KenwooD Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 свалих си схеми за тренировка.къде точно да ги сложа щото никъде не намирам папка training,пусках и сърч на компа и нищо My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules После в играта отиваш на Training и горе на Edit.... и после с Import си ги вкарваш 1 по 1 Дано се оправиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Само на мен ли ми блокирва като си пусна играта Това стана след като сложих онези графични подобрения от дата-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Само на мен ли ми блокирва като си пусна играта Това стана след като сложих онези графични подобрения от дата-та Как така ти блокира ? Стои ти по-дълго на черния екран след рекламите ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Как така ти блокира ?Стои ти по-дълго на черния екран след рекламите ??? Да. И в Task Manager-a пише, че е Not Resporting. Както и да е... оставих го за 10 мин. без да го пипам и се оправи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Да. И в Task Manager-a пише, че е Not Resporting. Както и да е... оставих го за 10 мин. без да го пипам и се оправи... виж няколко поста нагоре където е даден пача има и 1 снимка.в нея е показано кои отметки и къде точно трябва да махнеш или поставиш.пача е супер.зарязах карбона заради мениджъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Тва става така защото са накачорени много снимки,екипи и др. На предишния мениджър 2006,се проявяваше при пускане на играта. Цъкам на иконката и зарежда след 80часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Между другото щом веднъж сте пуснали играта със графичните глезотии, сложете отметка на "use skin cache". Така не проверява всеки път за нови неща и не стои на черния екран Само не забравяйте да го махнете ако слагате нещо ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 След като сложих графиките под името ми най-отгоре започнаха да се появяват разни числа които ме дразнят.Как да ги махна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Свърших първи сезон сега някой може л ида ми каже как да си насроча приятелски мачове преди да е започнал втори сезон , защотото нещо ми се губи това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Свърших първи сезон сега някой може л ида ми каже как да си насроча приятелски мачове преди да е започнал втори сезон , защотото нещо ми се губи това . fixtures-->arrange friendly Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Кво стана с пача?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Кво стана с пача?! аз специално се регнах във форума на фм да следя кво става с пача ама освен,че всички го чакат няма информация кога ще излезе.има една тема където всички пишат какво искат да се оправи и бъговете са наистина доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 След като сложих графиките под името ми най-отгоре започнаха да се появяват разни числа които ме дразнят.Как да ги махна? в преференциите има едно Unique Ads или нещо подобно махни му отметката успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Кажете как да закача млад играч кам някое старо куче Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 как се дават индивидулни инструкции на даден играч-кой на къде да тича?как става тая хава със стрелкичките в схемата на отбора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 Romanista, отиваш на Player Interactions и там ще видиш. frodo, индивидуалните инструкции се намират в бутон над картинката със схемата на игра. Default е Positions, но след като го отвориш има Team Instr. и Player Instr. Стрелкичките са с десен бутон на мишката и влачиш посока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Искам да споделя изумлението си от играта. Не знам защо, обаче разработчиците са решили, че Дейвъд Дийн не обича достатъчно Арсенал и сега (в средата на втори сезон) клуба си сменя ръководството. Забраниха ми да правя трансфери въпреки, че правя луди печалби заради сателитите си в америка и разумната ми трансферна политика. Вървят и слухове, че ще сме сменят с някъв друг треньор. Тва всичко става след дубъл миналия сезон, и лидерство в шампионата в сегашния...като и продължавам да играя във всички останали турнири, включително и финал за купата на лигата.... ебаси Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Ми така е, като идват нови шефове треньора не е в безопасност А предполагам ще ти дадат шанс да се докажеш при новия президент, а ако не го използваш - литваш. Аз така бях с Ботев преди няколко сезона Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Още ли няма пач Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Няма никаква информация около него дори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Сигурно не са очаквали толкова много бъгове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 е то всяка година е така пускат играта ,която никога не е готова и след това веднага се почва с пачовете.Как не се научиха за толкова години как се прави игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Пача ще излезне скоро. Имаше объркване отново с базата данни и за това се забави малко. До няколко дена ще излезне 100% . Пач 7.0.2 ще оправи абсолютно всички разминавания и грешки. Той трябва да излезне към Нова Година, а пач 7.0.3 към средата на февруари, като в него ще има направени всички Януарски трансфери Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Пача ще излезне скоро. Имаше объркване отново с базата данни и за това се забави малко. До няколко дена ще излезне 100% . Пач 7.0.2 ще оправи абсолютно всички разминавания и грешки. Той трябва да излезне към Нова Година, а пач 7.0.3 към средата на февруари, като в него ще има направени всички Януарски трансфери Е то нямаше как да е иначе .. и тази година но забавянето изнерви много Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 изтрих играта.явно не е за мен.прочетох сумати тактически схеми и напътствия на играчите и в приятелските срещи бия с по 4-5 гола и като почне първенството почвам да падам и да правя равни.единствения мениджър който ще играя явно е хеттрик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.