liquid Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Това ли се води най-добрият мениджър? Последно бях играл ФИФА Мениджър (мисля от първите, които въведоха гледане на мачовете). Този е с най-високи оценки в сайта за игри и се чудя него ли да сваля да пробвам. А пък ако го има някой на ггбит направо да пише! Последния ФИФА Мениджър е 1ДВД а този е 1цд. Какво толкова повече има там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Какво точно представлява мултито на мениджъра и как се прави?Слагам отметка на Run as server и правя нормална игра ли? да.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 аз незнам как се прави,но имам желание да се съберем няколко човека и да направим 1-2 сезона в някое първенство,където има повече равностойни отбори мисля,че ще бъде интересно Трудно ще стане...когато е мулти играта върви хипер бавно...а пък ако играчите станат 3,4... никва опасност да ви издържат нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Когато излезе играта я поцъках но все някви контузии раоти багове и я изтрих сега имам въпрос излезнал ли е някой свестен пач да знам дали пак да я свалям да цъкам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Когато излезе играта я поцъках но все някви контузии раоти багове и я изтрих сега имам въпрос излезнал ли е някой свестен пач да знам дали пак да я свалям да цъкам . Да,излезна 7.0.1 и контузиите ми се струва,че МАЛКО се пооправиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Последния ФИФА Мениджър е 1ДВД а този е 1цд. Какво толкова повече има там? Във ФИФА-та има графика, но са позабравили мениджърската част според мен Ако искаш шаренийка - сваляй фифа мениджър, ако искаш хардкор - football manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Сезон 2009/2010 Направих требъл с Челси - Шл,Първенството и League Cup За ФА Къп стигнах също до финал,но загубих 2-0 от Ман Юнайтед. Това ми е най-големия успех на тази игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 е кви са тия физиотерапевти да ми искат по големи заплати от колкото е максимума за длъжността еми не е малък клуб-Ботев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 е кви са тия физиотерапевти да ми искат по големи заплати от колкото е максимума за длъжността Е, то няма "максимум за длъжността". Ясно е, че физиото на Барса ще иска повече, отколкото Светкавица разрешава за този пост. Най-вече в малки клубове често се среща някой от персонала да реши, че много му е пораснал и иска огромна заплата.... И аз да се похваля, че с Вила във втория сезон разполагам с Гонсало Игуайн (да, тоя дето сега го купиха Реал) и с Оуен и съм на четвърто място към декември....очаквам класиране за Уефа. Дано Оуен да не му стане нищо повече, че като взех тъкмо се беше възстановил от скъсаните кръстовидни връзки, с които започва играта, а след 10 мача си контузи гръбнака. Изобщо е много кекав тоя пич, ама как вкарвааа..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Реших аз да почна с Черноморец Бургас само го бях чувал вече играя 4 мач и какви ми се случва http://img296.imageshack.us/my.php?image=n...rezultatvj3.jpg от 0:3 за мен ме обръщат в 88 и 93 !!! е как да не се ядоса човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 Случва се. Домакини са, пък и още си в началото, със слаб отбор, който тепърва ще градиш. Поиграй няколко сезона и ще се случва веднъж на две-три години и то от по-сериозен отбор . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Реших аз да почна с Черноморец Бургас само го бях чувал вече играя 4 мач и какви ми се случва http://img296.imageshack.us/my.php?image=n...rezultatvj3.jpg от 0:3 за мен ме обръщат в 88 и 93 !!! е как да не се ядоса човек с ботев на втория сезон левски ма изравниха с 2 гола в 90 мин от 1-3 до 3-3,а славия от 2-4 до 4-4 като обаче бях с човек по малко заради контузия и изчерпани смени...сега обаче на 3тия сезон съм зел супер защинтик и се надявам да допускам по малко голове щото по вкарани бях на 3то място ама по допуснати-много зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Мисля до 2-3 сезона да съм в А група пък по нататък ще видим имам много дърти играчи на по 30 години но няма сега пари за други по млади . