gadniqt Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Значи пробела,е че се чува шум във слушалката(и на този който се обаждам и той го чува). Проблема се появи като се понамокри малко gsm-a,а може и да е че леко му се ядосах и го "тряснах" няколко пъти . Въпроса ми е колко ще ми излезне да го оправя за да знам дали да не си взема нов gsm.Gsm-a е Semens st55.Mерси предватително. П.С.Ако някой даде и акъл как да си го оправя ще е още по -добре,аз така или иначе си го поотворих няколко пъти вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Ami kam 30 leva ne poveche, moje microfona da e precekan v sledstvie na vlizane v nego voda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted October 1, 2006 Author Share Posted October 1, 2006 Ami kam 30 leva ne poveche, moje microfona da e precekan v sledstvie na vlizane v nego voda. Xм,до колкото разбрах от друг форум ще струва до към 15 лв.Само някой да ми каже каде в Пловдив има магазин на джефф П.С. Едвали е само микрофона защото шумът се чува и при мен и при другият с който говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 JEFF ima na ul. Jelezarska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.