patcha mi pomognete i mnoo shte sam vi blagodaren.Mersi predvaritelno P.S. Mnogo se izvinqvam toku shto namerih patch vav foruma.Veche imalo tema po vaprosa,az tarsih sas search no ne sam obarnal vnimanie che mi tarsi samo poslednite postove Ostaa da vidq dali tezi patchove rabotqt de...Ae stiskaite palci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.