Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

Предполагам крашва от време на време, но ще се търпи до появата на кракфикс. Само ще се оплача от ужасния български рисърч - та Георги Петков е в Самсунспор :confused В Испания знаят, че играе в Левски, нашите рисърчъри викат че не е там... Излагация, батенца...

Edit: Още 3 забележки, тоя път за Ботев. К'ъв е тоя "global ban" на Домакинов до май 2007? Вярно, че е в скандал със селския, ама тва не му пречи ОФИЦИАЛНО да играе в мачове? Какво прави Стефан Костадинов в Ботев, вместо в Рилски Спортист? И също така, малко хумористична забележка - как така Селския е "willing to listen for offers for the club" :D

почнах с ботев :D :punk

първия мач-приятелски с артмедия,паднах с 1-0 с дузпа.като се има напредвид,че не съм играл мениджъри мисля че е добре.целта е класиране за уефа B)

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Аз вече почнах с Левски. След първите три кръга в А група имам победа и две загуби, но за сметка на това взех Суперкупата срещу ЦСКА и влезнах в групите на ШЛ, след като паднах първия мач от Спартак Москва с 4:2, а на родна земя бих с 2:0. Реал, Байерн и Стяуа ще ме смачкат, но поне взех 4 млн.

Предполагам крашва от време на време, но ще се търпи до появата на кракфикс. Само ще се оплача от ужасния български рисърч - та Георги Петков е в Самсунспор :confused В Испания знаят, че играе в Левски, нашите рисърчъри викат че не е там... Излагация, батенца...

Edit: Още 3 забележки, тоя път за Ботев. К'ъв е тоя "global ban" на Домакинов до май 2007? Вярно, че е в скандал със селския, ама тва не му пречи ОФИЦИАЛНО да играе в мачове? Какво прави Стефан Костадинов в Ботев, вместо в Рилски Спортист? И също така, малко хумористична забележка - как така Селския е "willing to listen for offers for the club" :D

Има ужасни проблеми с енджъна на играта. Вижте във ФМБългария какво става. Както казах там ще кажа и тук. Изчакайте пач 7.0.1 да излезне до края на другата седмица и всичко ще бъде наред според мен ;)

Има ужасни проблеми с енджъна на играта. Вижте във ФМБългария какво става. Както казах там ще кажа и тук. Изчакайте пач 7.0.1 да излезне до края на другата седмица и всичко ще бъде наред според мен ;)

значи проблема не е в крака

Botev1912, тези проблеми не са от крака. Nuked си е, виж и на локала :). Razor не могат да извадят един читав рилийз.

Romanista, емблемите работеха при нова игра, а не при вече започната доколкото помня.

frodo, по време на мач долу вляво има бутон Tactics.

С енджина или не са инклуднали последния/правилния бг рисърч? Че сега гледам и chairman status-ите са бъркотия...

Botev1912, тези проблеми не са от крака. Nuked си е, виж и на локала :). Razor не могат да извадят един читав рилийз.

Кракът си е перфектен, нито 1 краш нямам за момента.

Само да питам кво ще рече "крашва от време на време"

забива, изхвърля, бъгва...

Играта може ли да се играе нормално вече или ще трябва дас е чака още? Да знам какво да правя.

играе се напълно нормално ;)

При мен първият път крашна след 10 минути игра, а после 10 часа нон-стоп не направи проблем.

Абе хора,как се правят смени?Нещо не се получава при мен!

И графиката по време на мача има ли някакви други по-добри варианти ,които да се за сменят??

Абе нещо не мога д аподкарам играта. Процеса Unpack ми се губи. Защото не става както в други случаи и немога да стигна до етап, че да го mount-на в daemon tools-а. какво точно се прави?

С енджина или не са инклуднали последния/правилния бг рисърч? Че сега гледам и chairman status-ите са бъркотия...
С енджина и като цяло има някакви очевадни проблеми в базата данни на СИ, поради което има и измислени футболисти в някой от отборите без те да са били добавяни от рисърчари. Пак казвам, много яко са омазали нещата, но е възможно всичко това да е трик с цел прецакването на пиратските версии на играта или нещо такова :P

С енджина и като цяло има някакви очевадни проблеми в базата данни на СИ, поради което има и измислени футболисти в някой от отборите без те да са били добавяни от рисърчари. Пак казвам, много яко са омазали нещата, но е възможно всичко това да е трик с цел прецакването на пиратските версии на играта или нещо такова :P

Е нали ще се появи крак, така че не е фатално :P

Пълна глупост ще е от тяхна страна ;) Всъщност като се замисля има малка вероятност тия бъгове да са safedisk-related и ако е така ще сваля шапка на safedisk. 'Ма вероятно няма :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...