Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

frodo, що си мислиш, че 1.05 млн са много? Че аз с Левски давам повече за трансфери.

Иначе определено има бъг с рандъм-а в играта, но не това ме дразни. В 90% от случаите когато противникът ми получи червен картон, той ме побеждава, обръщайки резултата или отбелязвайки единствено попадение в мача. Забелязах това нещо в началото и си мислех, че е просто съвпадение, но наистина се набива на очи.

и това е така :) да не говорим че в 90% от мачовете има червени картони :)

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply
frodo, що си мислиш, че 1.05 млн са много? Че аз с Левски давам повече за трансфери.

Иначе определено има бъг с рандъм-а в играта, но не това ме дразни. В 90% от случаите когато противникът ми получи червен картон, той ме побеждава, обръщайки резултата или отбелязвайки единствено попадение в мача. Забелязах това нещо в началото и си мислех, че е просто съвпадение, но наистина се набива на очи.

извинявай.объркал съм се.исках да напиша 105милиона :bgrin:

Да знаете, че всики графики от 2006 си бачкат и на 2007, освен скиновете, иначе един от най-потенциалните играчи е Мариан Огнянов от Левски

И не само той Н. Димитров, Н. Михайлов, Б. Дяков, М. Димов иначе можете да погледнете и Duvan Henao за българските стандарти е меко казано уникален нападател и е евтин

frodo, предположих че си объркал, но 2 пъти го написа... :). И все пак скъпите трансфери не са гаранция за успехи.

Ники Михайлов, Димитров и Мариян Огнянов наистина са добри, но помня, че в 06 бяха просто изруди :).

аз пък си купих Celsinho :Р и някъв Павел Мамаем за 1 милион и след 1 сезон 3 руски клуба ми го искаха.Реших да пробвам дали ще ми дадат повечко пари и то кво стана :( исках на Зенит 2.8 милиона и 40% от следващ трансфер и те зеха че ми предложиха такава оферта,НО тогава дойде момента в който не можах да им откажа нито да приема по простота причина,че Тодор Батков решил че офертата била много добра и не може да я пропусне и си ми продаде играча :D не е голяма загуба понеже имам доста добри играчи ама пък не исках да го продават :(

frodo, предположих че си объркал, но 2 пъти го написа... :). И все пак скъпите трансфери не са гаранция за успехи.

Ники Михайлов, Димитров и Мариян Огнянов наистина са добри, но помня, че в 06 бяха просто изруди :).

Еми на тази версия така като ги гледам как се развиват просто какво да ти кажа .. много обещаващи :)

след като джилардиньо изтърва сам срещу вратаря и кака изтърва сам срещу вратата,торино ми вкараха след като е изтекло и продължението...сега се играе 2 полувреме.ако падна трия играта :bgrin:

в крайна сметка 1-1 и още 2 изтървани положения сам срещу вратаря

Много бързо се предаваш. Изчакай пач-а, а и ако там е така... търси грешката в себе си. Доколкото помня беше казал, че си нов играч, а тази игра изисква доста време.

Много бързо се предаваш. Изчакай пач-а, а и ако там е така... търси грешката в себе си. Доколкото помня беше казал, че си нов играч, а тази игра изисква доста време.
Мдааа, изисква страшно много време. В началото ще е така, после може да пробвате нов сезон или да смените отбора ... докато аз с Реал си продължавам да мажа ... :)

Как мога да си оправя това, че много стана вече? :bgrin:

Profit / Loss

Ако победиш първия и втория сезон, всичко ще се оправи ;) аз направих точно така и накрая имах неповече от 2-3 милиона на месец загуби в бюджета. Ама тогава в атаката Сисе и Кайт за 20 мача имаха по 40 гола всеки. Не знам БЪГ ли беше ама ми харесваше ;). Само не знам тия загуби на какво се дължат. Гледах билетите са разпродадение, пари от ТВ имах достатъчно, всички купи и фази ми бяха редовни дарители :) може и това да е някакъв бъг, но не сам сигурен. Знам само, че се оправя с двойно качване на бюджета. Пример: Първенство, ШЛ, ЕК, и някоя от купите на лигата.... и така покриваш разходите и загубите

