Jump to content
BulForum.com

как се оправят субтитри

tanass

Recommended Posts

Има доста субтитри ,които не вървят както трябва с даден филм.

Интересуваме с коя програма могат да се синхронизират.

Аз съм си свалил Subtitle Tool,ама незнам как да я ползвам.

Ако някой има желание да ми обясни как се работи. благодаря :sick

Значи отваряш субтитри и зареждаш и филма.

Ако избързват ги конвертираш от по-нисък в по-висок franerate и обратно.

Важно е да синхронизираш появата на първата реплика с първия надпис.

• 2 weeks later...

zmeikov: ne znam kakvo shte se opravi sas framerate-a: toi e za skorostta na pokazvane na sybtitrite a ne za tochnoto vreme na poiaviavane

tanass: ot tezi koito si pokazal sam izpolzval samo subtitle workshop i shte ti svurshi rabota. A po princip rabotia sus subtitle studio

• 11 months later...

От доста време търся субтитри за някои филми и днес намерих за 3 от тях. Проблема е, че са направени за 1 диск, а филмите са ми на 2 диска. Първия диск върви идеално, но на CD2 няма как да подкарам титрите. Някой знае ли програма, с която да ги разделя тия титри и евентуално как се работи с нея ? Мерси предварително :)

Ами научи се да работиш със Subtitle Workshop. Малкото време прекарано в разучаването й ще се възвърне стократно. А програмата има всичко, което ви е необходимо.

Ами научи се да работиш със Subtitle Workshop. Малкото време прекарано в разучаването й ще се възвърне стократно. А програмата има всичко, което ви е необходимо.

Таман и аз да я предложа и ме изпревари. Програмата си е много яка + на български.

Подържа около 60 формата за субтитри. Възможности много няма да ги описвам. Просто я свали и провери.Тук

наистина е много добра програмка и много лесно се разучава и работи с нея :P Аз пробвах и други ,но тази като чели е най-лесна и добра

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...