dunata Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 dunata, имах си аз с Реал да не мачкаш... Еми в реалния живот друго става, така че бях малко изненадан . Дължа го на мойте умения като треньор Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Искам да питам,дали трябва да почвам нов сейв,за да се усетят промените от пач 7.0.1 или може и със стария сейв ?? Да знам дали да играя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 мен не ме кефи как почвам важен мач и още в началото ми контузват някой или ми го гонат...не става толкова често ама дразни или като ми дава жълт картон в първите 3-4 минути на мача..сигурно се случва в около 50% от мачовете други забележки немам Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Искам да питам,дали трябва да почвам нов сейв,за да се усетят промените от пач 7.0.1 или може и със стария сейв ??Да знам дали да играя... Не знам как ще е тази година, но на ФМ06 беше по следния начин - промените в базата данни (т.е. грешните трансфери и т.н. в началото) не можеш да ги усетиш, но бъгфиксовете (например много контузии, много картони и т.н.) ще ги усетиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Така ще е и тази година п.п. Я потърсете Vartkes в играта И дайте шот ако ме има в Локото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Така ще е и тази година п.п. Я потърсете Vartkes в играта И дайте шот ако ме има в Локото изкарва Рупениян Варткес от Ботев - 90 набор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Хахаха,се е ирония Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 кога ша излиза тоя прословут пач?нали беше до края на седмицата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Деа, дайте идеи как да подобря играта с глава на защитниците им. Имат нелоши показатели, но във въздуха са... пълен въздух Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Вкарах гол на Милан с тактиката,която направих при изпълнение на корнери. Стана точно както го бяхме заучили на тренировка с момчетата Горд съм с този малък тактичеси напредък Иначе ги бих 3:1,без никъв шанс да ме спрат при корнер или да ми вкарат от корнер Дано това не е няква случайност,а по често да реализирам така. - 1 кръг -2 кръг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 аз мачкам с канарите Само 1вия кръг паднах от литекс като гост 3:1 после последователни победи над Беласица Цска Локо сф и спартак варна и сега съм на 3то място на точка от лидера Родопа! Какалов е изрод,бучи почти всеки мач!Пускам го страйкър!Отървах се от Домакина-продадох го на Слабия за 55 000 $ Направих и аз групи от отделните звена в отбора за тренировки!Да видим,дано да съм оцелил нужните тренировки засега добре!Абе кво за кво спасяване от изпадане става въпрос,аз шампион ще ставам,даже съм се надъхал да ставам без да преигравам мачове!Я си признайте-преигравате ли мачове а!Хихихихи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Аз ако преигравах мачове нямаше да съм все 6-8, а щях поне в Европа да влеза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 то с преиграване се губи удоволствието от играта защото ако имаш горе долу сносен отбор можеш да победиш всеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 никога не преигравам.няма смисъл изглежда налучках вярната система 4-1-2-1-2.ся мажа с милан.имам 5 победи в първенството от 5 мача,а в шампионската лига напраих равен с челси 1-1 на мой терен,като те ми вкараха от дузпа и бих спартак москва 0-2. обаче проблема с контузиити си остава.почти всеки мач контузват по някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Аз ако преигравах мачове нямаше да съм все 6-8, а щях поне в Европа да влеза. Тва с Ботев нали? Аз първите 2 сезона станах 6ти, ся 3тия се движа четвърти средата на втория полусезон, но да видим дали ще се задържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 никога не преигравам.няма смисъл обаче проблема с контузиити си остава.почти всеки мач контузват по някой Тва с контузиите е доста прецакано. Веднъж се нях задържал към месец без контузии и изведнъж като почнаха......в 2 поредни дни по двама човека...всичките за по 3-4 седмици.... Просто генератора за контузии е яко сдухан в тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Тва с Ботев нали? Аз първите 2 сезона станах 6ти, ся 3тия се движа четвърти средата на втория полусезон, но да видим дали ще се задържа Човек кога направи 2 сезона и играеш 3-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Е аз правя средно по полувин сезон на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Днес стана нещо което немога да си го обесня... Дава положение някво и Хуго Алмейда прави фал и до тук добре.Съдията свири фала и отива чак на други край на терена и показва червен картон на Налдо ????????? Кви са тия измишльотини???Ако може да ми обясни играта за кво е тоя червен картон като Налдо няма нищо общо с положението??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Днес стана нещо което немога да си го обесня... Дава положение някво и Хуго Алмейда прави фал и до тук добре.Съдията свири фала и отива чак на други край на терена и показва червен картон на Налдо ????????? Кви са тия измишльотини???Ако може да ми обясни играта за кво е тоя червен картон като Налдо няма нищо общо с положението??? Напсувал е съдията Това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Днес стана нещо което немога да си го обесня... Дава положение някво и Хуго Алмейда прави фал и до тук добре.Съдията свири фала и отива чак на други край на терена и показва червен картон на Налдо ????????? Кви са тия измишльотини???Ако може да ми обясни играта за кво е тоя червен картон като Налдо няма нищо общо с положението??? Случва се, бият се или нещо такова, виж рапорта за мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Днес стана нещо което немога да си го обесня... Дава положение някво и Хуго Алмейда прави фал и до тук добре.Съдията свири фала и отива чак на други край на терена и показва червен картон на Налдо ????????? Кви са тия измишльотини???Ако може да ми обясни играта за кво е тоя червен картон като Налдо няма нищо общо с положението??? накарай му се хубаво и няма да прави пак така.. btw при мен Какалов в предсезонната подготовка от 7 контроли си изкара 3 червени картона...2 за удар на противников състезател при спряна игра и 1 за псуване на съдията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Ееее вие имате много разлигавени футболисти. При мен няма такива, един (Гути) се усмели да удари без топка някакъв и го дадох под наем на 'Hercules', след това му свалих заплатата (не знам как се съгласи) и накрая като се върна го пратих във втория отбор ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Naldo pushed Papadopoulos away Тоя Налдо сигурно го отрепал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_LIVERPOOL Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 има едно Hints and Tips и там пише да внимаваш с репликите към съдиите че можеш да бъдеш санкциониран.Как да изразявам недоволство??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.