sasho_1989 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Абе,пичове,нещо все изпускам тва Go to match.като давам Continue.Идеи да гледам мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ми можеш, но няма да се концентрират. Примерно защитници и нападатели ще тренират абсолютно едно и също, без да се набляга на защитните и нападателните им съответно свойства. Затова разпределението на играчите по тренировки в зависимост от постовете им е добра идея. мерси,братле!Значи последно-примерно личните тренировки които ще ги правя по тия групи,ще са по-ефективни ако имам по-добри трениори в сравнение ако правя същата програма ,но с по-лоши трениори?и в двата варианта-със и без лични тренировки от моя страна-добре е да имам трениори с по-добри показатели??? Май ще ги сменям трениорите на канарите Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Много ясно, че по-добрите треньори ще вършат по-добра работа. Винаги. Сменяй, стига да можеш да привлечеш някой свестен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 още нещо,което е свръх нереално и ме дразни много е това,че няма мач в който да не ми се контузи играч и ако отбора ти е малък и нямаш достатъчно резерви просто по добре да се откажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Това с контузиите наистина е много нереално. Играя с ЦСКА и имам в момента 11 контузени. И като се оправи някой друг контузват. Не мога да окомплектовам нормален състав. Постоянно трябва да с еиграе с половината резерви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Това с тренировките е лесна история и ако ги напрвите като хората се получават огромни boost-ове на показателите. Харчиш 2-3мил за треньори, ама когато всичко ти е на по-5-6 звезди.... Аз лично правя няколко групи, в които се набляга на различни неща. Групите са Goalkeepers, Full Backs, Central Backs, Wingers, Central Midfielders и Strikers. Според написаното малко по-горе вече се ориентирате какво да се тренира в отделните групи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Тренировъчните групи са важни, за да можеш да си направиш лична тренировка, на която да избереш на какво да се набляга най-вече. Колкото по-добър ти е треньора, толкова по-полезни ще са тренировките и по-добре ще се развиват играчите. Гледат се оценките от coaching предимно, а другите отстрани са също полезни, макар и не директно свързани с начина на трениране. братле,къде ги видя тези оценки coaching!Освен coaching за вратарите,друга такава не видях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 дразни ме това,че при равностойни отбори печеля 1 от 4-5 борби за първа топка,а когато противника е по добър печеля борба за първа един път в мача.дразни ме това,че когато играчите са 3 на 3 в центъра моите никога не правят бърза атака,а стоят и чакат,а противника винаги стига до удър при такова положение.дразни ме,че ако първите една-две атаки са за противника никога не съм побеждавал,а най много равиен,въпреки че по владение мачкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 дразни ме това,че при равностойни отбори печеля 1 от 4-5 борби за първа топка,а когато противника е по добър печеля борба за първа един път в мача.дразни ме това,че когато играчите са 3 на 3 в центъра моите никога не правят бърза атака,а стоят и чакат,а противника винаги стига до удър при такова положение.дразни ме,че ако първите една-две атаки са за противника никога не съм побеждавал,а най много равиен,въпреки че по владение мачкам Значи ти е объркана тактиката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 За контузиите - вземете по-добри физиотерапевти. Рядко имам по повече от 2-3 контузени играчи, което е в реда на нещата. @Leper_Messiah - моите са GKs, central defs, full backs, central mids, mids left/right (wingers?), attacking mids и strikers. Ай да обменим тренировките? Ей тука съм експортнал моите: schedules.rar @frodo - опитай да увеличиш closing down и tackling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Значи ти е объркана тактиката... ами пробвам различини системи,но ефекта е почти еднакъв.с милан играех 3-4-3 и пак в 10 мача ми бяха вкарали към 15 гола.пробвах с 3-5-2 ама тогава аз не можех да вкарам гол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 ами пробвам различини системи,но ефекта е почти еднакъв.с милан играех 3-4-3 и пак в 10 мача ми бяха вкарали към 15 гола.пробвах с 3-5-2 ама тогава аз не можех да вкарам гол... Сложи повече защитници тогава.Пробвай със ситема с четирима отзад и наситена халфова линия,нещо от типа на 4-5-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Или моята - 4-2-3-1, което си е разновидност на 4-5-1 ама бая по-офанзивна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 значи за мен най-добрите са 4-1-2-1-2 и 4-1-3-2, които са разновидност на 4-4-2 на практика, но са доста по ефективни, а фродо то не зависи само от схемата, а и от тиим инструкшънс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Я кажете как да атачна файл без да използвам чужд хост...или ако не може така, къде да ъплудна тренировките и тактиките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Не можеш да атачваш тук, иначе bgshare.com, rapidshare.de, megaupload.com... лошото, че първите два не работят в момента, а са най-кефещите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 schedules Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 какво трябва да направя за да купя играч-наддавам двойно на пазарната цена и нестава Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 какво трябва да направя за да купя играч-наддавам двойно на пазарната цена и нестава Еми,доста е относително.Може играчът да е незаменим за отбора си,тогава трябва да се наддава много повече от обявената цена Ако клубът се съгласи с цената,която предлагаш-започваш преговори с футболиста,но той може да иска много голяма заплата или пък да не желае да смени клубната си принадлежност и пак трансферът да се провали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 какво трябва да направя за да купя играч-наддавам двойно на пазарната цена и нестава Като скаутнеш някой обикновено в характеристиката пише за колко пари биха го продали и дали той има интерес. Изобщо скаутването е страшно приятна изненада в тази игра. Много детайлно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 В момента съм в ужасна криза с контузии, след като три мача подред ми се контузва нападателя за по 2 месеца. Ебати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 В момента съм в ужасна криза с контузии, след като три мача подред ми се контузва нападателя за по 2 месеца. Ебати...Ахаха, аз пък съм в няк'ва супер откачена форма. С Реал съм 94.5%-тов (сигурен) шамион, като водя с 6 точки, мач по малко и остават 6 мача до края (на мен 7), всичките дербита минаха и имам 4 домакинства ... .Спечелих 'Copa Del Rey', и съм на финал с Байерн в шампионската. Взимам Анри от свободен трансфер и Роналдо в последните 15 мача има 19 гола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Някой знае ли дали може да се оправи мизериата с националните отбори на Германия и Холандия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Абе днеска ми даде няква грешка и ми се затвори играта. На някой друг да му се е случвало това? Изгубих около час и нещо, понеже не съм сейвнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 dunata, имах си аз с Реал да не мачкаш... WriteR4e, да, за този вид краш ставаше дума, но май си е бъгче в играта, а не е от крак-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.