Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

ФМ найстина си е игра на нерви до ся да чукам на дърво не ме е хванал рандъма и всикчо върви повече от добре.С Валенсиа в първенстово съм 1 на 1/8 финал на ШЛ съм с Рома още не съм играл мачовете и за купата на краля съм в следващия кръг.Взех двама играчи в началото имах 1милион и единственото възможно беше да зема някой по възръстен и познайте кой не някой случаен а Хенрик Ларсон от Хелзинборг за 200 000евро,продадох Еду за 4 милиона и на зимния ми дадоха още 15милиона бонус и ся съм с 19мил.Бройх 5милиона за ВанДенБоре от Андерлехт 5мил.Ся търся нешо качествено в нападение че на нападателите им е малко трудно кат са само 3ма-Виля,Мориентес,Ларсон смятам да се подсиля с някой от Германия или Португалия.В списъка ми задължително попада Куарешма от Порто който трябва да се земе на всяка цена

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply
WriteR4e, нещо критиката не ти е много в час. Всичко си е наред с футболистите от световна класа, че и с по-слабите. Да не говорим, че пача оправи именно рандъм-а, който беше в основата на тези терзания от подписа ти. И все пак FM винаги е била игра на нерви.

Ами може не съм се задълбочавал в критиката, няма и да го направя. Но не намирам за нормално, футболист със скил 17 за дуспи да рита топката на 5 метра от вратата, друг да си повежда топката на разстояние колкото цялото наказателно поле и т.н. Контузиите за първи път ми станаха 6 общо, като без пача такова нещо не бях видял. Възможно е аз да греша някъде в играта, тактиката да не ми е правилна например, но то тъпите грешки са си тъпи грешки...

Ами играчи с 20-ки стрелят на 5 метра от вратата. Дори най-добрият изпълнител на дузпи при мен правеше доста грешки, точно, както и в реалността. Но не забравяй, че не само penalty taking е важно при дузпи, а и редица други фактори, т.е. и други атрибути. За контузиите си прав - без пача си бяха бъгава история, но сега се траят.

ultra_LIVERPOOL, 19 млн. за такъв отбор не са много. Аз с Левски имам над 25 в момента и то само от парите, които ми дават за влизане в групите на ШЛ и евентуално после след елиминационните кръгове. Само в последния сезон (май 6-ти тече сега) продадох 1-2-ма за по 3 млн. иначе само купувам.

ФМ найстина си е игра на нерви до ся да чукам на дърво не ме е хванал рандъма и всикчо върви повече от добре.С Валенсиа в първенстово съм 1 на 1/8 финал на ШЛ съм с Рома още не съм играл мачовете и за купата на краля съм в следващия кръг.Взех двама играчи в началото имах 1милион и единственото възможно беше да зема някой по възръстен и познайте кой не някой случаен а Хенрик Ларсон от Хелзинборг за 200 000евро,продадох Еду за 4 милиона и на зимния ми дадоха още 15милиона бонус и ся съм с 19мил.Бройх 5милиона за ВанДенБоре от Андерлехт 5мил.Ся търся нешо качествено в нападение че на нападателите им е малко трудно кат са само 3ма-Виля,Мориентес,Ларсон смятам да се подсиля с някой от Германия или Португалия.В списъка ми задължително попада Куарешма от Порто който трябва да се земе на всяка цена

Взимай Омар Андраде! РИП разправя, че е маниак в годините напред, а и всички скаути го хвалят. Пък и се взима евтино.

Ще го имам впредвид Омар Андраде,иначе ся бих 0:2 РеалМ на Бернабеу и заличих лошото представяне срщу Химнатик като гост(3:0).Взех още 1 ново попълнение и реших проблемите си в атака с Хулио Круз не е първа млдаост ама ще може да замести Мориентес подобаващо.Иначе аз препоръчвам на всеки да вземеме Франсиско Йесте от Билбао

трети сезон правя с милан и още не съм успял да бия интер :angry1 до ся сме играли общо 10мача и за купата и за шл и най много равен.естествено винаги съм втори в първенството и до ся не съм зел нито един трофей.мисла да смена тактиката и да се пусна с рандом отборче от някои първенства,поне ша е слабо и няма да ме е яд кат падам,а като бия ша е супер

3 поредна загуба от аматьорчета,супер нерви ми вкарва тоя мениджър и пак му се кефя

трети сезон правя с милан и още не съм успял да бия интер :angry1 до ся сме играли общо 10мача и за купата и за шл и най много равен.

аз съм направил 5-6 сезона с Ювентус по почти винаги си ги бия Интер верно понякога и те ма бият стабилно но се пак не са непреоголим отбор ;)

Имам един проблем като играя в мулти...

Дал съм Highlights на последното,а мача ми е супер бавен.

Нямам си и на идея от кво може да е.. рових из опшънси и нищо не намерих... :wacko:

Имам един проблем като играя в мулти...

Дал съм Highlights на последното,а мача ми е супер бавен.

Нямам си и на идея от кво може да е.. рових из опшънси и нищо не намерих... :wacko:

Ако ползваш скин, смени го. Доста вероятно е скинът да не е ъпдейтнат за 7.0.1 новия билд и затва лагва. Само предположение де...

брао ве бахти машинката дет си станал :D

нали не си преигравал мачове?покажи състава и кажи тва коя година си го направил?

брао ве бахти машинката дет си станал :D

нали не си преигравал мачове?покажи състава и кажи тва коя година си го направил?

То се вижда долу бе - 2013г. :)

Какво точно представлява мултито на мениджъра и как се прави?

Слагам отметка на Run as server и правя нормална игра ли?

аз незнам как се прави,но имам желание да се съберем няколко човека и да направим 1-2 сезона в някое първенство,където има повече равностойни отбори :D

мисля,че ще бъде интересно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...