Jump to content
BulForum.com

Bluetooth hand free

Recommended Posts

Немога да си свържа телефона с хандс фрее-то . Апарата ми е Siemens S65 . Имам и блутуут за компютър и даже той не засича хандс фрее-то . Хандс фреето е ново и не би трябвало да имам проблеми с него . Какво да правя ?

Най-вероятно е свързвано с друг телефон(примерно за проба) при което минава в "невидим"за останалите устройства режим...Имах известни ядове с една ТАКАВА слушалка,и се оказа,че при задържане на бутона за включване за по-дълго време(5-6 сек)се излиза от въпросният режим и става видима за останалите устройства :)

п.п.Каква е слушалката?

Най-вероятно е свързвано с друг телефон(примерно за проба) при което минава в "невидим"за останалите устройства режим...Имах известни ядове с една ТАКАВА слушалка,и се оказа,че при задържане на бутона за включване за по-дълго време(5-6 сек)се излиза от въпросният режим и става видима за останалите устройства :)

п.п.Каква е слушалката?

Ами пич какво да ти кажа ... ти си цар . Същата работа е както с твоя . Задържах слушалката малко повече и апарата ми я засече :) Благодаря ти много .. Дивак си . :love

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...