Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

свалих си схеми за тренировка.къде точно да ги сложа щото никъде не намирам папка training,пусках и сърч на компа и нищо :blink:

My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules

После в играта отиваш на Training и горе на Edit.... и после с Import си ги вкарваш 1 по 1 :)

Дано се оправиш :)

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply
Само на мен ли ми блокирва като си пусна играта :confused Това стана след като сложих онези графични подобрения от дата-та :blink:

Как така ти блокира ?

Стои ти по-дълго на черния екран след рекламите ???

Как така ти блокира ?

Стои ти по-дълго на черния екран след рекламите ???

Да. И в Task Manager-a пише, че е Not Resporting. Както и да е... оставих го за 10 мин. без да го пипам и се оправи...

Да. И в Task Manager-a пише, че е Not Resporting. Както и да е... оставих го за 10 мин. без да го пипам и се оправи...

виж няколко поста нагоре където е даден пача има и 1 снимка.в нея е показано кои отметки и къде точно трябва да махнеш или поставиш.пача е супер.зарязах карбона заради мениджъра :blink:

Тва става така защото са накачорени много снимки,екипи и др.

На предишния мениджър 2006,се проявяваше при пускане на играта.

Цъкам на иконката и зарежда след 80часа. :)

Между другото щом веднъж сте пуснали играта със графичните глезотии, сложете отметка на "use skin cache". Така не проверява всеки път за нови неща и не стои на черния екран ;) Само не забравяйте да го махнете ако слагате нещо ново.

Свърших първи сезон сега някой може л ида ми каже как да си насроча приятелски мачове преди да е започнал втори сезон , защотото нещо ми се губи това .

Свърших първи сезон сега някой може л ида ми каже как да си насроча приятелски мачове преди да е започнал втори сезон , защотото нещо ми се губи това .

fixtures-->arrange friendly

Кво стана с пача?! :sad1:

аз специално се регнах във форума на фм да следя кво става с пача ама освен,че всички го чакат няма информация кога ще излезе.има една тема където всички пишат какво искат да се оправи и бъговете са наистина доста

След като сложих графиките под името ми най-отгоре започнаха да се появяват разни числа които ме дразнят.Как да ги махна?

в преференциите има едно Unique Ads или нещо подобно махни му отметката ;) успех :)

как се дават индивидулни инструкции на даден играч-кой на къде да тича?как става тая хава със стрелкичките в схемата на отбора?

Romanista, отиваш на Player Interactions и там ще видиш.

frodo, индивидуалните инструкции се намират в бутон над картинката със схемата на игра. Default е Positions, но след като го отвориш има Team Instr. и Player Instr. Стрелкичките са с десен бутон на мишката и влачиш посока.

Искам да споделя изумлението си от играта. Не знам защо, обаче разработчиците са решили, че Дейвъд Дийн не обича достатъчно Арсенал и сега (в средата на втори сезон) клуба си сменя ръководството. Забраниха ми да правя трансфери въпреки, че правя луди печалби заради сателитите си в америка и разумната ми трансферна политика. Вървят и слухове, че ще сме сменят с някъв друг треньор.

Тва всичко става след дубъл миналия сезон, и лидерство в шампионата в сегашния...като и продължавам да играя във всички останали турнири, включително и финал за купата на лигата.... ебаси :D

Ми така е, като идват нови шефове треньора не е в безопасност ;) А предполагам ще ти дадат шанс да се докажеш при новия президент, а ако не го използваш - литваш. Аз така бях с Ботев преди няколко сезона :)

е то всяка година е така ;) пускат играта ,която никога не е готова и след това веднага се почва с пачовете.Как не се научиха за толкова години как се прави игра...

Пача ще излезне скоро. Имаше объркване отново с базата данни и за това се забави малко. До няколко дена ще излезне 100% :) . Пач 7.0.2 ще оправи абсолютно всички разминавания и грешки. Той трябва да излезне към Нова Година, а пач 7.0.3 към средата на февруари, като в него ще има направени всички Януарски трансфери :)

Пача ще излезне скоро. Имаше объркване отново с базата данни и за това се забави малко. До няколко дена ще излезне 100% :) . Пач 7.0.2 ще оправи абсолютно всички разминавания и грешки. Той трябва да излезне към Нова Година, а пач 7.0.3 към средата на февруари, като в него ще има направени всички Януарски трансфери :)

Е то нямаше как да е иначе .. и тази година но забавянето изнерви много

изтрих играта.явно не е за мен.прочетох сумати тактически схеми и напътствия на играчите и в приятелските срещи бия с по 4-5 гола и като почне първенството почвам да падам и да правя равни.единствения мениджър който ще играя явно е хеттрик

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...