bafi Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 niakoi da ima Adobe Audition? staroto ime na programata e Cool Edit, no Adobe kupiha Syntrilium (moje i da gresha s imeto) i sega se kazva Adobe Audition. Molia ako niakoi q ima da q uploadne Sahsto taka niakoi ako znae neshto podobno...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Качвам я..., обаче ша трябва да имаш малко търпение... Готово: http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Adob...e.Audition.1.0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 малко стара тема отварям, ама ..... искам да попитам хората, които се занимават и имат опит с adobe audition-a. коя версия да си инсталирам - 2.0 или 3.0? 'щото не винаги по-новото е по-добро ... благодаря предварително btw единствения ми опит досега с audio editing software е goldwave и то предимно за рязане и увеличаване силата на звука ... а това, за което имам намеренеи да ползва adobe audition е намаляне шума на аудиопотока в следствие на vhsrip (надявам се да съм се ориентирал към "правилната" програма) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 малко стара тема отварям, ама ..... Стара ли...тая тема направо си е древна и евала ти правя как си я открил.... Като гледам това http://www.warez.ru:8080/FTP...ме обземат едни носталгични чувства... ...хубаво време беше...нямаше още торенти (не че сега с тях е много лошо ама... ) Що се отнася до Аудишъна...имам бегъл опит с 2.0...в 3.0 предполагам, че има доста нововъведения, но що се отнася в частта на обезшумяването (нали най-вече за това ще го полозваш) мисля, че 2.0 ще ти свърши прекрасна работа, тъй като Куул е една от най-добрите програми за цялостно ресториране на аудио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 а бе, аз от много мислене най-накрая сложих версия 1.5 (щото е най-малка) .... та да видим ся к'ва ще я докарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 С "COOL EDIT PRO" правя подобни манипулаций, имам исталирани свободно разпространяами плъгини специално за шумоподтискане, изолиране и прочее. Но има и професионални решения от лабораториите на "SONY" посредством "ACID PRO" Които имам намерения да разуча тези дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.