Aston_ Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 frodo, що си мислиш, че 1.05 млн са много? Че аз с Левски давам повече за трансфери. Иначе определено има бъг с рандъм-а в играта, но не това ме дразни. В 90% от случаите когато противникът ми получи червен картон, той ме побеждава, обръщайки резултата или отбелязвайки единствено попадение в мача. Забелязах това нещо в началото и си мислех, че е просто съвпадение, но наистина се набива на очи. и това е така да не говорим че в 90% от мачовете има червени картони Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 frodo, що си мислиш, че 1.05 млн са много? Че аз с Левски давам повече за трансфери. Иначе определено има бъг с рандъм-а в играта, но не това ме дразни. В 90% от случаите когато противникът ми получи червен картон, той ме побеждава, обръщайки резултата или отбелязвайки единствено попадение в мача. Забелязах това нещо в началото и си мислех, че е просто съвпадение, но наистина се набива на очи. извинявай.объркал съм се.исках да напиша 105милиона Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Да знаете, че всики графики от 2006 си бачкат и на 2007, освен скиновете, иначе един от най-потенциалните играчи е Мариан Огнянов от Левски И не само той Н. Димитров, Н. Михайлов, Б. Дяков, М. Димов иначе можете да погледнете и Duvan Henao за българските стандарти е меко казано уникален нападател и е евтин Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 frodo, предположих че си объркал, но 2 пъти го написа... . И все пак скъпите трансфери не са гаранция за успехи. Ники Михайлов, Димитров и Мариян Огнянов наистина са добри, но помня, че в 06 бяха просто изруди . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 аз пък си купих Celsinho :Р и някъв Павел Мамаем за 1 милион и след 1 сезон 3 руски клуба ми го искаха.Реших да пробвам дали ще ми дадат повечко пари и то кво стана исках на Зенит 2.8 милиона и 40% от следващ трансфер и те зеха че ми предложиха такава оферта,НО тогава дойде момента в който не можах да им откажа нито да приема по простота причина,че Тодор Батков решил че офертата била много добра и не може да я пропусне и си ми продаде играча не е голяма загуба понеже имам доста добри играчи ама пък не исках да го продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 frodo, предположих че си объркал, но 2 пъти го написа... . И все пак скъпите трансфери не са гаранция за успехи. Ники Михайлов, Димитров и Мариян Огнянов наистина са добри, но помня, че в 06 бяха просто изруди . Еми на тази версия така като ги гледам как се развиват просто какво да ти кажа .. много обещаващи Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 след като джилардиньо изтърва сам срещу вратаря и кака изтърва сам срещу вратата,торино ми вкараха след като е изтекло и продължението...сега се играе 2 полувреме.ако падна трия играта в крайна сметка 1-1 и още 2 изтървани положения сам срещу вратаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Много бързо се предаваш. Изчакай пач-а, а и ако там е така... търси грешката в себе си. Доколкото помня беше казал, че си нов играч, а тази игра изисква доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Много бързо се предаваш. Изчакай пач-а, а и ако там е така... търси грешката в себе си. Доколкото помня беше казал, че си нов играч, а тази игра изисква доста време.Мдааа, изисква страшно много време. В началото ще е така, после може да пробвате нов сезон или да смените отбора ... докато аз с Реал си продължавам да мажа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Как мога да си оправя това, че много стана вече? Profit / Loss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Как мога да си оправя това, че много стана вече? Profit / Loss Ако победиш първия и втория сезон, всичко ще се оправи аз направих точно така и накрая имах неповече от 2-3 милиона на месец загуби в бюджета. Ама тогава в атаката Сисе и Кайт за 20 мача имаха по 40 гола всеки. Не знам БЪГ ли беше ама ми харесваше . Само не знам тия загуби на какво се дължат. Гледах билетите са разпродадение, пари от ТВ имах достатъчно, всички купи и фази ми бяха редовни дарители може и това да е някакъв бъг, но не сам сигурен. Знам само, че се оправя с двойно качване на бюджета. Пример: Първенство, ШЛ, ЕК, и някоя от купите на лигата.... и така покриваш разходите и загубите Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Дойде малко радост и за моята душа.... Челси 2:3 Вердер - 1/4 финал ШЛ Но да видим до кога ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 С ръка на сърце заявявам, че тази игра е сбъркана. След като тази вечер започнах пореден сезон с Парма и миналите два бях завършвал на посредствени места, този бях решил да гоня поне УЕФА. И с що-годе закърпен състав направих няколко уникални мача. Победих Интер, Юве и Рома и оглавявах класирането. След което се почна с аномалиите, за да се стигне до кричиното положение - опасност от изпадане. На всичкото отогре напдателите ми за които хвърлих маса пари спряха да бележдат по над 30 часа. Всеки мач имаше чевен картон за мой човек и така... Но черешката на тортата е долният шот. Такова нещо не бях виждал! Всички червени картони са от побой... http://img247.imageshack.us/my.php?image=omggy9.jpg http://img172.imageshack.us/my.php?image=huhet8.jpg Имам още 5-6 кръга до края и общо над 16 загуби и просто не ми е ясно защо още не са ме уволнили. А другата гавра е, че както казах в началото, два пъти завършвах на 8-мо място и като цяло не съм блестял с мениджърски награди, но този сезон ми предложиха да стана треньор на националния отбор на Италия и приех, разбира се. По принцип на 06 си беше доста трудничко и трябваше да си изявена личност, но, както казах, играта плаче за пач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 играта плаче за пач. са сетиш... затова я изтрих още преди 4-5 дни и докато не излезне пач няма да я барна...то не бяха контузии, картони, обрати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Хаха бахти гафа. Милан ме биха 3-0 на Сан Сиро,после ги бих 4-0 на Везерщадион и съм на финал с Барса Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 добре де чета в официалния сайт във форума им и не мога да намеря нищо за пача някой знае ли кога ще излезе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 18 майкаа има да е*аааааааааааааааааааааааааааааааааааа барса са супер смешнициииииии паляци недагавииии 2:2 и в 118мин някъв селяндур жули 3:2 и така свърши бахти насраняците Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 е не тва вече на нищо не прилича.не знам аз ли съм каръка или кво ама...почвам с ботев.до първия приятелски имах 2 контузени за по 4-6 месеца и 1 за един месец,като тренировките ми са ми на havy,не знам,може и от това да е.в първия приятелски мач ми контузват двамата вратари-принуден съм да сложа полеви играч на вратата и допълнително още 2 контузени.това прави 4 контузени в един мач и тия от преди тва общо 6.просто докато не излезе скапания пач-дано да оправи тия простотии с контузиите-няма смисъл да се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 От тренировките е. Strength и Aerobic предпочитам да ги държа на Medium, защото ако са на High резултата при мен беше между 12 и 14 контузени в продължение на месец. Иначе като цяло тренировката за пост може да бъде High, само гледай да не прекаляваш с горните 2 показателя. Тях може да ги слагаш по-високи само ако играчите са здрави физически (Stamina, Natural Fitness и пр.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Всичките ми тренировки(Defending,Attacking,Shooting...) вече са по 5 звезди,и на мъжете и на юношите Направих супер много трансфери на млади перспективни "изроди" Цитирам някой от тях: Kerlon Kislyak Alejandro Gomez Lebohang Mokoena Tevfik Kose Thomas Hitzlsperger и ся се мача да взема и Hatem Ben Arfa През зимния прозорец взех Igor Akinfeev и Jo.И двамата от ЦСКА Москва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Не е само от тренировките. Мойте са на мениум и пак в един от приятелските 3-ма контузени и с това ми станаха 11. Като в началото на сезона под 10 контузени нямаше. Чак сега в края на Ноември имам по-малко контузени. Това определено е нещо от играта според мен. Иначе играта си е на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 http://img329.imageshack.us/img329/4130/dibujobs4.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 еми това само доказва колко е бъгава играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Аз официално я спрях до появата на пача Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Аз съм забелязал , че Антон Генков бая картони дава един мач от 22 на терена имаше 24-25 картона весело беше . иначе сега мисля да мина един сезон наближавам с Ботев мисла да изкарам втори да пробвам Уефа или Шл какво могат и ще чакам и аз пач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.