Gunslinger Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Някой гледа ли го? Деийствието се развива бавно,но мисля че сериала ще е сполучлив. http://www.imdb.com/title/tt0813715/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Някъде има ли го из нета да видя 2-3 серии за какво става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Има само един епизод.Той сериала е чисто нов. http://www.arenabg.com/details.php?id=55011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Оправете си заглавието на темата. герой - 1 герой герои - много герои Доколкото виждам заглавието на сериала е Heroes, което е в множествено число. От линковете преброих поне 7 кандидат героя Не че съм отличник по правопис, ама много ми е интересно от кое село се намъкна това "й" вместо "и". Гледам че е много разпространено и подозирам, че е шопско. Edit: Гледах първата серия.... Сериалът определено има огромен потенциал. Как ще го използват, бъдещето ще покаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Бях скептично настроен заради името и сюжета, но след като го гледах съм съгласен с iso14496, че има голям потенциал. Ще допадне на фенове на 4400. Дано го развият добре, защото лесно могат да го омажат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToget Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 А ще може ли някой да го качи нашия movies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 TiToget said: А ще може ли някой да го качи нашия movies ? Ами .. хайде де :-)) За сега ням аголям интерес .. само 2 епизода !! Малко ИНФО: Герои Жанр: Фентъзи Година: 2006 Страна: САЩ Формат: avi Видео: 640х352; 23,97 fps Звук: 48000 Hz; 132kb/s; стерео; Английски Субтитри: НЕ Резюме: Герои е сериал, в който се разказва как обикновени хора по целия свят откриват, че имат свръхестествени способности и как тези промени повлияват на живота им. Те не само разбират какво означава да имаш суперсили, но и откриват защо това се случва с тях. Постепенно те се събират заедно, бягайки от антигероя, който иска да получи тяхната супер ДНК. А тяхната съдба е да спасят света. Сезон 01 Епизод 00 - подготовката Сезон 01 Епизод 01 Сезон 01 Епизод 02 Мога да обобща .. тип The 4400 сериал, видоизменен :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Има субтитри за първи епизод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Гледах първата серия,хареса ми,има потенциал според мен в този сериал Епизод 1 Субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 субтитри за втора серия http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=19287&st=30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Засега ми харесва,дано и следващите серии да са добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Днес са го качили и на локалния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Аз гледах 1ви епизод и много ми хареса. Кара те да се замислиш това сериалче, ако го гледаш ей така колкото да кажеш че си го гледал нищо няма да разбереш и няма да ти хареса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Гледах двата епизода. Според мен има бъдеще сериалчето, хареса ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Още един глас за сериалчето. Много е яко и наистина има потенциал. P.S. Някой да знае кога излизат серийте??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 russsi said: Още един глас за сериалчето. Много е яко и наистина има потенциал. P.S. Някой да знае кога излизат серийте??? Днес в Америка, утре при нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilD_CaT Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Единствения друг сериал, който помня да ме е зарибил още с първата серия е Prison break, но тоя не знам що, ама ми се вижда, че ще е по-як Prison break. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Heroes S01E03.HDTV.XviD-LOL До края на деня ще го качат и в другите торент тракери и на локала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 Ей сега гледах трета серия и се радвам,че сюжетната линия тръгна на някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Става все по-интересно. Жалко, че трябва да чакаме по толкова време за следващата серия.. на тази края беше особено интересен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 liquid said: Става все по-интересно. Жалко, че трябва да чакаме по толкова време за следващата серия.. на тази края беше особено интересен Съгласен съм с колегата :-) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 До сега съм гледал само 1-вата серия и много ме зариби и мен и приятелката ми и чакам само да дойде пак събота и неделя да няма бачкане и даскалък да мога да си легна и да гледам другите 2 серий. Още един глас и от мене за сериалчето мн е добър според мен и ме грабна найстина като Prison break и The 4400 от първия епизод надявам се да продължава се така и да не свърши толкова бързо колкото 4400 :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Добро е за сега сериалчето,като изпълнение ме кефи повече от The 4400 ,дано продължават така.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Ето го и четвърти епизод - Heroes.S01E04.HDTV.XviD-LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 russsi said: Ето го и четвърти епизод - Heroes.S01E04.HDTV.XviD-LOL Сега и в локала ако го качат.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.