Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

Това ли се води най-добрият мениджър? Последно бях играл ФИФА Мениджър (мисля от първите, които въведоха гледане на мачовете). Този е с най-високи оценки в сайта за игри и се чудя него ли да сваля да пробвам.

А пък ако го има някой на ггбит направо да пише!:)

Последния ФИФА Мениджър е 1ДВД а този е 1цд. Какво толкова повече има там?

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply
Какво точно представлява мултито на мениджъра и как се прави?

Слагам отметка на Run as server и правя нормална игра ли?

да.. :)

аз незнам как се прави,но имам желание да се съберем няколко човека и да направим 1-2 сезона в някое първенство,където има повече равностойни отбори :D

мисля,че ще бъде интересно

Трудно ще стане...когато е мулти играта върви хипер бавно...а пък ако играчите станат 3,4... никва опасност да ви издържат нервите. :)

Когато излезе играта я поцъках но все някви контузии раоти багове и я изтрих сега имам въпрос излезнал ли е някой свестен пач да знам дали пак да я свалям да цъкам .

Когато излезе играта я поцъках но все някви контузии раоти багове и я изтрих сега имам въпрос излезнал ли е някой свестен пач да знам дали пак да я свалям да цъкам .

Да,излезна 7.0.1 и контузиите ми се струва,че МАЛКО се пооправиха ;)

Последния ФИФА Мениджър е 1ДВД а този е 1цд. Какво толкова повече има там?

Във ФИФА-та има графика, но са позабравили мениджърската част според мен ;) Ако искаш шаренийка - сваляй фифа мениджър, ако искаш хардкор - football manager.

Сезон 2009/2010

Направих требъл с Челси :) - Шл,Първенството и League Cup

За ФА Къп стигнах също до финал,но загубих 2-0 от Ман Юнайтед. :(

Това ми е най-големия успех на тази игра... :)

е кви са тия физиотерапевти да ми искат по големи заплати от колкото е максимума за длъжността :angry1

еми не е малък клуб-Ботев :love

е кви са тия физиотерапевти да ми искат по големи заплати от колкото е максимума за длъжността :angry1

Е, то няма "максимум за длъжността". Ясно е, че физиото на Барса ще иска повече, отколкото Светкавица разрешава за този пост. Най-вече в малки клубове често се среща някой от персонала да реши, че много му е пораснал и иска огромна заплата....

И аз да се похваля, че с Вила във втория сезон разполагам с Гонсало Игуайн (да, тоя дето сега го купиха Реал) и с Оуен и съм на четвърто място към декември....очаквам класиране за Уефа. Дано Оуен да не му стане нищо повече, че като взех тъкмо се беше възстановил от скъсаните кръстовидни връзки, с които започва играта, а след 10 мача си контузи гръбнака. Изобщо е много кекав тоя пич, ама как вкарвааа..... :punk

Реших аз да почна с Черноморец Бургас само го бях чувал вече играя 4 мач и какви ми се случва

http://img296.imageshack.us/my.php?image=n...rezultatvj3.jpg

от 0:3 за мен ме обръщат в 88 и 93 !!! е как да не се ядоса човек

Случва се. Домакини са, пък и още си в началото, със слаб отбор, който тепърва ще градиш. Поиграй няколко сезона и ще се случва веднъж на две-три години и то от по-сериозен отбор ;).

Реших аз да почна с Черноморец Бургас само го бях чувал вече играя 4 мач и какви ми се случва

http://img296.imageshack.us/my.php?image=n...rezultatvj3.jpg

от 0:3 за мен ме обръщат в 88 и 93 !!! е как да не се ядоса човек

с ботев на втория сезон левски ма изравниха с 2 гола в 90 мин от 1-3 до 3-3,а славия от 2-4 до 4-4 като обаче бях с човек по малко заради контузия и изчерпани смени...сега обаче на 3тия сезон съм зел супер защинтик и се надявам да допускам по малко голове щото по вкарани бях на 3то място ама по допуснати-много зле :bgrin:

Мисля до 2-3 сезона да съм в А група пък по нататък ще видим имам много дърти играчи на по 30 години но няма сега пари за други по млади .

с ботев на втория сезон левски ма изравниха с 2 гола в 90 мин от 1-3 до 3-3,а славия от 2-4 до 4-4 като обаче бях с човек по малко заради контузия и изчерпани смени...сега обаче на 3тия сезон съм зел супер защинтик и се надявам да допускам по малко голове щото по вкарани бях на 3то място ама по допуснати-много зле :bgrin:

Аз пък с Ботев в мач срещу Литекс(гостуване) до 80 мин ми водят с 3:0 и малко преди това бях дал на преса и пълна атака(не си спомням точно,но нещо такова).До 90 мин беше 3:3!И в 93 Видолов от пряк свободен-ГРЕДА!!!Чудех се да се радвам ли ,да се ядосвам ли :laughing: :laughing: :)

aa pichevo sorry pak ne mi se tursi kaka da linkna igrach kum drug igrach.Sorry znam che nqkoi beshe pital sushtoto(pone taka mislq). :)

[/quotе]

какъв смисал да ги линкнеш ? да ги сравниш ?

Няма такъв сезон.....в Шампионската лига 1/8 финал с Барселона първия мач на Христо Ботев,на полувремето ги разпилях 4-0....второто като ма грабнаха 4-2 едва ги удържах!В испания до 18 мин ме водеха 2-0 после 44 мин контра-атака 2-1 ...и второто като ги погнах на контри 2-3 ги обърнах в испания!После у дома Байерн М. цял мач ги натисках и едва в 89 м ги Ударих 1-0 ги бих!На реванша ми вкараха мн смешен гол 1-0...но в ответната атака 1-1 и в 93 мин ми вкараха гол от 35 метра и 2-1 за тях!

После с Ливърпул на полуфинал у дома 11 мин червен картон за левия ми бек и те като ме погнаха...малииии но в 66 мин Антонио самостоятелна акция мецду четирима и гоооол 1-0 и ги удържах до края на мача!На реванша в 28 мин червен картон за резервния ми ляв бек и от пряк свободния 1-0 за тях...така завърши и редовното време в продълженията една хубава контра и ДМ-то ми Синиша Толески (Зап.България) 1-1 ...в 105 мин дузпа за тях 2-1 ....и 111 мин 2-2...уникален мач в който те имаха 34 удара към мойта врата :blink: !

На финала с 4 наказани и двама контузени и с трима играчи до 19 години равностоен мач с Милан до 92 мин когато Педро Колчадо ги одари и 1-0 за шампиона на шампионската лига!

tovaebotevyz6.th.jpg

Сподели тактиката си, че аз поне 5 сезона стигам до полуфинал на ШЛ и се осирам много левашки, а в повечето случаи надигравам противника.

Сподели тактиката си, че аз поне 5 сезона стигам до полуфинал на ШЛ и се осирам много левашки, а в повечето случаи надигравам противника.

Едва ли е въпрос на тактика.По-скоро е имал късмет и не са го отстранили "левашки" :)

Не е имал късмет, защото 2 поредни години взима ШЛ. Ако не е тактика, то ще е преиграване на мачове :).

Не е имал късмет, защото 2 поредни години взима ШЛ. Ако не е тактика, то ще е преиграване на мачове :).

Еми да с Ботев е доста трудничко... :)

Аз тва го направих с Челси и то с бая зор...ама чак 4 и 5 сезон :)

И сега 6ти сезон пак не съм фаворит според букмейкърите за ШЛ,въпреки двете последователни титли :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...