platis Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Кога се пускат билетите за квалификацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Да и мен ме интересува..да си набавяме от началото още да ги видим тея лалета дали няма да изядат една тройка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Уж днеска в 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 кога е мача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Във вторник пускат билетите за мача с Холандия Най-скъпите пропуски по 15 лв., най-евтините - по 5 лв. Във вторник в 11 часа на касите на Националния стадион "Васил Левски" ще бъдат пуснати в продажба билетите за евроквалификацията с Холандия, съобщиха от Българския футболен съюз. На 7 октомври (събота) избраниците на селекционера Христо Стоичков приемат фаворита в квалификационна група "G" за Евро 2008 Холандия. Двубоят е от 21 часа на Националния стадион "Васил Левски". Най-скъпите пропуски - за Сектор "А" са по 15 лева. Най-евтините - за секторите "Б" и "Г" ще са по 5 лева. За Сектор "В" входът е 10 лева. Христо Стоичков събира играчите си на лагер преди двубоите с Холандия и гостуването на Люксембург (на 11 октомври) в понеделник, като в програмата на тима до мача с "лалетата" са предвидени две открити за медиите занимания - на 3 октомври (вторник) от 10,30 часа и на 6 октомври (петък) от 18 часа. На 8 октомври (неделя) възстановителното занимание след двубоя с Холандия също ще бъде открито. В петък от 12 часа Христо Стоичков ще даде пресконференция в сградата на БФС. Да и мен ме интересува..да си набавяме от началото още да ги видим тея лалета дали няма да изядат една тройка Ако говориш за тройка кебапчета може и да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Да и мен ме интересува..да си набавяме от началото още да ги видим тея лалета дали няма да изядат една тройка чак тройка не,но с малко късмет и много себераздаване може да ги хързулнем с 1-0.отбора им е много млад и все още не са сработени добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.