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 забелязвам нещо много реално-с ботев срещу силните отбори играя много силно,а слабаците ме мачкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 по-тежка ли е от 2005 и 2006 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 с ботев на втория сезон левски ма изравниха с 2 гола в 90 мин от 1-3 до 3-3,а славия от 2-4 до 4-4 като обаче бях с човек по малко заради контузия и изчерпани смени...сега обаче на 3тия сезон съм зел супер защинтик и се надявам да допускам по малко голове щото по вкарани бях на 3то място ама по допуснати-много зле Аз пък с Ботев в мач срещу Литекс(гостуване) до 80 мин ми водят с 3:0 и малко преди това бях дал на преса и пълна атака(не си спомням точно,но нещо такова).До 90 мин беше 3:3!И в 93 Видолов от пряк свободен-ГРЕДА!!!Чудех се да се радвам ли ,да се ядосвам ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOB9 Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 aa pichevo sorry pak ne mi se tursi kaka da linkna igrach kum drug igrach.Sorry znam che nqkoi beshe pital sushtoto(pone taka mislq). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 aa pichevo sorry pak ne mi se tursi kaka da linkna igrach kum drug igrach.Sorry znam che nqkoi beshe pital sushtoto(pone taka mislq). [/quotе] какъв смисал да ги линкнеш ? да ги сравниш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOB9 Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 ediniq da se uchi ot drugiq takova.ne compare a link with Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Цъкаш на Player Interaction и от там.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Няма такъв сезон.....в Шампионската лига 1/8 финал с Барселона първия мач на Христо Ботев,на полувремето ги разпилях 4-0....второто като ма грабнаха 4-2 едва ги удържах!В испания до 18 мин ме водеха 2-0 после 44 мин контра-атака 2-1 ...и второто като ги погнах на контри 2-3 ги обърнах в испания!После у дома Байерн М. цял мач ги натисках и едва в 89 м ги Ударих 1-0 ги бих!На реванша ми вкараха мн смешен гол 1-0...но в ответната атака 1-1 и в 93 мин ми вкараха гол от 35 метра и 2-1 за тях! После с Ливърпул на полуфинал у дома 11 мин червен картон за левия ми бек и те като ме погнаха...малииии но в 66 мин Антонио самостоятелна акция мецду четирима и гоооол 1-0 и ги удържах до края на мача!На реванша в 28 мин червен картон за резервния ми ляв бек и от пряк свободния 1-0 за тях...така завърши и редовното време в продълженията една хубава контра и ДМ-то ми Синиша Толески (Зап.България) 1-1 ...в 105 мин дузпа за тях 2-1 ....и 111 мин 2-2...уникален мач в който те имаха 34 удара към мойта врата ! На финала с 4 наказани и двама контузени и с трима играчи до 19 години равностоен мач с Милан до 92 мин когато Педро Колчадо ги одари и 1-0 за шампиона на шампионската лига! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 29, 2006 Author Share Posted December 29, 2006 Сподели тактиката си, че аз поне 5 сезона стигам до полуфинал на ШЛ и се осирам много левашки, а в повечето случаи надигравам противника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Сподели тактиката си, че аз поне 5 сезона стигам до полуфинал на ШЛ и се осирам много левашки, а в повечето случаи надигравам противника. Едва ли е въпрос на тактика.По-скоро е имал късмет и не са го отстранили "левашки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 29, 2006 Author Share Posted December 29, 2006 Не е имал късмет, защото 2 поредни години взима ШЛ. Ако не е тактика, то ще е преиграване на мачове . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Не е имал късмет, защото 2 поредни години взима ШЛ. Ако не е тактика, то ще е преиграване на мачове . Еми да с Ботев е доста трудничко... Аз тва го направих с Челси и то с бая зор...ама чак 4 и 5 сезон И сега 6ти сезон пак не съм фаворит според букмейкърите за ШЛ,въпреки двете последователни титли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.