Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2007

RIP

Recommended Posts

Да ви се похваля, че в началото на втори сезон с Арсенал, Реал ми предложиха Роналдо за 850хил. ( ! ) и си го купих.... Малко бързо се скапва, ама първите 2 мача - 3 удара и 3 гола. Да не говорим, че младите доста добре се поучават от качествата му. Има доста полезни moves.

как става тия филми бе?аз играч не съм успял да купя...само ги зимам под наем и то някакви анонимници

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply
как става тия филми бе?аз играч не съм успял да купя...само ги зимам под наем и то някакви анонимници

Е, то зависи от отбора и от играчите. Роналдо не беше видял официален мач един сезон, а аз го бях скаутвал и заявявал пред медиите, че го искам. Обработвай малко играчите психически и ги взимаш другия трансферен прозорец. Успях да си купя и Баптища, който беше само под наем при мен, както и Буфон. За последния 24 млн, но си заслужава :D

Да ви се похваля, че в началото на втори сезон с Арсенал, Реал ми предложиха Роналдо за 850хил. ( ! ) и си го купих.... Малко бързо се скапва, ама първите 2 мача - 3 удара и 3 гола. Да не говорим, че младите доста добре се поучават от качествата му. Има доста полезни moves.
Еее баси, е т'ва е да се уредиш. Той ти е бил по-ефтин от Гонзо ... Честито : Р ! Аз супер лесно купувам, просто им предлагам доста повече от това, което трябва :). Рейес е някакъв пълен изрод и с Барса спорихме кой да го купи. Те даваха повече, ама моя договор беше по-добър :). После им вкара 2 гола ...

Аз пък в Ботев си взех Домовчийски и Мариян Огнянов и газя наред, за малко да влезна в групите на УЕФА :D

Еми аз затова си излизам (Alt+tab) и след време (зависи от настройките на бързината на мача) си влизам и си гледам резултата. Иначе с мойте некадърни нападатели щях да съм избесил полувината вход ...

Е то така е тъпо...като падаш не правиш ли тактически промени?То така донякъде се губи смисъла..

Здравейте мениджъри,

за всички които играят в българското първенство малка изненада малки логота за отборите

http://store1.data.bg/buckcho/fm/

Мерси много.Който набара нещо интересно и полезно да споделя :D Искам да ви препорачам един играч- Анатоли Тодоров!Нападател от Литекс.Взех го в Ботев и още парвия сезон стана гол майстор на А група нанизвайки 18 гола :woot !!!И е евтин... :P

завърших първия си сезон някога на мениджър.с милан станах 3 в първенството,полуфинал за купата и финал за шампионската лига.въпреки,че борда изискваше да спечеля лигата ми предложи нов договор с по висока заплата тъй че мисля да направа още един сезон с милан и да почвам с ботев :love

Реших и аз да почна с Ботев . Какво да правя като се махат разни треньори и тем подобни неискат да си подновят договора , без тях дали ще мога да карам ?

Да попитам вия направили ли тсе си тренирофки на отбора . Всяка линия отделно тренира , защото аз направих така и незнам дали сгреших , натоварването е средно ( медиум) .

ЕДИТ: този малак пач каде се слага ;)

искам да попитам защо като сложа такива малки емблеми и нормални емблеми на някои отбори и не излизат ? слагам ги направилното място уж ама... :( пак не става

Мерси много.Който набара нещо интересно и полезно да споделя :D Искам да ви препорачам един играч- Анатоли Тодоров!Нападател от Литекс.Взех го в Ботев и още парвия сезон стана гол майстор на А група нанизвайки 18 гола :woot !!!И е евтин... :P

Анатоли няма версия на мениджъра след 03/04 в която да не е направен малко уникален играч, можете да погледнете и Г. Христов от Марица нападател

Така тези малките емблемки си ги слагата в папката db/graphics/pictures/small

А ти пробва ли да махнеш от настройките skincache ако не си пробвай и мисля че няма да имаш проблеми с това да не ти се показват иконките

Така тези малките емблемки си ги слагата в папката db/graphics/pictures/small

А ти пробва ли да махнеш от настройките skincache ако не си пробвай и мисля че няма да имаш проблеми с това да не ти се показват иконките

махнал съм го тва е първото за което се сетих иначе ся като погледнах аз слагам емблемките в тази директория

"E:\Games\Football Manager 2007\data\graphics\pictures\logos\small\clubs\ita"

тва давам конкретен пример за италия..иначе тази директория дето ти си я показал нещо не мога да я намеря..... :wacko:

най накрая успях да направя горе долу желани трансфери :D

след първия сезон с милан похарчих 1,05милиона :lol:

купих фелипе-защитник,рикардо фасте,далибор стефанович,тим кейхил-атакуващи халфове :devil

за малко да разменя кака за иниеста и още малко парички ама се оказа че може да подписваш само с един играч-не от европейския съюз на сезон,а вече бях подписъл с фелипе...

