Jump to content
BulForum.com

NBA Live 07

John_Cena

Recommended Posts

1418.jpg

Format: ISO

Platform: PC

№ of CD/DVDs: 1 DVD

Genre: Sports

Release Date: September 26, 2006

System Requirements

* Windows 2000 or Windows XP (Windows 95, Windows NT, Windows 98, Windows 98 SE and Windows ME are not supported)

* 1.0 GHz Intel Pentium III or higher

* 256 MB RAM

* 1700 MB free hard drive space

* 32 MB DirectX 9.0c Compatible Video card

* 16x CD-ROM/DVD-ROM drive using 32-bit CD-ROM driver

* Sound card with DirectSound support and DirectX 9.0c compatible driver

* Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1

* DirectX 9.0c

* Keyboard

* Mouse

* Dual Analog GamePad Strongly Recommended

Моля кажете първите си впечатления от тази игра по-добра ли е от предната версия.Поне според мен е по-добра от новата фифа, та кажете, защото нямам място пък се двоумя дали да я свалям.

По-реалистична е. Гледах трейлъри и най-вече е променен начин по който играчите изтрелват топката. Направен по-реално, има back-down за разлика от 2006. Отзивите са доста добри, определено по-добра от фифата...в момента я свалям.

Еми играта спрямо 2006 е нечовешка, но (винаги има едно голямо НО) :) Има доста неща който ме дразнят, например дрибълите триковете са малко тъпи, поне аз тези знам :P . Обаче Slam Dunk кърти мивки от всякъде :punk :punk Направили са го страхотно, както и стрелбата.

P.S. Само OST е малко тъп сложили са ми MAs Que Nada. И си викам как може ся ти си цъкаш баскет и да слушаш нешто с латино ритми :sick :angry: . Само черно му е майката. Абе като цяло играта кърти. :punk

аз по принцип съм си зарибен по НБА но единственото което ме дразни в последните версии 05 06 е че не може да се правят алей упи просто... безобразие гледаш компа прави някфи супер яки забивки и така нататака ама.. както и да е ;) някой който е пробвал слам дънк контеста да знае дали могат вече да се правят алей упи да пише лс ;) да знам дали да я свалям :) или поне да ми каже аз как да прави защото имам голямо желание :)

аз по принцип съм си зарибен по НБА но единственото което ме дразни в последните версии 05 06 е че не може да се правят алей упи просто... безобразие гледаш компа прави някфи супер яки забивки и така нататака ама.. както и да е ;) някой който е пробвал слам дънк контеста да знае дали могат вече да се правят алей упи да пише лс ;) да знам дали да я свалям :) или поне да ми каже аз как да прави защото имам голямо желание :)

но 06 имаше-аз редомно правех ;)

на 06 alley opp се прави с мод за клавиатурата.. а с джойстик без никакви модове.. 07 не е лоша постарали са се..

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...