Jump to content
BulForum.com

WINAMP PROBLEM

Plambata

Recommended Posts

Neznam wyprosa dali mi e za tozi forum,no 6te se radwam niakoi,ako mi kaje otgowora:Zna4i imam surround 5.1,Winamp3,no vyprosniat Winamp ne mi izpiswa kirilica,a niakakwi ieroglifi nerazbiraemi.Svalih si Winamp 5.0,koito mi izpisva kirilicata,no surround-a ne mi sviri,sviriat samo 2 koloni.Niakoi moje li da mi kaje kakwo da naprawia??? :sayjin

за случая когато свирят само 2 колони, при мен помогна следното :

Winamp \ Options \ Prefeneces (Ctrl-P) \ Plug-ins \ Output \ Direct Sound Output.... \ Configure \ "Allow Hardware Acceleration" трябва да бъде checked

при мен номера го правеше с различни версии на драйвера за звуковата карта - слагам новия драйвер и свири само на 2 колони, връщам стария драйвер и пак свирят 4, сега като съм enable-нал това "Allow Hardware Acceleration" вече и с двата драйвера свирят всички колони

дано да помогне това, описанието на последователността за достигането на настройките е за версия 2.95 с която съм аз, за v.3 i v.5 не мога да кажа дали е същото

що не пробвте да си свалите някои плуг-ин :) от саит-а на winamp :)

аз преди време намерих нещо но не ми се занимавате мн'о да разглеждам ...

то е в warez-a има май такиа плуг-инчета...

ама за 5-цата или 3-ката съм сигурен че свалих от саит-а на winamp... хубав плуг-ин.. :punk

Emi na men pod linux XMMS-a (Winamp-a pod linux) kato mi izpisvashe pesnite s "yeroglifi" prosto si smenif fonta (naglasih si go na takyf, s koito se vijdat dobre). Predpolagam i na Winamp-a mogat da se smenqt fontove ...

Може ако си направиш Ти скин :)

или да си намериш скин който ползва Кирилизиран фонт...

абе кирилизацията на УинАмп-а не е проблем ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...