Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply
и някво решение за проблема?

Еми слагаш си стария крак.

Само дето горе ще ти пише 7.0,а не 7.0.1 :)

Предполагам,че така ще стане и промените от пача ще действат.

Тва е решението докато излезне крак за 7.0.1

Еми слагаш си стария крак.

Само дето горе ще ти пише 7.0,а не 7.0.1 :)

Предполагам,че така ще стане и промените от пача ще действат.

Тва е решението докато излезне крак за 7.0.1

само в надписа ли е разликата :rolleyes:

едит: сега пробвах така и погледнах левски, георги петков пак го нямаше, беше в самсунспор, което ме навежда на мисълта, че така няма да стане и ще се чака крак

Като сложиш стария крак все едно ползваш без пач. Тва че играта върви не означава, че я играеш с пач.

Играх около 2 месеца с пача и засега виждам 2 сериозни промени:

- Като стартираш играта долу ти пише 7.0.1 вместо 7.0.0 !!!!!!!!

- Показателите са яко завишени, дори на сейва ми, който продължих с пач. Сума от "безперспективните" ми младежи се превърнаха в машини, каквито преди пача бих само си мечтал за такива... а сега просто са под път и над път.

Все същите тъпи червени картони за обикновен фал в центъра, нелогична игра (имам отбор за титла, или поне за безпроблемни УЕФА места, а Вихрен ме мажат), вратарски грешки (само 1 видях де, в няколко мача, а все пак не трябва да се премахват напълно, така че може и да е съвпадение и наистина да е намален процентът им)... кво ли не. кор за SI!

Тва при стар сейв, утре ще почна нов сейв, да видим.

Аз почнах нов пак с Левски и виждам, че балансът е пооправен, но картоните не толкова. Като цяло доста от промените обхващат различни от самия мач аспекти, така че остават един вид незабелязани, но с времето изникват. Впечатление ми направи страшно подобрения мач-енджин. Головете са доста по-разнообразни, поведението на играчите и топката е видимо по-различно и след няколко часа игра станах свидетел на доста добри разигравания, атаки, центрирания, мелета и най-вече на красиви и ефектни голове.

Намери се начин за подкарване на играта с пача ;)

E маунтвам го и ми излизат някви файлове и после...?Моля обяснете по-подробно защото нищо не разбирам :angry: :blink: :cry

значи маунтваш исото, сваляш си даемон туулс 4.06 слагаш и sd4hide пускаш, даваш hide и си готов ;) не беше от най-добрите обяснение ама дано ти е свършило работа :rolleyes:

KenwooD, така пише в риид ми

значи маунтваш исото, сваляш си даемон туулс 4.06 слагаш и sd4hide пускаш, даваш hide и си готов ;) не беше от най-добрите обяснение ама дано ти е свършило работа :rolleyes:

Даемон туулс не е задължително да и 4.06,при мен стана и с 4.00 :)

Оле оле няма такъв бъг нямааа

Водя 1:0 на Аталанта и в 89мин корнер за мен и Дида отива да скача. :blink:

При това мача е от първенството и за никъде не бързам 1:0 напълно достатъчно. :D

Ако ми бяха вкарали щях да пусна куршум на някой от СИ. :ghost

Какво е това sd4hide???

Някой да знае дали е намерен лек за националните на Германия и Холандия?

Просто ми е мъчно да имам толкова национали в Байерн и да не играят :)

...Ако проблема е само Холандия и Германия, просто отворете съществуващия вече fake.lnc файл с ноутпад примерно и въведете следното:

#Germany

"FAKE_NATIONAL_TEAM" 771 0

#Holland

"FAKE_NATIONAL_TEAM" 784 0

#player name changes

#"CHANGE_PLAYER_NAME" 1277 "Jens" "" "Mustermann"

"CHANGE_PLAYER_NAME" 1277 "Oliver" "" "Kahn"

I za kakvo po-to4no vi e sdhide, shtoto pri men igrata si trugva bez vsqkav takav lainqn software. I se samnqvam da e ot tova, 4e polzvam DaemonTools 4.08

Може да работи и без sdhide, предположих че ще трябва и направо ползвах с него. А е доста възможно да е от факта, че ползваш DT 4.08, тъй като излезе доста скоро и надали safedisk вече са го blacklist-нали.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...