махнал съм го тва е първото за което се сетих иначе ся като погледнах аз слагам емблемките в тази директория

"E:\Games\Football Manager 2007\data\graphics\pictures\logos\small\clubs\ita"

тва давам конкретен пример за италия..иначе тази директория дето ти си я показал нещо не мога да я намеря..... :wacko:

Да не би случайно като си реплейсвал да си затрил конфиг файла !? Ако си кажи да ти пратя моя конфиг и би трябвало да стане

а иначе ако слагаш този файл които аз съм дал направо му даваш да ти реплейсне всичко в тази папка която е вътре има и още някой други добавени емблемки :) а пътя е правилен просто аз одеве съм се заблудил :)

Да знаете, че всики графики от 2006 си бачкат и на 2007, освен скиновете, иначе един от най-потенциалните играчи е Мариан Огнянов от Левски

Да не би случайно като си реплейсвал да си затрил конфиг файла !? Ако си кажи да ти пратя моя конфиг и би трябвало да стане

а иначе ако слагаш този файл които аз съм дал направо му даваш да ти реплейсне всичко в тази папка която е вътре има и още някой други добавени емблемки :) а пътя е правилен просто аз одеве съм се заблудил :)

прати ми го на пощата Aston.87@gmail.com ако не ти е трудност иначе

не съм го затрил...там си е, само че каквото и да направя емблемите на Ювентус, Фиорентина и още няколко отбора така и не се появяват при положение че съм им сложил емблемки...промених също и екипите...само че пак на няколко отбора Удинезе и още един два...не им излизат екипите при положение че имат картинка в директорията....незнам защо се получава така.. :(

Някой знае ли какво означава Closing Down в Team Instructions ???

Да знам как да го използвам. :)

Преса

Е то така е тъпо...като падаш не правиш ли тактически промени?То така донякъде се губи смисъла..
Да падам ? Аз играя с Реал :). Не, шегувам се, промени правя само на полувреме и след това. За мен това е по-добрия вариан, защото попринцип съм си нервак, а и така изгубих 1 мишка ... :)

Пфф играта се гаври с мене....

Квото и да правиш играта си бара оная работа и си прави квото иска.

1мач бия с 3344зора 1 мач падам,1бия,1падам....

тя не е реална 2006 беше боклук тая май пак ще е боклук

не мога да си събера нервите...

няма хляб в тая игра

Има ли някви фейс-пакове.И играта по-тежка ли е от миналогодишния мениджър и като цяло по-добра ли е.Да знам дали да се занимавам ?

Има ли някви фейс-пакове.И играта по-тежка ли е от миналогодишния мениджър и като цяло по-добра ли е.Да знам дали да се занимавам ?

има фейс пакове, за по тежка да е играта от миналата не вярвам...и Да според мен е по добра и ако се занимаваш с нея не мисля че ще сгрешиш ;)

Пфф играта се гаври с мене....

Квото и да правиш играта си бара оная работа и си прави квото иска.

1мач бия с 3344зора 1 мач падам,1бия,1падам....

тя не е реална 2006 беше боклук тая май пак ще е боклук

не мога да си събера нервите...

няма хляб в тая игра

и аз съм на път да се откажа.всеки мач изтървам поне веднъж сам срещу вратаря,а сругия отбор с една атака в мача ми вкарва и ма бие 0-1.просто нямам нерви.похарчих 1.05 милиона за трансфери и пак падам в всички малко по сериозни мачове.просот неам нерви :bgrin:

и аз съм на път да се откажа.всеки мач изтървам поне веднъж сам срещу вратаря,а сругия отбор с една атака в мача ми вкарва и ма бие 0-1.просто нямам нерви.похарчих 1.05 милиона за трансфери и пак падам в всички малко по сериозни мачове.просот неам нерви :bgrin:

при мен е същото и е супер изнервящо.... бия по сериозните отбори като палермо лацио и сампдория с по 2-3-4 гола... а като ми дойде Асколи на Деле Алпи цял мач играя пред тяхната врата и имам 10-15 удара че и повече и накрая те със 100% успеваемост ма бият с 0-1.... :( как да не се изнервиш ?! :wacko:

frodo, що си мислиш, че 1.05 млн са много? Че аз с Левски давам повече за трансфери.

Иначе определено има бъг с рандъм-а в играта, но не това ме дразни. В 90% от случаите когато противникът ми получи червен картон, той ме побеждава, обръщайки резултата или отбелязвайки единствено попадение в мача. Забелязах това нещо в началото и си мислех, че е просто съвпадение, но наистина се набива на очи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...