Slain Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 http://torrents.data.bg/details.php?id=556...043qjqo81vosig2 Football Manager 2007 - Packs Торентът съдържа пакове с лога, фланелки, графични подобрения и др. За FM2006 са, но са тествани и на 2007 и работят! В повечето архиви има readme файлове в които е указано къде да се разархивират. Приятна игра! uploaded by bandicoot на който не му се чака да го сваля на мен такива 'екстри' не ми трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 съдията луд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 abe nz za vas no az li4no ne sum mu golqm fen ne 4e se o4akval ne6to po-golqmo mojebi 6toto sum igral predi6nite 2 super mnogo i sq mi e pisnalo no nz ne sum zapalen Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 съдията луд... Eh...trqbvashe oshte 1 cherven karton da izvadi toq sadiq. Iskah da razbera dali e implementirano praviloto na fifa za minimum 7 igra4a za otbor, 4e da se igrae ma4a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Кога се очаква релийза на RELOADED Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 е добре де...играя с честър-2 английска лига,цял мач мачкам-владея топката,играя 20минути с човек повече и накрая падам и това се повтаря общо взето всеки мач.или аз не правя нещо като хората или играта се ебава с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Кога се очаква релийза на RELOADED Така като гледам догодина, за ФМ08 е добре де...играя с честър-2 английска лига,цял мач мачкам-владея топката,играя 20минути с човек повече и накрая падам и това се повтаря общо взето всеки мач.или аз не правя нещо като хората или играта се ебава с мен Щом падаш много, пада и увереността на играчите, в частност и нападателите и затова не са резултатни. Т'ва на теория. На практика си карък Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 е добре де...играя с честър-2 английска лига,цял мач мачкам-владея топката,играя 20минути с човек повече и накрая падам и това се повтаря общо взето всеки мач.или аз не правя нещо като хората или играта се ебава с мен Аз със Rochdale от 40-тата минута съм с човек повече а 72 с двама човека повече и в 79 86 88 ми вкарват 3 гола и падам 0:3 домакин. Е тва кво е ? Направо трябва да не им плащам заплата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 To i takava opciq ima... globqvai gi s 2-3 zaplati i vsi4ko shte e to4no...te nqma da sa dovolni sushto kakto i ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 И на мен доста често ми се случва да падам от отбор, който смазвам, а те са с човек по-малко. Да не говорим, че са доста по-слаби от мен. Явно това също е проблем в игарата и дано бъде оправено в 7.0.1. Дотогава се отказвам да играя, че нещо нямам мерак с тея бъгове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 И на мен доста често ми се случва да падам от отбор, който смазвам, а те са с човек по-малко. Да не говорим, че са доста по-слаби от мен. Явно това също е проблем в игарата и дано бъде оправено в 7.0.1. Дотогава се отказвам да играя, че нещо нямам мерак с тея бъгове. играта е супер зле-почнах с милан като гледам че със слаб отбор нищо не става.във всеки мач ми вкарват най малко по 1 гол,палермо,които не бяха вкарвали гол до мача с мен ми набучиха 3 и ме биха 3-1,андерлехт на мой терен също 3-1 загуба.месина-газа ги и ме обръщат от 1-0 до 1-2 с две атаки...кво повече.просто без коментар.не съм фен на мениджърите и за първи път се зарибявам но това на нищо не прилича.с квато и тактика да им излезна просто не е нормално милан да получава поне по гол всеки мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 е добре де...играя с честър-2 английска лига,цял мач мачкам-владея топката,играя 20минути с човек повече и накрая падам и това се повтаря общо взето всеки мач.или аз не правя нещо като хората или играта се ебава с мен мдааа, и на мен ми направи неприятно впечатление как цял мач мачкам водя с 2-1 и в 87 и 90-та мин ми вкарват 2 гола и ме бият Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 При мен сичко си е нормално с Ботев... