Jump to content
BulForum.com

След жребия за ЕВРО 2004 !

azsum

Recommended Posts

basten, напълно подкрепям мнението ти за Мариан Хр., той едва ли ще вкара някога ако топката не му се одари в главата... А пък за Боримиров, искам да го няма щото е старичък

Lichno az mislq che Imame golemi shanso ve da se klasirame, Inaliancite ima golqm karuk v grupite vinagi na magiq minavat 1vi krug za tova si mislq che tochno tqh moje da udarim, po skoro si mislq che drugite 2 otbora moje da ni napravqt nqkakvo geleme tuikato statistikata pokazva che sa ni neudobni otbori, makar i v tehnikata da gi prevuzhojdame. No v kraina smetka topkata e krugla puk da pojiveem da vidim. :beerchug

Inaliancite ima golqm karuk v grupite vinagi na magiq minavat 1vi krug za tova si mislq che tochno tqh moje da udarim

На магия минават ама винаги минават нали Лексотанчо :) За разлика от едни други кончета куци :)

Аве не само че ще бием според мене ами и ще гледаме се хубав футбол от класа.Недейте се притеснява.Сигорен съм че нашите хора ще ни представят много добре и какавто и да е резултата все ще печелим. :pirate

ЩЕ СЕ КЛАСИРАМЕ СИГОРЕН СЪМ. :love

Аве не само че ще бием според мене ами и ще гледаме се хубав футбол от класа.Недейте се притеснява.Сигорен съм че нашите хора ще ни представят много добре и какавто и да е резултата все ще печелим. :pirate

ЩЕ СЕ КЛАСИРАМЕ СИГОРЕН СЪМ. :love

Съгласен съм с теб,но имаш късмет,4е у4ителят ни по български език и литература не е юзър на Евроком :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...