Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

http://www.fmwiki.com/fmwiki/index.php/You...ayer_Guide_FM07

eto edin polezen site..

иначе на мен ми харесва вече играта след пача е много по нормална. аз си играя с манчестър и изградих наистина отбора общо взето купих само ч играч колочини от депортиво и тоя тип е машина в средата на терена или в центъра на защитата перфектния дефанзивен полузащитник е за мен..... и само едно ме тормози немога да разбера тоя номер със стрелките на отделните играчи как се прави.

или аз съм тъп или просто след 48 4аса нон стоп фм 2007 спя вече... но поне доказах силата на манчестър взех да бия с по 2-3 гола и всички реват само колко добре играел отбора и аз като нов менажер вече ми вярват. :)

п.с. намерих как става дееба и заспалата тиква дето съм..

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Между другото евентуален проблем с крака - когато купите някой парите ви за трансфери намалят двойно повече от цената му ;) НЕ е гаранция, че е от него, но safedisk има опцията за слагане на такива скрити проверки, които ако не са премахнати ще пуснат играта, но ще се ебават с някои от опциите й. Зат'ва - maxi image докато не се разбере от какво е проблема ;)

Току-що купих Модрич за 3.8млн, а парите ми намаляха с ~6млн ;)

Edit: Лелеее, бива ли да е толкова бъгав тоя пач?! Не стига, че се прояви така известния бъг с контрактите (ако ти откаже твой играч подновяване понякога сегашния му договор ИЗТИЧА веднага), ами и Дида взима 25к на месец, иска 50к за нов, давам му 70к и Ливорно ми го взимат, защото "предпочитал" по-добра заплата?! Явно пак ще се чака пач, който да оправи последствията от пача...

Между другото евентуален проблем с крака - когато купите някой парите ви за трансфери намалят двойно повече от цената му ;) НЕ е гаранция, че е от него, но safedisk има опцията за слагане на такива скрити проверки, които ако не са премахнати ще пуснат играта, но ще се ебават с някои от опциите й. Зат'ва - maxi image докато не се разбере от какво е проблема ;)

Току-що купих Модрич за 3.8млн, а парите ми намаляха с ~6млн ;)

Това какво ще рече?

Че ако ползваме sd4hide няма да има тоя проблем?

Само с крака ли се появява?

Айде да се съберем и да почнем NETWORK игра?Доста интересно ще е според мен ;)

аз съм навит

аз имам един въпрос начи инсталирал съм си visual update i cracka и сега като пусна самия мач да се играе ми е много флегматично дори и на най-бързия match speed ако проблема е в visual update как да го отстраня или трябва reinstal на играта отворен съм за предложения :)

май трябва да сложиш стандартния скин, за да смениш, поне така пишеше във форума на фм :bgrin:

започнах втория сезон с милан като накупих доста играчи-якинта за 60мил,буларуз за 76мил,матьонсен за 70мил,камени-младо вратарче за 31мил.първите 3 мача-3 победи без допуснат гол като едната победа е срещу рома на сан сиро.тоя сезон трябва поне един трофей да взема че като ги гледам милан кво прават напоследък чак жал ми става

започнах втория сезон с милан като накупих доста играчи-якинта за 60мил,буларуз за 76мил,матьонсен за 70мил,камени-младо вратарче за 31мил.първите 3 мача-3 победи без допуснат гол като едната победа е срещу рома на сан сиро.тоя сезон трябва поне един трофей да взема че като ги гледам милан кво прават напоследък чак жал ми става

230млн втория сезон?! Някой май си е играл с едитора ;)

230млн втория сезон?! Някой май си е играл с едитора ;)

ами всъщност не :P

парите бяха спечелени честно-20мил в началото и след тва по над 80мил на всеки трансферен прозорец въпреки че не спечелих нито един трофей-в първенството втори,полуфинал за купата и първи елиминационен кръг за шл.берлускони нещо развърза кесията :punk

вече съм 8 мача без допуснат гол,6 победи и 2 равни...газа наред аматьорчета разни :lol:

току що станах свидетел на уникален бъг.преди последния ми мач в шл в групата статистиката беше отчетена с 1 мач напред,който всъщност не беше още изигран :blink:

след изиграването на мача се получи друг резултат и статистиката се промени,но бъга си остава

Ми така да го наречем мини-пач. Основно оправя бъга с контрактите, който описах по-горе в темата. Освен ако няма още някой бъг (не съм играл) си засжлуава, дори е задължителен.

omgtr3.th.jpg

:blink:

АХАХХАХААХАХАХ :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes:

Аз този минипач няма да го слагам,на 7.00 си бях почнал с Вила и след един полусезон бях 1ви в Англия.Сега на 7.01 имах малко проблеми с отбора в началото,но пак почнах да ги мачкам..вече съм на 2ро място и на полуфинал за купата на Англия.Това без някакви гръмки трансфери,само с Анди Ван Дер Мейде(който е вечно контузен) и Мартин Камбуров! :punk

ami az sum razdvoen za pa4a..По4нах си пак стария сейф. и беше добре. поредни победи добра игра мина средата на сезона и по4наха мъките сега арсенал ми водят с 2 то4ки и мач по малко от мен.ще има борба до последна капка кръв на 1/4 финала на ШЛ съм срещу барса и първия ма4 беше 2:2. Играя с манчестър и купих два халфа колочини от депортиво и марк нобъл младежки национал на англия и далибор стефанович.и върнах роси от newcastle.че бах зле без равностойни смени в нападение....но мъка мъка раздвоен съм за пача май наистина трабва да се почне нова игра след пача..

