Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

за кво го чаках толкова тоя пач-3 мача и 3 контузени на един и същ пост :lol:

още една контузия на ключов играч.трима са за по 4 седмици и един за 3 седмици.явно ще започвам сезона без всички титуляри

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

И аз така го почнах ;) С един нападател от младежите за титуляр и още един от младежите като резерва

@basten, ся пробвах с 4.06, без sf4hide не става :)

Edit: Нито с 4.08!? Сигурен ли си, че само маунтваш и играеш? Да не си си дръпнал IDE кабела на CD/DVD или изобщо да нямаш такова?

dsadasbb4.jpg - I love you Berlusconi :D

Преди 2-3 месеца го увеличи с още 7млн :)

И в двата случая не съм искал повече пари от борда,просто...щедри хора к`во да праиш :lol:

100% вече ще направя трансферна цел номер 1 - Andrea Barzagli от Палермо :devil

Взех Eusebio за скаут :D

И всички съм ги разпратил да търсят.Повечето са в Европа щото имам право само на 1 покупка на сезон извън EU :(

Бесен съм играх финал за купата с буферите и ми вкараха в 86 минута :angry1 :angry1

а аз съм с милан и играя с лацио на тяхен терен.контузват кака и гуркуф до полувремето,повеждам и си вода 0-1,съдията дава 4 минути продължение.вкарват ми в 94мин 20сек :angry1 това щеше да ми е най престижната победа до сега.въпреки всичко удържам третото място :punk

сега следва мача на истината с интер.харзулнат ли ма,край с надеждите за титла,бия ли ги надеждата е жива :love

Слагайте тоя крак. Бачка перфектно, без разни хайдове и тем подобни лайна. Оправено е партньорството между Левски и Родопа, Гошо си е говедо, а не турчин и т.н. :D Тва е на първо четене. Още не съм играл мачове, но...версията си е която трябва.

Слагайте тоя крак. Бачка перфектно, без разни хайдове и тем подобни лайна. Оправено е партньорството между Левски и Родопа, Гошо си е говедо, а не турчин и т.н. :D Тва е на първо четене. Още не съм играл мачове, но...версията си е която трябва.

незнам аз изиграх 2 мача в единия имаше 3 или 4 изгонени играча от противника :(

незнам аз изиграх 2 мача в единия имаше 3 или 4 изгонени играча от противника :(

Ми ако си играл с Юве значи е реалистично направена :P

Ми ако си играл с Юве значи е реалистично направена :P

хахахахах стига де ;)

верно с тях играх ама дори и на противниците им не им дават по 3 червени картона ;)

И аз така го почнах ;) С един нападател от младежите за титуляр и още един от младежите като резерва

@basten, ся пробвах с 4.06, без sf4hide не става :)

Edit: Нито с 4.08!? Сигурен ли си, че само маунтваш и играеш? Да не си си дръпнал IDE кабела на CD/DVD или изобщо да нямаш такова?

Absolutno... ako iskash shte ti go zasnema na klip4e...

Ide kabela ne sum go pipal. Imam CD.

Явно някаква несъвместимост между safedisk и някой компонент от хардуера ти ти помага в случая ;)

Значи доста са пооправили играта, няма бъгове засега, освен многото контузии :P

Абе я някой, който е играл с наш отбор да ми каже дали чеърмена "взима нещата в свои ръце", когато има големи оферти за играчи? Щото играя с Локо и тъпия Емо Наков вече за 3ма играчи не ми дава право на избор, а приема офертите.... Най-добрите ми играчи вече ги няма...е, имам 6 милиона евро за трансфери, ама за къв чеп са ми като никой не иска да играе в България :D

Абе я някой, който е играл с наш отбор да ми каже дали чеърмена "взима нещата в свои ръце", когато има големи оферти за играчи? Щото играя с Локо и тъпия Емо Наков вече за 3ма играчи не ми дава право на избор, а приема офертите.... Най-добрите ми играчи вече ги няма...е, имам 6 милиона евро за трансфери, ама за къв чеп са ми като никой не иска да играе в България :D

при мен христолов не ги прави тия :bgrin: намери си някой по-добър българин, има нелоши играчи

при мен христолов не ги прави тия :bgrin: намери си някой по-добър българин, има нелоши играчи

О-о, кви нелоши....има направо нереалистично силни играчи. Не знам дали сте виждали Георги Христов от Марица Пд......тоя пич ако не е новия Шевченко в тая игра.... :woot

абе компа купува играчи на цената която струват или най много няколко милиона отгоре,а аз давам по 10-15 милиона отгоре и пак не искат като преди тва сам ги коткал и чак тогава отправям оферта.мисла че това не е честно.и тва с пропуските сам срещу вратаря да вземат да го оправят най накрая че е тъпо от 10 излизания да се вкарва само по 1-2 максимум

скаута ми препоръча вратар и понеже моите са дърти исках да го купя,за сега съм предложил с 10милиона повече от цената му + 2 дърти играчи + 50% от следващата продажба и пак не искат :bgrin:

абе компа купува играчи на цената която струват или най много няколко милиона отгоре,а аз давам по 10-15 милиона отгоре и пак не искат като преди тва сам ги коткал и чак тогава отправям оферта.мисла че това не е честно.и тва с пропуските сам срещу вратаря да вземат да го оправят най накрая че е тъпо от 10 излизания да се вкарва само по 1-2 максимум

Тва е вярно че компа си купува играчите за мах 1-2 милона отгоре,а ти трябва да се изръсиш доста :bgrin:

Ами това за излизанията с/у вратаря наистина са се попрестарали... В реалния футбол всяко второ положение се вкарва с/у вратаря.

