DELUXe Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Та значи имам Creative Live CT4780 и искам да си включа изходите отпред на кутията към картата, но незнам къде точно да ги включа... Ако някой може да ми обясни... от кутията имам Fear L, Fear R, Mic in и 2 GND кабелчета. ЕДИТ: Никой ли неможе да ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Не става толкова лесно. Креативоте си имат собствени изводи които се вързват на мястото на CD и се използва лентов кабел Това като се сложи ще имаш и дистанционно и Фронт изводи и всякакви дивотии Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 Не става толкова лесно. Креативоте си имат собствени изводи които се вързват на мястото на CD и се използва лентов кабел Това като се сложи ще имаш и дистанционно и Фронт изводи и всякакви дивотии Значи тая хава дето я мисля няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Аз моя Live! 5.1 съм го вързал към предния панел, където има изходи за микрофон и слушалки. Пусни една снимка на твойта карта да видя как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 Аз моя Live! 5.1 съм го вързал към предния панел, където има изходи за микрофон и слушалки. Пусни една снимка на твойта карта да видя как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Значи тая хава дето я мисля няма да стане Просто не може да не стане - 100% на тия пера на вътрешната страна излизат всички сигнали за буксите, звънни ги с някъв мултимер и боди смело Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 Просто не може да не стане - 100% на тия пера на вътрешната страна излизат всички сигнали за буксите, звънни ги с някъв мултимер и боди смело Нямам мултимер или нещо подобно и затова нз как да го направя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Ако съм разбрал правилно нещата; предните ти чинчове от кутията завършват с накрайник(ци) тип пера.В тази ситуация става ,като ги удължиш до дупките на бластера и перата замениш(удължиш според случая)с жакчета и работата ще се успи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 Ако съм разбрал правилно нещата; предните ти чинчове от кутията завършват с накрайник(ци) тип пера.В тази ситуация става ,като ги удължиш до дупките на бластера и перата замениш(удължиш според случая)с жакчета и работата ще се успи. Заботата е там, че ако ги направя така ще имам само предни изходи на кутията а задните ще са заети. Целта ми е да си ги включа както трябва в картата и когато ми трябват само слушалките да ги мушна отпред и готово. А изходите на картата отзад да не се пипат и да са включини колонките. Не знам дали имаш поялник(ако си в състояние да си удължиш кабелите може би ) - та ако да най-сигурния начин да тръгне е просто да си запоиш съответните жички към перата на буксите отдолу на платката е при полужение, че имам пинове защо да правя такива маниполаций. Само трябва да разбера къде се мушат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Не знам дали имаш поялник(ако си в състояние да си удължиш кабелите може би ) - та ако да най-сигурния начин да тръгне е просто да си запоиш съответните жички към перата на буксите отдолу на платката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Значи, ако си с кутия делукс - на пин 1 слагаш земята между двата канала, на пин 2 слагаш единия канал, на пин 4 другия (и на двата канала не е нужно окъсяване, демек вторите ти жички на каналите са във въздуха), на пин 6 слагаш микрофона и на пин 8 го окъсяваш (демек втората жичка на микрофона)..........пин 1 е от другата страна на металната планка, от която ти излизат изводите за звук, а пин 10 е откъм страната на същата тази планка......успех Така го направих и стана. Успех и от мен. Едит: забравих да ти покажа, къде трябва да вържеш кабелите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Така го направих и стана. Успех и от мен. Едит: забравих да ти покажа, къде трябва да вържеш кабелите... Лелеее 10х, не знаеш колко много ми помогна. Оказа се, че картата ми няма такава бяла букса но има пинове на това място със същата маркировка и подредба и стана . Още веднъж благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.