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 имам малък проблем. трябва да регистрирам играчите за следващата фаза на евротурнирите ама има изискване поне 8 да тренират в гер. клуб паз аз направих една доста силна разпродажба и сега не мога да сабера толкоз. давам ауто селект и пак не мога да ги сабера. как се лекува това Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 имам малък проблем. трябва да регистрирам играчите за следващата фаза на евротурнирите ама има изискване поне 8 да тренират в гер. клуб паз аз направих една доста силна разпродажба и сега не мога да сабера толкоз. давам ауто селект и пак не мога да ги сабера. как се лекува това прехвърли играчи от резервите и от младежите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 имам малък проблем. трябва да регистрирам играчите за следващата фаза на евротурнирите ама има изискване поне 8 да тренират в гер. клуб паз аз направих една доста силна разпродажба и сега не мога да сабера толкоз. давам ауто селект и пак не мога да ги сабера. как се лекува това Доколкото схващам какъв е проблема регистрирай юноши. Или ако не става те могат да играят дори и да не са регистрирани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Някой може ли да ми даде линк към крака,за да подкарам игрицата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Някой може ли да ми даде линк към крака,за да подкарам игрицата? крака си е в диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 нешто не се получава. сабирам всички играчи които имам, давам пак ауто селект и пак не мога да запалня необходимите бройки. незнам защо но ми дава да направя само 3 промени Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 И на мен доста често ми се случва да падам от отбор, който смазвам, а те са с човек по-малко. Да не говорим, че са доста по-слаби от мен. Явно това също е проблем в игарата и дано бъде оправено в 7.0.1. Дотогава се отказвам да играя, че нещо нямам мерак с тея бъгове. Ми и Милан преди 2 години смазахме Ливърпул, ама вкараха 3 гола набързо и ни биха Самия футбол е бъгав... А с Ботев асистента ми казва, че нямам никакъв шанс да се спася, а аз се боря за евротурнирите - смятайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ми и Милан преди 2 години смазахме Ливърпул, ама вкараха 3 гола набързо и ни биха Самия футбол е бъгав... А с Ботев асистента ми казва, че нямам никакъв шанс да се спася, а аз се боря за евротурнирите - смятайте. Е, асистента на Ботев не е мерило за асистент Вземи си Пат Райс или Карлош Кейрош Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Тренировъчни групи (10x to HBK) Category\Attributes Affected Strength=Natural Fitness, Stamina, Strength, Work Rate, Aerobic= Aerobic,Acceleration, Agility, Balance, Jumping, Pace, Reflexes Goalkeeping=Aerial Ability, Handling, Kicking, Throwing, One on Ones Ball Control=Dribbling, First Touch, Technique, Flair, Heading Defending=Tackling, Marking, Concentration Attacking=Passing, Vision Shooting=Finishing, Long Shots, Composure Set Pieces=Crossing, Corners, Free Kicks, Penalties, Long T абе нещо не ми е ясно с тези тренировъчни групи?добре де тренировката не ми ли я водят трениорите и има ли значение дали трениорът ти е добър?Всъщност по какви показатели се гледа дали един трениор е добър!има ли изобщо такава опция трениорът ти да си води изцяло тренировката!Предполагам че колко е по добър толкова по правилна тренировъчна програма ще има?Ами имам ли нужда от асистент менаджер(за какво ще ми е от полза) и по какви показатели се гледа за добър асистент менаджир Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Тренировъчните групи са важни, за да можеш да си направиш лична тренировка, на която да избереш на какво да се набляга най-вече. Колкото по-добър ти е треньора, толкова по-полезни ще са тренировките и по-добре ще се развиват играчите. Гледат се оценките от coaching предимно, а другите отстрани са също полезни, макар и не директно свързани с начина на трениране. Асистент аз лично винаги имам заради полезните съвети които дава, някои от които вярно смешни Показателите - пак coaching такивата, плюс според мен и judging player potential и може би level of discipline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Тренировъчните групи са важни, за да можеш да си направиш лична тренировка, на която да избереш на какво да се набляга най-вече. Колкото по-добър ти е треньора, толкова по-полезни ще са тренировките и по-добре ще се развиват играчите. Гледат се оценките от coaching предимно, а другите отстрани са също полезни, макар и не директно свързани с начина на трениране. Асистент аз лично винаги имам заради полезните съвети които дава, някои от които вярно смешни Показателите - пак coaching такивата, плюс според мен и judging player potential и може би level of discipline. Мерси!не разбрах обаче- за тези лични тренировки- аз си ги правя,но искаш да кажеш че те ще ми бъдат още повече в полза ако имам добри трениори?Ами може ли примерно трениорът ако ми е много добър сам да ги води,т.е. да се развиват добре без да правя лични тренировки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ми можеш, но няма да се концентрират. Примерно защитници и нападатели ще тренират абсолютно едно и също, без да се набляга на защитните и нападателните им съответно свойства. Затова разпределението на играчите по тренировки в зависимост от постовете им е добра идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.