Jump to content
BulForum.com

Разбиване на паролата на 1 rar

Rubbish

Recommended Posts

Значи свалих един rar, който има пас и искам да го разбера/махна, че да го разархивирам.

Търсих подобни теми, но ненамерих

Откажи се - има разни програми за махане на паролите обаче за рар формат работи само brute force(пълно комбиниране). При условие че изобщо си нямаш хабер каква боже да бъде паролата може да ти отнеме и година(особено ако е голям файла - около 15 пароли в секунда за добър комп :woot ). Можеш да пробваш де: питай google za advanced rar recovery

Откажи се - има разни програми за махане на паролите обаче за рар формат работи само brute force(пълно комбиниране). При условие че изобщо си нямаш хабер каква боже да бъде паролата може да ти отнеме и година(особено ако е голям файла - около 15 пароли в секунда за добър комп :woot ). Можеш да пробваш де: питай google za advanced rar recovery

И аз така съм чувал. Защитите на .рар са едни от най добрите. При скорост от 15-20 пароли на секунди ще ти трябват години да я кракнеш.

Има известен шанс ако имаш информация колко е дълга паролата, какво включва и в какъв ред. На мен навремето ми трябваше да кракна няколко рара с пароли, които можеше да изтеглиш свободно и един ги продаваше на парче ако искаш да ги ползваш. Купих си 2 бр. и ми пратиха паролите по пощата. Видях, че и двата започват с 4 символа латиница (малки букви) и завършват с още 3 цифри. По тази система си поръчах на друго място да ми направят елементарна програмка дето да изреди всичката малка латиница на първите 4 позиции и всичките цифри на останалите 3 във всяка една комбинация. Вярно...пак отнема време, но все по някое време стигаш до вярната комбинация. Иначе ако не знаеш дължината на паролата и дали не включва големи, малки букви, цифри и символи е практически невъзможно да я кракнеш с brute force в близките 10 000 години. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...