Jump to content
BulForum.com

Adobe Audition

bafi

Recommended Posts

niakoi da ima Adobe Audition? staroto ime na programata e Cool Edit, no Adobe kupiha Syntrilium (moje i da gresha s imeto) i sega se kazva Adobe Audition. Molia ako niakoi q ima da q uploadne :)

Sahsto taka niakoi ako znae neshto podobno...???

• 4 years later...

малко стара тема отварям, ама .....

искам да попитам хората, които се занимават и имат опит с adobe audition-a. коя версия да си инсталирам - 2.0 или 3.0? 'щото не винаги по-новото е по-добро ... :P

благодаря предварително

btw единствения ми опит досега с audio editing software е goldwave и то предимно за рязане и увеличаване силата на звука :bgrin:

... а това, за което имам намеренеи да ползва adobe audition е намаляне шума на аудиопотока в следствие на vhsrip (надявам се да съм се ориентирал към "правилната" програма)

малко стара тема отварям, ама .....

Стара ли...тая тема направо си е древна и евала ти правя как си я открил.... :lol:

Като гледам това http://www.warez.ru:8080/FTP...ме обземат едни носталгични чувства... :wub: ...хубаво време беше...нямаше още торенти (не че сега с тях е много лошо ама... :rolleyes: )

Що се отнася до Аудишъна...имам бегъл опит с 2.0...в 3.0 предполагам, че има доста нововъведения, но що се отнася в частта на обезшумяването (нали най-вече за това ще го полозваш) мисля, че 2.0 ще ти свърши прекрасна работа, тъй като Куул е една от най-добрите програми за цялостно ресториране на аудио. :punk

С "COOL EDIT PRO" правя подобни манипулаций, имам исталирани свободно разпространяами плъгини специално за шумоподтискане, изолиране и прочее.

Но има и професионални решения от лабораториите на "SONY" посредством "ACID PRO"

Които имам намерения да разуча тези дни.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...