С ръка на сърце заявявам, че тази игра е сбъркана. След като тази вечер започнах пореден сезон с Парма и миналите два бях завършвал на посредствени места, този бях решил да гоня поне УЕФА. И с що-годе закърпен състав направих няколко уникални мача. Победих Интер, Юве и Рома и оглавявах класирането. След което се почна с аномалиите, за да се стигне до кричиното положение - опасност от изпадане. На всичкото отогре напдателите ми за които хвърлих маса пари спряха да бележдат по над 30 часа. Всеки мач имаше чевен картон за мой човек и така... Но черешката на тортата е долният шот. Такова нещо не бях виждал!

Всички червени картони са от побой...

http://img247.imageshack.us/my.php?image=omggy9.jpg

http://img172.imageshack.us/my.php?image=huhet8.jpg

Имам още 5-6 кръга до края и общо над 16 загуби и просто не ми е ясно защо още не са ме уволнили.

А другата гавра е, че както казах в началото, два пъти завършвах на 8-мо място и като цяло не съм блестял с мениджърски награди, но този сезон ми предложиха да стана треньор на националния отбор на Италия и приех, разбира се. По принцип на 06 си беше доста трудничко и трябваше да си изявена личност, но, както казах, играта плаче за пач.

играта плаче за пач.

са сетиш... :D

затова я изтрих още преди 4-5 дни и докато не излезне пач няма да я барна...то не бяха контузии, картони, обрати... :wacko:

18 :)

майкаа има да е*аааааааааааааааааааааааааааааааааааа

барса са супер смешнициииииии паляци недагавииии

2:2 и в 118мин някъв селяндур жули 3:2 и така свърши :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

бахти насраняците :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

е не тва вече на нищо не прилича.не знам аз ли съм каръка или кво ама...почвам с ботев.до първия приятелски имах 2 контузени за по 4-6 месеца и 1 за един месец,като тренировките ми са ми на havy,не знам,може и от това да е.в първия приятелски мач ми контузват двамата вратари-принуден съм да сложа полеви играч на вратата и допълнително още 2 контузени.това прави 4 контузени в един мач и тия от преди тва общо 6.просто докато не излезе скапания пач-дано да оправи тия простотии с контузиите-няма смисъл да се играе

От тренировките е. Strength и Aerobic предпочитам да ги държа на Medium, защото ако са на High резултата при мен беше между 12 и 14 контузени в продължение на месец. Иначе като цяло тренировката за пост може да бъде High, само гледай да не прекаляваш с горните 2 показателя. Тях може да ги слагаш по-високи само ако играчите са здрави физически (Stamina, Natural Fitness и пр.)

Всичките ми тренировки(Defending,Attacking,Shooting...) вече са по 5 звезди,и на мъжете и на юношите :)

Направих супер много трансфери на млади перспективни "изроди" :D

Цитирам някой от тях:

Kerlon

Kislyak

Alejandro Gomez

Lebohang Mokoena

Tevfik Kose

Thomas Hitzlsperger

и ся се мача да взема и Hatem Ben Arfa

През зимния прозорец взех Igor Akinfeev и Jo.И двамата от ЦСКА Москва. :)

Не е само от тренировките. Мойте са на мениум и пак в един от приятелските 3-ма контузени и с това ми станаха 11. Като в началото на сезона под 10 контузени нямаше. Чак сега в края на Ноември имам по-малко контузени. Това определено е нещо от играта според мен. Иначе играта си е на ниво :)

Аз съм забелязал , че Антон Генков бая картони дава един мач от 22 на терена имаше 24-25 картона :) весело беше . иначе сега мисля да мина един сезон наближавам с Ботев мисла да изкарам втори да пробвам Уефа или Шл какво могат и ще чакам и аз пач

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...