russsi Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Още едно безплатно MMORPG. Играта много наподобява на SilkRoad Online, но само на външен вид. Според мен тя има доста по - голям потенциал и повече възможности. До колкото знам в играта има 2 раси - Елфи и Хора. Класовете герой са 5 - Archer, Blade Warrior , Fist Warrior, Blue Mage (може да избира дали да се превърне в white priest или black sorceror) и red mage (може да избира дали да се превърне в yellow priest ) Интересното при Archer-a е , че може да стреля докато се движи, като разбира се точността намалява. Blade Warrior-a е най - тежко бронирания и разчита изцяло на физическа атака. Fist Warrior е по - подвижеи и нанася по - бързи удари и има магическа защита. Скиловете са разнообразни и са доста. Освен основните скилове има и тъй наречените Master скилове, които са доста разрушителни и се развиват след 100 левел. Има също и Master Transformation скилове, които се развиват след 160 левел. В играта освеn стандартното PVE има и PVP. Pk режимът е достъпен след 30 левел, но истинското забавление е чак след 100 левел. В случай , че съм забравил да спомена в играта има 300 левела. В играта има локаций за телепорти. Можете да запаметите определена локация и после от менюто за телепортация да изберете локацията и да се пренесете там. Ако сте лидер на партия ( партията побира максимум 15 герои) можете освен себе си да телепортирате и цялата партия заедно с вас. Освен партия може да влезете и в tribe (еквивалент на гилдия). Tribe-oвете могат да воюват помежду си и те задължително имат лидер. Като воювате с други Tribe-oве можете да завземате села, острови и градове. След tribe по нагоре е нацията (nation). След 160 левел можете да се присъедините към една от двете наций (хора и елфи) и да изпълнявате още повече задачи. Като стана дума за задачите те се разделят на 3 вида: Quests Missions Invasions Естествено имате и pet (домашен любимец). Вече стана модерно за този тип игри. Започвате от яйце и развивате вашия любимец до 100 левел. Въпросът е , че не знаете какъв ще стане. Това зависи от храната , с която го храните. Ако го храните с един вид храна , може да стане върколак, а с друг , може да стане дракон. Още нещо интересно е , че можете да си продавате героя , да го размените за друг , или да си купите нов (вече развит до някаква степен ест) от сайта. Оттам може да си купите също и много item - и за вашия герой. Requirements for Turf Battles Client Minimum: P3 866 Mhz 256 MB RAM GE Force 2 or Radeon 7200 Recommended: P4 1.5 Ghz 512MB RAM GE Force4 or Radeon 9000 Optimal: P4 2.4 Ghz 512MB RAM GE Force FX or Radeon 9600 Homepage Download - Клиентът е голям 668 mb и скоростта е нормална. Create an Account Screenshots Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 5, 2006 Author Share Posted October 5, 2006 Силно се надявам да има хора , които да играят тази игра. Вярно, че в началото е малко тъпа и се ядосвате от интерфейса, но след 20 левел , определено ще ви стане доста интересна. Силно се надявам някой да успее да направи един Български Tribe и да започнем да се доказваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 свалям я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 az q svalih i sam 26lv nivata sa 300 i se digat mnogo barzo mojesh da imash pet sled 20lv koito evoluira kogato si iska sega moq e qice 3lv i 5 stava ku4e posle stava qko drugo neshto ima qki rasi i jobove i skilove i ima questove za grupi sled 30lv abe obshto vseto parvite 10niva sa leko tapi ama posle stava mnogo qka pataklama osobeno ako imash priqtel s kogoto da igraesh p.s kype mi e : antondeldel tarsete me da igraem Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 5, 2006 Author Share Posted October 5, 2006 Guide Силно се надявам когато сваляте клиентът да прочетете това и ще откриете отговорите на въпросите , които сте си задавали. Можете да погледнете и във форума, там има подробна информация за всеки клас. Като започнете играта, не му мислете много а излезте от града през горната порта и започнете за цепите бандити и други чудовища. След като качите 10 левел, можете да отидете до кристала и да се телепортирата в града на вашия клас и да си купувате неща за вашия герой или можете да останете в града и да намерите продавач на предмети за вашия клас( не можете да ползвате кристала за телепортиране преди 10 левел) Всичко което в итрябва е до статуята в града - там можете да разберете за различните куестове, за мисийте (мисий можете да получавате чак след 30 левел) и да разберете как да печелите пари. Лично аз препоръчвам quest-а Toxic Frog за начинаещите. Можете да го изпълните 5 пъти и да спечелите много пари и да качите няколко левела. Pet можете да си вземете сле 20 левел. Много е важно да можете да се оправите с кординатната система в играта. P.S. В началото може и да сте малко объркани , че в играта няма как да виждате HP на чудовищата , но после се свиква, и освен това можете да си купите скрол за тази задача. Играча ми се казва waterman - ако има нещо търсете ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Днеска я свалих тази игра ама преди малко като видях ,че трябва да се сваля някакъв огромен пач нещо се отказах за сега от тази игра. Така че утре ще влезна и най-вероятно ще те потърся Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDog Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Изглежда интересна.Сега ще я пусна да се сваля и утре ще я пробвам,ако успея да я подкарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 имам няколко въпроса: от къде да си взема low level quests? защо като ме мелят мобовете кръвта ми не спада ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 emi v parviq grad ima edin to4no predi statuqta izglejdash kato leitanant ili neshto podobno sime na beginner trainer ili neshto takavo toi ti dava vsi4ki questove Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Ей ся пуснах да се сваля клиента..който играе ако може да каже на ква тарифа е и как е лагът.. ПС.Някой ако може да я ъпне на локалния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Грозно ми се види тва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 az sam ma ggbit na 18lv i nma lag igrata e super luda az sam 40lv za 3dena abe ima mnogo neshta za praene osobeno s tova jivotno a nqkoi da kaje kak se izpolzva pet motela Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 8, 2006 Author Share Posted October 8, 2006 az sam ma ggbit na 18lv i nma lag igrata e super luda az sam 40lv za 3dena abe ima mnogo neshta za praene osobeno s tova jivotno a nqkoi da kaje kak se izpolzva pet motela Ми много лесно. Плaщаш 10 000 и като влезнеш вхотела си стоиш. Т.е. можеш да си оставиш цял ден компа с играта и така животното ти да качва левели, без да огладнява. Можеш да отидеш на даскало и да си оставиш животното да дига левели. Но не съм сигурен за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Някой нещо да знае за тоя бъг...? Цък.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akudja Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 от къде мога да си взема животно Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 от къде мога да си взема животно Отиваше се в някъф град ..и там биеш кат гламав докъто не падне яйце..а другият вариянт е да четеш кой кви животни продава в чата и да му пишеш на wisp и евентуално да го трейднете.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 emi zna4i otivash v grada na fist town i tam biesh orc dokato ti se poqvi v inventorito a mejdu drugoto ako nqkoi iska akount da mi pishe 40lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.