lil_stenly Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Не че нещо, обаче сега все едно почва на ново! Просто има нещо не както трябва в целият сериал. Беше хубав до "спряха бОмбата" след това добре продължи към "спряха фирмите и конспирациите", ся исторята със Сайлър е добре, обаче пък другото не си пасва. Аз го гледам защото искам да видя на къде ще отиде, просто защото сериала си ми харесва и още имам надежди за хубав завършек. Ама така изведнъж както ми ги вкараха тези всички нови герои направо ми се скапа настроениет. Обаче ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Човек добре че си скрил за пред другите... Следващия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Тоя сериал яко изпростя. Ама много яко. Няма ли Сайлър да се вземе в ръце, да ги избие всички и да свършва тая тъпотия вече. Толкова разминавания в сценария, толкова недоклатени работи, не бях виждал скоро. Последния сезон на Призън Брейк даже беше по-интересн от това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Колко сезона се очаква още да се правят? Ако има още за правене да взема да се кандидатирам за сценарист, защото съм 99.9% сигурен, че дори аз ще измисля много по интересно свършване. До последния сезон сериала беше номер 1, сега обаче го гледам само по навик.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 13-ти и 14-ти епизод Да видим как ще се развият нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Тоя сериал затъпява брутално... Сега се замислих тая мажоретката след като се регенерира, винаги девствена ли си седи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Хахахахаха, това беше брутално Не бях се сетил за тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Да, ама така може да се котира на арабските пазари Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Винаги ми е бил интересен тоя сериал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Последната серия е много добра.Препоръчвам ви да я гледате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 На мен ми е интересно сега какво ще измислят, за да извъртят историята. Има потенциал следващият сезон да е изключително добър, но както върви от 2 сезона насам, нямам големи надежди. Дори и да го спрат, според мен това си беше един сносен финал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.