chistacha Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Аре кажете ако някой знае кога ще излиза 13 епизод на Героите Mon. Jan. 29 9:00 PM NBC Другия път просто влез в IMDB.com там пише кога и къде ще дават всеки сериал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Както казах, най-просто обяснение излезе правилно. Много калпава фантастика четете ей Все още не се знае със сигурност. Ще погледаме и ще видим :E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade_ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Тоя сериал си го бива.Само че главното деиствие е много мудно. Трябва повече по сащество да го дават като в X-men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalish Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Spored men serialata e IDEALEN za FENOVETE na Fantastika no ima 1 proble MALKO e truden da se razbere stot deistvieto se prehvarlia v badeshte minalo i nastoiashte pak i go motaiat v na4aloto mejdu 7-8 4oveka i nali !Ina4e na men mi haresva pove4e ot X-men i 2roto neshto koga ste izliza sezon 2 ama ne po televiziata v shtatite ami v movies.co.jp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos4ento Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Аре хорца сваляйте от арената защото излезна 13 серия.Гледах я зарибена е.За сега това ви казвам останалото ще разберете като я гледате.Ще ви хареса Ето ви линк за феновете на този луд сериал http://www.arenabg.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Аре хорца сваляйте от арената защото излезна 13 серия.Гледах я зарибена е.За сега това ви казвам останалото ще разберете като я гледате.Ще ви харесаЕто ви линк за феновете на този луд сериал http://www.arenabg.com/ Страхотен словоред и още по-страхотен линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalish Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 A niakoi da znae koga ste izlizat seriite sled 13stata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Научете се да четете бе хора http://www.imdb.com/title/tt0813715/episodes Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos4ento Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Научете се да четете бе хора http://www.imdb.com/title/tt0813715/episodes Пич някой още не са разбрали за сайтове като този затва не се ядосвай.Ще се научат хората.Има време много Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Пич някой още не са разбрали за сайтове като този затва не се ядосвай.Ще се научат хората.Има време много Не знам ама като погледна 6-7 поста по-нагоре и пак виждам, че има линк към IMDB. Гледам че ти вече се научи, обаче ако трябва да даваме за всеки линк не знам кво ще стане, така че имам предложение в главния пост да се сложи линк с размер 7 към това толкова труднооткриваемо място, където са записани датите. А дано тогава някой се сети да погледне. Иначе за 13 еп. ще кажа, че 35 мин общо взето нищо интересно, а последните 5 мин съм гледал така и накрая бях Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavkata Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Mnogo qko serial4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Не знам кво не ви харесва на 13 епизод. Сериала става все по-динамичен и все по-интересен с всяка следваща серия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilD_CaT Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Сериалчето за сега е доста интересно и много по различно от другите сериали, но чувствам как скоро ще го разводнят.. А има ли и 2-ри сезон, определено няма да го гледам повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Днес излиза др. епизод на сериала ! Някой може ли да ми каже за колко време го обработват за да знам кога ще се появи по торентите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Днес излиза др. епизод на сериала !Някой може ли да ми каже за колко време го обработват за да знам кога ще се появи по торентите ! Обикновено сутринта се появява по нашенските торенти , а за чуждите не съм сигурен , но може би късно вечерта ще го има и там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 14 епизод ми взе акъла!!! Защо трявба да се чака 1 седмица.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Днес излиза др. епизод на сериала !Някой може ли да ми каже за колко време го обработват за да знам кога ще се появи по торентите ! Ами в мининовата излиза точно в 05:00 сутринта - аз от там дърпам (90KB). ПС Тегли само VTV версиите че EZTV са с парола edit: говорим за вторник сутринта се пак в USA-то са с 8 часа назад! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarDTokiLL Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Neznam iskam subs. za 14 epizod,4e seriala e Unstopable Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Какво се случва с тоя сериал,че няях комп 2 месеца и половина...поне са се натрупали сериики ^^ до последната качена ли е така добър както беше в началото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 На мен лично ми става по-интересен с всяка серия Верно някой ако е намерил субс за 14 епизод да казва, че ми се гледа тая вечер, ако до час няя субс, ще се прежаля и ще го гледам без Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Субтитри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Вчера вечерта го гледах и това беше най - интересния епизод досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilD_CaT Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 На мен пък не ми беше интересна последната серия, само може би края. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalish Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Awe kvoto i da kajat si4ki seriala si ostava Idealen za Sci-Fi fenovete.Pak i e interesen kolko producenti na Sci-Fi seriali po4vat oste ot na4aloto kadeto nishto ne se znae daje i da sobstvenite im sposobnosti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Става за гледане ама е много предсказуем особено след 2 серия ( аз съм на 3 в момента ) се разбра какво ще стане даже мога да се хвана на бас без да съм гледал другите и въпреки това ще продължа да го гледам зарибявка е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.