MAster-D Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Немога да си свържа телефона с хандс фрее-то . Апарата ми е Siemens S65 . Имам и блутуут за компютър и даже той не засича хандс фрее-то . Хандс фреето е ново и не би трябвало да имам проблеми с него . Какво да правя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Как така "Имам и блутуут за компютър и даже той не засича хандс фрее-то" - компютъра не може да засече САМО ХФ-то или телефона изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 И видял ли си дали ХФ-то поддържа този модел? Защото със нокия 6230 не засичам тооф за 6270,80 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Най-вероятно е свързвано с друг телефон(примерно за проба) при което минава в "невидим"за останалите устройства режим...Имах известни ядове с една ТАКАВА слушалка,и се оказа,че при задържане на бутона за включване за по-дълго време(5-6 сек)се излиза от въпросният режим и става видима за останалите устройства п.п.Каква е слушалката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Bluetooth headset BT20S . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Най-вероятно е свързвано с друг телефон(примерно за проба) при което минава в "невидим"за останалите устройства режим...Имах известни ядове с една ТАКАВА слушалка,и се оказа,че при задържане на бутона за включване за по-дълго време(5-6 сек)се излиза от въпросният режим и става видима за останалите устройства п.п.Каква е слушалката? Ами пич какво да ти кажа ... ти си цар . Същата работа е както с твоя . Задържах слушалката малко повече и апарата ми я засече Благодаря ти много .. Дивак си . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.