забелязвам че ако направиш 2-3 поредни лоши мача и падне духа на играчите всичко квото си постигнал се срива.аз водех с милан с 2 точки на втория,изтървах да бия интер,отпаднах заради повече голове на чужд терен за купата и паднах от рома като на полувремето ги водех и сега съм 5 точки зад първия и почти нямам шансове за титла.и да добавя че за шл съм с барса и сигурно и от там ще отпадна.нещо все ми куца.купих супер защитници,а по важните мачове винаги ми вкарват

При мен след новия билд освен, че играчите губят топката когато бягат по тъча и трудно засичат центриране, други промени не се виждат.

Днес за последно играх тая игра и я изтрих. Прекалено много бъгове, които така и не бяха оправени от тоя толкова чакан пач. Неща, които само човек, който никога не е докосвал топка правят футболисти от световна класа... Няма какво да се обеснявам, вие всички виждате, че играта нищо не струва.

Докато играх с Левски си купих много играчи, но от 3-ма останах много доволен и ще ги препоръчам на клубове с бюджет близък до този на Левски.

Ionut Mazilu - от Румъния. Когато го купих беше сезон 2008/2009. В някакъв румънски отбор имаше 12 мача с 11 гола. При мен на полусезона имаше 14 мача общо с 12 или 13 гола. Не пропуска 1в1... поне не ми се е случвало.

Konstantin Zyryanov - руснак, взех го от Торпедо. Прави невероятни тупалки от далече. По фланга центриранията са му идеални.

Simon Vukcevic - от Черна Гора. Млад е и има голям потенциал. Купих го, мисля, че беше 2008/2009. За ляво крило е идеален. Имаше също много добри прояви, но не е постоянен.

забелязвам че ако направиш 2-3 поредни лоши мача и падне духа на играчите всичко квото си постигнал се срива.аз водех с милан с 2 точки на втория,изтървах да бия интер,отпаднах заради повече голове на чужд терен за купата и паднах от рома като на полувремето ги водех и сега съм 5 точки зад първия и почти нямам шансове за титла.и да добавя че за шл съм с барса и сигурно и от там ще отпадна.нещо все ми куца.купих супер защитници,а по важните мачове винаги ми вкарват

Важно е да ги окуражаваш, когато губят. Повярвай, аз за малко да загубя възмоност за промоция докато цъках с Уелинг. Просто като се изнервих от 2-3 поредни загуби и почнах да им разправям, че не стават за нищо... и морала падна до абсолютния минимум за 2 седмици. После цял месец им разправях, че въпреки лошия резултат те са играли добре... и накрая криво-ляво ги пооправих малко и стигнах до бараж. Но не трябва и да им говориш, че се невероятни суперзвезди, защото тогава почват да се мислят за от друга планета. Използвай и ТиймТалк, за да провериш как са се отразили наставленията, които си дал преди мача, след края на самият мач.

deeba maina nqma takuv ujas na 1/4 v ШЛ бих барса с 6-3 уникален ма4 2 на 0 до 30 мин за мен после те намалиха чрез меси. и така свърши първото полувреме.2рото ударно 3-1 после 3-2 до 5-3. смит направи хетрик и роони заби 2. ама шави и ето'о вкараха и те.И накрая карик с тупалка от 30 мета оформи резултата.и после срешу нюкасъл падам с 2-1 а ги ма4кам...на барса от 25 удара във вратата вкарах 6 гола на шей гивен само 1...деееба и кусата медуза тоя.Няма такава друга игра и сега изоставам на 6 точки от арсенал...

А иначе барса я бих с тяхната тактика компактно придвижване преса на половин игрище владеене на топката и къси пасове... хихих

WriteR4e, нещо критиката не ти е много в час. Всичко си е наред с футболистите от световна класа, че и с по-слабите. Да не говорим, че пача оправи именно рандъм-а, който беше в основата на тези терзания от подписа ти. И все пак FM винаги е била игра на нерви.

Колкото да футболистите, които си дал - Ionut Mazilu вкарва 1v1, защото има висон composure и ако вратарите са със нисичък one on one, то е логично... Купих си Simon Vukcevic, макар че при мен вече е на 26, а аз не обичам да взимам играчи над 25. Все пак доста качества си има и реших да го пробвам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...