Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

dunata, имах си аз с Реал да не мачкаш...
Еми в реалния живот друго става, така че бях малко изненадан :). Дължа го на мойте умения като треньор :bgrin:

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Искам да питам,дали трябва да почвам нов сейв,за да се усетят промените от пач 7.0.1 или може и със стария сейв ??

Да знам дали да играя... :)

мен не ме кефи как почвам важен мач и още в началото ми контузват някой или ми го гонат...не става толкова често ама дразни

или като ми дава жълт картон в първите 3-4 минути на мача..сигурно се случва в около 50% от мачовете

други забележки немам :D

Искам да питам,дали трябва да почвам нов сейв,за да се усетят промените от пач 7.0.1 или може и със стария сейв ??

Да знам дали да играя... :)

Не знам как ще е тази година, но на ФМ06 беше по следния начин - промените в базата данни (т.е. грешните трансфери и т.н. в началото) не можеш да ги усетиш, но бъгфиксовете (например много контузии, много картони и т.н.) ще ги усетиш.

Така ще е и тази година :)

п.п. Я потърсете Vartkes в играта :P И дайте шот ако ме има в Локото :D

Така ще е и тази година :)

п.п. Я потърсете Vartkes в играта :P И дайте шот ако ме има в Локото :D

изкарва Рупениян Варткес от Ботев - 90 набор :)

Деа, дайте идеи как да подобря играта с глава на защитниците им. Имат нелоши показатели, но във въздуха са... пълен въздух :lol:

Вкарах гол на Милан с тактиката,която направих при изпълнение на корнери.

Стана точно както го бяхме заучили на тренировка с момчетата :D

Горд съм с този малък тактичеси напредък :)

Иначе ги бих 3:1,без никъв шанс да ме спрат при корнер или да ми вкарат от корнер :D :D :D

Дано това не е няква случайност,а по често да реализирам така.

dqwpu4.th.jpg- 1 кръг

dwqdwqrx7.th.jpg-2 кръг :)

аз мачкам с канарите :punk Само 1вия кръг паднах от литекс като гост 3:1 после последователни победи над Беласица Цска Локо сф и спартак варна и сега съм на 3то място на точка от лидера Родопа! :bgrin: Какалов е изрод,бучи почти всеки мач!Пускам го страйкър!Отървах се от Домакина-продадох го на Слабия за 55 000 $ Направих и аз групи от отделните звена в отбора за тренировки!Да видим,дано да съм оцелил нужните тренировки :D засега добре!Абе кво за кво спасяване от изпадане става въпрос,аз шампион ще ставам,даже съм се надъхал да ставам без да преигравам мачове!Я си признайте-преигравате ли мачове а!Хихихихи! :D :P

то с преиграване се губи удоволствието от играта :) защото ако имаш горе долу сносен отбор можеш да победиш всеки :) ;)

никога не преигравам.няма смисъл

изглежда налучках вярната система 4-1-2-1-2.ся мажа с милан.имам 5 победи в първенството от 5 мача,а в шампионската лига напраих равен с челси 1-1 на мой терен,като те ми вкараха от дузпа и бих спартак москва 0-2.

обаче проблема с контузиити си остава.почти всеки мач контузват по някой :angry:

Аз ако преигравах мачове нямаше да съм все 6-8, а щях поне в Европа да влеза.

Тва с Ботев нали? Аз първите 2 сезона станах 6ти, ся 3тия се движа четвърти средата на втория полусезон, но да видим дали ще се задържа :P

никога не преигравам.няма смисъл

обаче проблема с контузиити си остава.почти всеки мач контузват по някой :angry:

Тва с контузиите е доста прецакано. Веднъж се нях задържал към месец без контузии и изведнъж като почнаха......в 2 поредни дни по двама човека...всичките за по 3-4 седмици.... Просто генератора за контузии е яко сдухан в тая игра.

Тва с Ботев нали? Аз първите 2 сезона станах 6ти, ся 3тия се движа четвърти средата на втория полусезон, но да видим дали ще се задържа :P

Човек кога направи 2 сезона и играеш 3-ти :blink: :)

Днес стана нещо което немога да си го обесня... :confused

Дава положение някво и Хуго Алмейда прави фал и до тук добре.Съдията свири фала и отива чак на други край на терена и показва червен картон на Налдо ?????????

Кви са тия измишльотини???Ако може да ми обясни играта за кво е тоя червен картон като Налдо няма нищо общо с положението???

Дава положение някво и Хуго Алмейда прави фал и до тук добре.Съдията свири фала и отива чак на други край на терена и показва червен картон на Налдо ?????????

Кви са тия измишльотини???Ако може да ми обясни играта за кво е тоя червен картон като Налдо няма нищо общо с положението???

Напсувал е съдията :punk Това е :lol:

Случва се, бият се или нещо такова, виж рапорта за мача :)

накарай му се хубаво и няма да прави пак така.. :)

btw при мен Какалов в предсезонната подготовка от 7 контроли си изкара 3 червени картона...2 за удар на противников състезател при спряна игра и 1 за псуване на съдията... :bgrin:

Ееее вие имате много разлигавени футболисти. При мен няма такива, един (Гути) се усмели да удари без топка някакъв и го дадох под наем на 'Hercules', след това му свалих заплатата (не знам как се съгласи) и накрая като се върна го пратих във втория отбор ... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...