John_Cena Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Format: ISO Platform: PC № of CD/DVDs: 1 DVD Genre: Sports Release Date: September 26, 2006 System Requirements * Windows 2000 or Windows XP (Windows 95, Windows NT, Windows 98, Windows 98 SE and Windows ME are not supported) * 1.0 GHz Intel Pentium III or higher * 256 MB RAM * 1700 MB free hard drive space * 32 MB DirectX 9.0c Compatible Video card * 16x CD-ROM/DVD-ROM drive using 32-bit CD-ROM driver * Sound card with DirectSound support and DirectX 9.0c compatible driver * Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 * DirectX 9.0c * Keyboard * Mouse * Dual Analog GamePad Strongly Recommended Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Моля кажете първите си впечатления от тази игра по-добра ли е от предната версия.Поне според мен е по-добра от новата фифа, та кажете, защото нямам място пък се двоумя дали да я свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 По-реалистична е. Гледах трейлъри и най-вече е променен начин по който играчите изтрелват топката. Направен по-реално, има back-down за разлика от 2006. Отзивите са доста добри, определено по-добра от фифата...в момента я свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 Da ima razlika igrata e mn po dobra ot nba live 2006! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Еми играта спрямо 2006 е нечовешка, но (винаги има едно голямо НО) Има доста неща който ме дразнят, например дрибълите триковете са малко тъпи, поне аз тези знам . Обаче Slam Dunk кърти мивки от всякъде Направили са го страхотно, както и стрелбата. P.S. Само OST е малко тъп сложили са ми MAs Que Nada. И си викам как може ся ти си цъкаш баскет и да слушаш нешто с латино ритми . Само черно му е майката. Абе като цяло играта кърти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD3Zz Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 аз по принцип съм си зарибен по НБА но единственото което ме дразни в последните версии 05 06 е че не може да се правят алей упи просто... безобразие гледаш компа прави някфи супер яки забивки и така нататака ама.. както и да е някой който е пробвал слам дънк контеста да знае дали могат вече да се правят алей упи да пише лс да знам дали да я свалям или поне да ми каже аз как да прави защото имам голямо желание Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 аз по принцип съм си зарибен по НБА но единственото което ме дразни в последните версии 05 06 е че не може да се правят алей упи просто... безобразие гледаш компа прави някфи супер яки забивки и така нататака ама.. както и да е някой който е пробвал слам дънк контеста да знае дали могат вече да се правят алей упи да пише лс да знам дали да я свалям или поне да ми каже аз как да прави защото имам голямо желание но 06 имаше-аз редомно правех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 аз по принцип съм си зарибен по НБА но единственото което ме дразни в последните версии 05 06 е че не може да се правят алей упи просто... безобразие гледаш компа прави някфи супер яки забивки и така нататака ама.. както и да е някой който е пробвал слам дънк контеста да знае дали могат вече да се правят алей упи да пише лс да знам дали да я свалям или поне да ми каже аз как да прави защото имам голямо желание на 06 alley opp се прави с мод за клавиатурата.. а с джойстик без никакви модове.. 07 не е лоша постарали са се.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD3Zz Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 ами .. къв мод може ли някой да ми обясни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 alley opp keyboard mod за 06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD3Zz Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 не ми дава да го сваля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Igrizata e qka samo grafikata ne6to ne mi haresva.. ina4e biva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.