dankiss Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Със Mozilla firefox съм.Някой може ли да ми каже как да си направя субтитрите на филмите да ми излизат на български защото сега ми излизат някакви символи и знаци и нищо не разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 кво ли не прайх и не мъчих, но с VobSub+Mozilлa Firefox = иначе с FFDshow няма проблем, но той пък = затова или сваляш филма или чрез IE Edit: Да с DivXG400 също става, но понеже има някой неудобства... не го ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 кво ли не прайх и не мъчих, но с VobSub+Mozilлa Firefox = иначе с FFDshow няма проблем, но той пък = затова или сваляш филма или чрез IE Или пък инсталираш DivXG400.А ако ти излизат субтитрите на йероглифи като си пуснеш филма там острани на часовника ти излиза една зелена стрелкичка натискаш на нея и ти излиза едно меню.От там отиваш на arial-после пак arial и там на шрифт избираш субтитрите да ти излизат на килирица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Или пък инсталираш DivXG400.А ако ти излизат субтитрите на йероглифи като си пуснеш филма там острани на часовника ти излиза една зелена стрелкичка натискаш на нея и ти излиза едно меню.От там отиваш на arial-после пак arial и там на шрифт избираш субтитрите да ти излизат на килирица. Тфа 100% става.И аз имах същия проблем,качих най-новия К-лите,нагласих си го и си върви сичко както си тряа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.