liquid Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Може ли да се залага в играта? Нещо като еврофутбол и т.н.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Може ли да се залага в играта? Нещо като еврофутбол и т.н.? Истински пари ли да залагаш ? Или самата игра дали си има вътре нещо за залагане като ЕФ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Може ли да се залага в играта? Нещо като еврофутбол и т.н.? Не,няма такива екстри. Само ти дава коефициентите за мачовете и евентуалните шампиони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 това с трансферите дето купуваш един играч за 10 милиона и ти го отчита за 20 може ли да се поправи по някакав начин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Брееей, тия ФК Дунав големи машини! Тва сигурно заради Ферарио Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Някой да знае нещо за 7.0.2 нали се говореше нещо за около нова година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Как около Нова Година бе. Пача ще съдържа всички трансфери от Януарския трансферен прозорец, тъй че предполагам, че ще излезе към средата на февруари някъде. Ще ви държа в течение със сложните процеси около въвеждането на инфото в Бг рисърч тийма Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Пач 7.0.1 ще излезне до края на другата седмица. В него ще бъдат оправени много от бъговете и грешно извършени трансфери. В пач 7.0.2, който аз очаквам до края на годината всичко ще бъда перфектно. НО все пак ми остават неизяснени тези произволия, които са си позволили да направят хората от СИ Пача ще излезне скоро. Имаше объркване отново с базата данни и за това се забави малко. До няколко дена ще излезне 100% . Пач 7.0.2 ще оправи абсолютно всички разминавания и грешки. Той трябва да излезне към Нова Година, а пач 7.0.3 към средата на февруари, като в него ще има направени всички Януарски трансфери ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Пач 7.0.3 ще оправи бъговете от 7.0.2, защото де факто се вкарват доста промени в базата данни от януарския прозорец и може да се получат пак някакви грешки Нещо не съм бил редовен докато съм писал тия постове Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Свърших сезона с Черноморец ( първи ) и сега ще съм в А група . Гледам обаче че стафа ми е малко пък и ръководството предлага малко заплащане и никой неиска да подписва ще ми трябва помощ как да си набавя свестни и евтини хора , които да ми помагат в тренирофките на отбора и за лекуването на играчи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Абе някой беше споменал как се оправя този бъг с трансферните пари-Всичко се отчита двойно.Като купя някой,ми се взимат двойно повече пари..като продам някой,взимам двойно повече отколкото е офертата.Когато е перманентно така се свиква,но все пак е адски дразнещо. Помощ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Абе някой беше споменал как се оправя този бъг с трансферните пари-Всичко се отчита двойно.Като купя някой,ми се взимат двойно повече пари..като продам някой,взимам двойно повече отколкото е офертата.Когато е перманентно така се свиква,но все пак е адски дразнещо.Помощ..? Не използвай крака... Ползвай оригиналното .ехе и пускай играта чрез мини имейджа Това се получава,защото крака е бъгав,все още няма читав крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Не използвай крака...Ползвай оригиналното .ехе и пускай играта чрез мини имейджа Това се получава,защото крака е бъгав,все още няма читав крак Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Тъй като стария скаут се махан от отбора сега имам 2 нови един май локал и един национален та как да избера този национала да ми казва каква ще е тактиката на противника с който ще играя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Тъй като стария скаут се махан от отбора сега имам 2 нови един май локал и един национален та как да избера този национала да ми казва каква ще е тактиката на противника с който ще играя ? Отиваш на скаутин и под всеки скаут има списък с настоящите задачи. Add-ваш му Scout next opposition и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Аз искам да кажа,че бях много много по-доволен от играта преди да излезе пача.Преди това нямах никакви проблеми и мачках наред. Сега random-а се усеща много повече и в много мачове е невъзможно да покажеш умения или нещо такова..губиш каквото и да правиш. И бъговете са много по-явни..дори да са по-малко са по усещащи се. Не си натрапвам мнението щото знам че няма да се съгласите с мен..четох доста оплаквания преди пача,но поне при мен е обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 q daite nekvi predlojeniq interesni za igra s koi otbor 4e ne6to sum iz4erpan ot kum idei pisva mi burzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 q daite nekvi predlojeniq interesni za igra s koi otbor 4e ne6to sum iz4erpan ot kum idei pisva mi burzo или някой от б групата на България ( аз съм така с черноморец бургас 2 сезон декември месец 3-4 място в А група ) или някой отбор от англия те поне имат много лиги Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 q daite nekvi predlojeniq interesni za igra s koi otbor 4e ne6to sum iz4erpan ot kum idei pisva mi burzo пробвай атлетик билбао ако не са лъжа те имаха някаква политика или нещо такова и май можеш само от тяхната област да зимаш играчи, не си спомням кво точно беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 пробвай атлетик билбао ако не са лъжа те имаха някаква политика или нещо такова и май можеш само от тяхната област да зимаш играчи, не си спомням кво точно беше Не е политика, а правило. Атлетик Билбао и Реал Сосиедад могат да взимат само баски и чужденци. Чисти испанци не могат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Това е колкото интересно,толкова и тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Това е колкото интересно,толкова и тъпо не е толкова тъпо - един начин да покажат, че могат без испанците и че искат да са независими ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOB9 Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Opravi li nqkoi vzimaneto na dvoina para za transfer.Pisnami da davam po 30 mil otgore.poludeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Opravi li nqkoi vzimaneto na dvoina para za transfer.Pisnami da davam po 30 mil otgore.poludeh Крака е бъгав,затова се получава така. Използвай мини image-а,за да пуснеш играта,а не крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOB9 Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Крака е бъгав,затова се получава така.Използвай мини image-а,за да пуснеш играта,а не крака Izvinime za nevejestvoto ama neshto mini image-a mi se gubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.