Plambata Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Neznam wyprosa dali mi e za tozi forum,no 6te se radwam niakoi,ako mi kaje otgowora:Zna4i imam surround 5.1,Winamp3,no vyprosniat Winamp ne mi izpiswa kirilica,a niakakwi ieroglifi nerazbiraemi.Svalih si Winamp 5.0,koito mi izpisva kirilicata,no surround-a ne mi sviri,sviriat samo 2 koloni.Niakoi moje li da mi kaje kakwo da naprawia??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 probvai s Winamp v.2.91 i az imah problem s Winamp3 i 5 kaji ako se oprai s toq po stariq Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Аз сега съм с 2.74 щото 3 и 5 въобще не зацепваха - изобщо не плейваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 за случая когато свирят само 2 колони, при мен помогна следното : Winamp \ Options \ Prefeneces (Ctrl-P) \ Plug-ins \ Output \ Direct Sound Output.... \ Configure \ "Allow Hardware Acceleration" трябва да бъде checked при мен номера го правеше с различни версии на драйвера за звуковата карта - слагам новия драйвер и свири само на 2 колони, връщам стария драйвер и пак свирят 4, сега като съм enable-нал това "Allow Hardware Acceleration" вече и с двата драйвера свирят всички колони дано да помогне това, описанието на последователността за достигането на настройките е за версия 2.95 с която съм аз, за v.3 i v.5 не мога да кажа дали е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 na men puk mi ba4kat vsi4ki koloni osven center i niznam kak da go pusna 4rez winamp 2.78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 що не пробвте да си свалите някои плуг-ин от саит-а на winamp аз преди време намерих нещо но не ми се занимавате мн'о да разглеждам ... то е в warez-a има май такиа плуг-инчета... ама за 5-цата или 3-ката съм сигурен че свалих от саит-а на winamp... хубав плуг-ин.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 na men s winamp 5 mi chete cirilyc bez problem... i 5-te koloni rabotat... tvoia problem moje da ne e v winamp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Emi na men pod linux XMMS-a (Winamp-a pod linux) kato mi izpisvashe pesnite s "yeroglifi" prosto si smenif fonta (naglasih si go na takyf, s koito se vijdat dobre). Predpolagam i na Winamp-a mogat da se smenqt fontove ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Може ако си направиш Ти скин или да си намериш скин който ползва Кирилизиран фонт... абе кирилизацията на УинАмп-а не е проблем ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.