Jump to content
BulForum.com

Turf Battles : The Rise Of Nations

russsi

Recommended Posts

Още едно безплатно MMORPG. Играта много наподобява на SilkRoad Online, но само на външен вид. Според мен тя има доста по - голям потенциал и повече възможности.

До колкото знам в играта има 2 раси - Елфи и Хора. Класовете герой са 5 - Archer, Blade Warrior , Fist Warrior, Blue Mage (може да избира дали да се превърне в white priest или black sorceror) и red mage (може да избира дали да се превърне в yellow priest )

Интересното при Archer-a е , че може да стреля докато се движи, като разбира се точността намалява. Blade Warrior-a е най - тежко бронирания и разчита изцяло на физическа атака. Fist Warrior е по - подвижеи и нанася по - бързи удари и има магическа защита.

Скиловете са разнообразни и са доста. Освен основните скилове има и тъй наречените Master скилове, които са доста разрушителни и се развиват след 100 левел. Има също и Master Transformation скилове, които се развиват след 160 левел.

В играта освеn стандартното PVE има и PVP. Pk режимът е достъпен след 30 левел, но истинското забавление е чак след 100 левел. В случай , че съм забравил да спомена в играта има 300 левела.

В играта има локаций за телепорти. Можете да запаметите определена локация и после от менюто за телепортация да изберете локацията и да се пренесете там. Ако сте лидер на партия ( партията побира максимум 15 герои) можете освен себе си да телепортирате и цялата партия заедно с вас.

Освен партия може да влезете и в tribe (еквивалент на гилдия). Tribe-oвете могат да воюват помежду си и те задължително имат лидер. Като воювате с други Tribe-oве можете да завземате села, острови и градове.

След tribe по нагоре е нацията (nation). След 160 левел можете да се присъедините към една от двете наций (хора и елфи) и да изпълнявате още повече задачи.

Като стана дума за задачите те се разделят на 3 вида:

Quests

Missions

Invasions

Естествено имате и pet (домашен любимец). Вече стана модерно за този тип игри. Започвате от яйце и развивате вашия любимец до 100 левел. Въпросът е , че не знаете какъв ще стане. Това зависи от храната , с която го храните. Ако го храните с един вид храна , може да стане върколак, а с друг , може да стане дракон.

Още нещо интересно е , че можете да си продавате героя , да го размените за друг , или да си купите нов (вече развит до някаква степен ест) от сайта. Оттам може да си купите също и много item - и за вашия герой.

Requirements for Turf Battles Client

Minimum:

P3 866 Mhz

256 MB RAM

GE Force 2 or Radeon 7200

Recommended:

P4 1.5 Ghz

512MB RAM

GE Force4 or Radeon 9000

Optimal:

P4 2.4 Ghz

512MB RAM

GE Force FX or Radeon 9600

Homepage

Download - Клиентът е голям 668 mb и скоростта е нормална.

Create an Account

Screenshots

Enjoy :)

Силно се надявам да има хора , които да играят тази игра. Вярно, че в началото е малко тъпа и се ядосвате от интерфейса, но след 20 левел , определено ще ви стане доста интересна. Силно се надявам някой да успее да направи един Български Tribe и да започнем да се доказваме.

az q svalih i sam 26lv nivata sa 300 i se digat mnogo barzo mojesh da imash pet sled 20lv koito evoluira kogato si iska sega moq e qice 3lv i 5 stava ku4e posle stava qko drugo neshto

ima qki rasi i jobove i skilove

i ima questove za grupi sled 30lv abe obshto vseto parvite 10niva sa leko tapi ama posle stava mnogo qka pataklama osobeno ako imash priqtel s kogoto da igraesh

p.s kype mi e : antondeldel

tarsete me da igraem

Guide

Силно се надявам когато сваляте клиентът да прочетете това и ще откриете отговорите на въпросите , които сте си задавали. Можете да погледнете и във форума, там има подробна информация за всеки клас. Като започнете играта, не му мислете много а излезте от града през горната порта и започнете за цепите бандити и други чудовища. След като качите 10 левел, можете да отидете до кристала и да се телепортирата в града на вашия клас и да си купувате неща за вашия герой или можете да останете в града и да намерите продавач на предмети за вашия клас( не можете да ползвате кристала за телепортиране преди 10 левел) Всичко което в итрябва е до статуята в града - там можете да разберете за различните куестове, за мисийте (мисий можете да получавате чак след 30 левел) и да разберете как да печелите пари.

Лично аз препоръчвам quest-а Toxic Frog за начинаещите. Можете да го изпълните 5 пъти и да спечелите много пари и да качите няколко левела. Pet можете да си вземете сле 20 левел. Много е важно да можете да се оправите с кординатната система в играта.

P.S. В началото може и да сте малко объркани , че в играта няма как да виждате HP на чудовищата , но после се свиква, и освен това можете да си купите скрол за тази задача. Играча ми се казва waterman - ако има нещо търсете ме.

Днеска я свалих тази игра ама преди малко като видях ,че трябва да се сваля някакъв огромен пач нещо се отказах за сега от тази игра. Така че утре ще влезна и най-вероятно ще те потърся :P

имам няколко въпроса:

от къде да си взема low level quests?

защо като ме мелят мобовете кръвта ми не спада ?

Ей ся пуснах да се сваля клиента..който играе ако може да каже на ква тарифа е и как е лагът..

ПС.Някой ако може да я ъпне на локалния.

az sam ma ggbit na 18lv i nma lag igrata e super luda az sam 40lv za 3dena abe ima mnogo neshta za praene osobeno s tova jivotno a nqkoi da kaje kak se izpolzva pet motela

Ми много лесно. Плaщаш 10 000 и като влезнеш вхотела си стоиш. Т.е. можеш да си оставиш цял ден компа с играта и така животното ти да качва левели, без да огладнява. Можеш да отидеш на даскало и да си оставиш животното да дига левели. Но не съм сигурен за това.

от къде мога да си взема животно

Отиваше се в някъф град ..и там биеш кат гламав докъто не падне яйце..а другият вариянт е да четеш кой кви животни продава в чата и да му пишеш на wisp и евентуално да го трейднете..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...