tanass Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Има доста субтитри ,които не вървят както трябва с даден филм. Интересуваме с коя програма могат да се синхронизират. Аз съм си свалил Subtitle Tool,ама незнам как да я ползвам. Ако някой има желание да ми обясни как се работи. благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Може да опиташ със SubtitleEditor. Ако изчакаш около малко ще я намериш в WinAppz на FTP-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanass Posted November 30, 2003 Author Share Posted November 30, 2003 добре на линия съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Значи отваряш субтитри и зареждаш и филма. Ако избързват ги конвертираш от по-нисък в по-висок franerate и обратно. Важно е да синхронизираш появата на първата реплика с първия надпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanass Posted November 30, 2003 Author Share Posted November 30, 2003 добре .ще се опитам да се оправя. благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 Novia BS Player ima tazi funkzia i e mnogo udobna , samo 4rez niakolko nastroiki vsi4ko si idva na miastoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTO-1 Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 koq e novata versiq na BS Player? i ot kade da q drupnem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 30, 2003 Share Posted November 30, 2003 koq e novata versiq na BS Player? i ot kade da q drupnem? Polzvai SEARCH - 6te ti bade mnogo po-lesno. Ina4e moje6 da ia drapne6 ot TUK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Няма смисъл да се занимавате с разни бъгави програми,плеърс и други шитс. Ей тва нещо ви трява Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanass Posted December 9, 2003 Author Share Posted December 9, 2003 Ael Ей тва не бечка какво искаш да ми покажеш. http://subs.unacs.bg/ виж тук ими кажи кое е най-добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted December 9, 2003 Share Posted December 9, 2003 zmeikov: ne znam kakvo shte se opravi sas framerate-a: toi e za skorostta na pokazvane na sybtitrite a ne za tochnoto vreme na poiaviavane tanass: ot tezi koito si pokazal sam izpolzval samo subtitle workshop i shte ti svurshi rabota. A po princip rabotia sus subtitle studio Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 От доста време търся субтитри за някои филми и днес намерих за 3 от тях. Проблема е, че са направени за 1 диск, а филмите са ми на 2 диска. Първия диск върви идеално, но на CD2 няма как да подкарам титрите. Някой знае ли програма, с която да ги разделя тия титри и евентуално как се работи с нея ? Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Ами научи се да работиш със Subtitle Workshop. Малкото време прекарано в разучаването й ще се възвърне стократно. А програмата има всичко, което ви е необходимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Ами научи се да работиш със Subtitle Workshop. Малкото време прекарано в разучаването й ще се възвърне стократно. А програмата има всичко, което ви е необходимо. <{POST_SNAPBACK}> Таман и аз да я предложа и ме изпревари. Програмата си е много яка + на български. Подържа около 60 формата за субтитри. Възможности много няма да ги описвам. Просто я свали и провери.Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Ами научи се да работиш със Subtitle Workshop. Малкото време прекарано в разучаването й ще се възвърне стократно. А програмата има всичко, което ви е необходимо. <{POST_SNAPBACK}> наистина е много добра програмка и много лесно се разучава и работи с нея Аз пробвах и други ,но тази като чели е най-лесна и добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.