AssassiN Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Значи при инсталация на Catalyst control center, който ми е необходим за да си пусна TV-out започвам да получавам постоянно тази грешка като тръгна да го отварям. Компютъра започва да зарежда по 3-4 минути. Пробвах с различни версии и все тая... Без него си работи... Сложа ли го всичко се прецаква... Идеи... Ето и screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 махни dotnet framework v2.0 i sloji v1.1 i si gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 А малко да ми обясниш защо се получава така? Иначе сега го свалям 1.1, за да видя дали ще бъгва пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 махни dotnet framework v2.0 i sloji v1.1 i si gotov Само не разбрах защо реши така Ако е с Windows XP, .NET Framework 1.1 идва автоматично с него, а 2.0 трябва той да я е сложил изрично, за да я има (или да е дошла с някоя програма, но тя със сигурност ще го е уведомила, ако слага 2.0). В случая cli.exe какво общо има изобщо с .net? Да не би да се бъркаш с clr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Само не разбрах защо реши така Ако е с Windows XP, .NET Framework 1.1 идва автоматично с него, а 2.0 трябва той да я е сложил изрично, за да я има (или да е дошла с някоя програма, но тя със сигурност ще го е уведомила, ако слага 2.0). В случая cli.exe какво общо има изобщо с .net? Да не би да се бъркаш с clr ? Въпроса е че ати контрол центъра не се погажда с .NET Framework 2.0. А още по интересното е че последните драйвери го изискват за да се инсталират, но и те не се погаждат с него. Един съвет от мен-свали си някви омега драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 Хммм, значи сложих си 1.1 версия. При инсталацията на ACC ми се възмути, че трябвало да е 2.0, но все пак се инсталира. Сега не дава грешка, но лага при първоначалното зареждане остава... Като пробвам дали ми работи TV-out пак ще пиша. Междувременно приемам съвети... А сега като излязох от Lineage2 и пак ми даде грешка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Вземи си виж WINDOWS-a нещо той не ти е в ред. Има няма вече на около 10 машина сам слагал новия Catalyst както и на моята и си слагам НЕТ 2.0 и всичко си заспива и върви перфектно. Не търси проблема в НЕТ 2.0 или 1 .... там не може да има проблем ... ако се дънеше хората от АТИ нямаше да го пускат в комплект с драйверите си. Някак си не върви да заблуждават толкова много хора , ако им е толкова проблемен софтуера. Може би преинсталация на Виндоуза , нещо драйвери за дъно или пък ъпдейти от Микрософт .... варианти много. Успех OFF : Като видя Flex Type качен на XP и се създава едно такова усещане в мен за много скапан и болен Windows. Това е безумие , а много хора продължават даго качват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.