А в играта зависи много и от способностите на играчите.Да не ти се пада да играеш с/у вратар с One On Ones 20 :bgrin:

EDIT:

Веднага след групите отнесох най-тежкият жребий,нооо вижте какво стана

dwqdqwcs5.th.jpg

С доста късмет и добри изяви на Дида 4-1.

И по едно време почнах Барса да ги правя "сервитьорчета",напред назад напред назад.Особенно по левия фланг Пирло,Зийдорф,Каладзе.Само на short passing и онея Деко,Шави кат полудяха почнаха да гонят :lol: хах за първи път съм се смял толкова.

Дано на Ноу Камп да не полудеят Ето и Рони :bgrin:

EDIT 2:

dqwdqfl8.th.jpg

Много кървав мач :devil

При 1:0 за Барса Пуйол удря Гуркуф и ЧК :)

Следваща ситуация Неста контузва Ето и мойте не вадят топката ами правят атака и веднага 1:1...Полудях :lol:

След тва заиграх за публиката :D

нормално ли е интер да имат 1 грешен пас за цял мач и да спечелят 90% от борбите за първа топка :angry1 направили са ги невероятно силни,а кака за цял сезон оценката му е под 7 :blink: даже последните мачове спрях да го пускам щото освен да губи топката и да стреля от джумаята друго не правеше и естествено го поставих в трансферния списък и това е колкото и сезона да почвам с милан кака е отчайващо слаб :wacko:

нормално ли е интер да имат 1 грешен пас за цял мач и да спечелят 90% от борбите за първа топка :angry1 направили са ги невероятно силни,а кака за цял сезон оценката му е под 7 :blink: даже последните мачове спрях да го пускам щото освен да губи топката и да стреля от джумаята друго не правеше и естествено го поставих в трансферния списък и това е колкото и сезона да почвам с милан кака е отчайващо слаб :wacko:

И при мен играе много слабо...просто от СИ са се осрали...

Интер нямат грешка бате.Никва опасност да ги настигна.

В дербито ме размазаха минималното 2-0 и още 2 отменени гола :bgrin:

EDIT:

И във втория мач ме биха,1-2 :(

Камбиасо ми вкара от 125метра с няква нереална топалка :wacko:

Беше равностоен мача,но Ибрахима и Адриано не пропускат като излезнат срещу вратаря...

А мойте урунгели немогат да вкарат на празна врата :cry Вратата цялата е празна те се хамалят точно във вратаря.

Почетния гол в 92мин от дуспа на Пирло :cry

С тоя крак всичко наред ли е?Бачка ли както трябва ???

EDIT 2:

На финала на ШЛ съм с Интер :bgrin:

да с крака всичко си е перфектно.

завърших втори с милан след интер като ме водеха близо 20 точки :lol: просто са машинки.с тях направих равен и паднах.отпаднах от купата на полуфинал от рома,а в шл паднах още в първия елиминационен кръг и то супер тъпо-първо падам от арсенал 3-0,след това ме повеждат с измислен гол и им вкарвам 3.общо 4-3 и не успях да се добера до продължения :angry: ся съм зел двама защитници и имам над 80милиона още за трансфери като съм пуснал и кака да се продава.смятам да купя супер нападател,още един защитник и халфче и да почвам да газа :D

да с крака всичко си е перфектно.

завърших втори с милан след интер като ме водеха близо 20 точки :lol: просто са машинки.с тях направих равен и паднах.отпаднах от купата на полуфинал от рома,а в шл паднах още в първия елиминационен кръг и то супер тъпо-първо падам от арсенал 3-0,след това ме повеждат с измислен гол и им вкарвам 3.общо 4-3 и не успях да се добера до продължения :angry: ся съм зел двама защитници и имам над 80милиона още за трансфери като съм пуснал и кака да се продава.смятам да купя супер нападател,още един защитник и халфче и да почвам да газа :D

Да им еба майкатаааааааааааааааааааааааааа :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Биха ма супер нещастно на финалааааааааааааа ше чупя нещо от нерви

2:1 за мене и червен картон на зийдорф и в 85 минута някъв педал станкович 2-2 :angry1 :angry1

После в продълженията мчангалите вкараха 2 гола още 4-2

от 60 мин с човек по-малко .

Тая игра не е реалнаааа не е Интер станаха шампиони,купата на италия и ся ШЛ хахахха смях в залата.

чак требъл тва никога не може да стане в реалността подчертавам НИКОГА!!!!

Цял сезон не съм получавал Чк и баш на финала сичко е срещу менннннннн бахти насраната игра.

Ся няма и да участвам в Шл следващия сезон щот съм на 5то място :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...