Jump to content
BulForum.com

Добре Дошли в ЕС!

sasho_1989

Recommended Posts

най-вероятно... ама кво от тва нали има торенти...и в DC++ пак могат да направят локален сървър

Е да ама нали знаеш, че от торент ще чакаш по цял ден за един филм ако не и повече, а с локала си го сваляш за не повече от 40мин.! А за локал в DC++ би ли дал хъб??

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Значи имам въпросче, свързано с тоя Европейски съюз! Ще спрът ли локалите на еврокома и на другите доставчици, защото до колкото се знам не са много легални?!??

даже и да спрат локалните ще измислят друга алтернатива, защото абонатите на ггбит не ги виждам без локални :bgrin: ек-ци ще са по-добре, защото на мен ми е се тая дали филма ще го сваля от локалния или таджикистан ;)

Значи имам въпросче, свързано с тоя Европейски съюз! Ще спрът ли локалите на еврокома и на другите доставчици, защото до колкото се знам не са много легални?!??

ДАНО да ги спрат, за да вдигнат скоростта на ИСТИНСКИЯ ИНТЕРНЕТ

че си е ебало майката 21 век в ЕС да кретаме с 30к външен :cry :cry :cry

Човека, който вкара България в ЕС. Ако някой все още се заблуждава, че това са съвременните политици, да прегледа няколко пъти това клипче. За невръстните дечурлига, които не познават този симпатичен дядка, да попитат бащите си. :D

Човека, който вкара България в ЕС. Ако някой все още се заблуждава, че това са съвременните политици, да прегледа няколко пъти това клипче. За невръстните дечурлига, които не познават този симпатичен дядка, да попитат бащите си. :D

Много силно орязана е тази съдбовна реч, която е дълга около 40 мин. Аз разполагам с пълния запис, прибран надлежно в архива. Иначе тук Живков си каза това, което всички знаеха отдавна, но никой не смееше да споменава публично.

Не си прав обаче да му даваш такива привилегии - който и какъвто и да беше времето вече бе дошло и връщане назад нямаше. Така че просто бе изказан логичния край на една кошмарна за народа епоха. Аз се възхищавам единствено от колоритността и сарказъма на Живков в тази реч. А ти пък си спомни 10 ноември, къде стоеше Живков и как едва се държеше в съзнание.

• 1 month later...
Много силно орязана е тази съдбовна реч, която е дълга около 40 мин. Аз разполагам с пълния запис, прибран надлежно в архива. Иначе тук Живков си каза това, което всички знаеха отдавна, но никой не смееше да споменава публично.

Не си прав обаче да му даваш такива привилегии - който и какъвто и да беше времето вече бе дошло и връщане назад нямаше. Така че просто бе изказан логичния край на една кошмарна за народа епоха. Аз се възхищавам единствено от колоритността и сарказъма на Живков в тази реч. А ти пък си спомни 10 ноември, къде стоеше Живков и как едва се държеше в съзнание.

Аз си спомням тая вечер тогава много добре. Тъкмо се прибрах в къщи от училище и майка ми казва: "Тодор Живков подал оставка!" Първо не можах да повярвах, второ изпитах невероятна радост.

Спомням си и след няколко седмици, как коментирахме - стрелбите в Румъния и се чудехме, дали и тук няма да се стреля. Може би стрелбите ни са се разминали на косъм.

И много добре помня, как Живков изглеждаше като дрогиран!!! А дали "като" е точната дума?

След още 2-3 години, тамън да станат 20 години от края на социализма - народа няма да разбере, какво му се е стоварило на главата с това безмислено влизане в ЕС! Тя лудостта и спекулата - вече започна!

Съдбата ни е да храним другарите, циганите и турците на Доган, докато те се обогатяват от Еврофондовете и се правят на "бизнесмени" :) Ха честито на Целокупния Булгарски народ!

• 2 months later...

Тук виждам два типа реакции едни се радват други се цупят,но и в двата случая не знаят защо.Истината е че ЕС е преди всичко икономически съюз,казано най-общо, и той няма икономически интерес да има в себе си държава,която е крайно бедна като нашата. Разбира се големите държави като Франция и Германия, нямат време да чакат малките държави като нашата да стигнат до тяхното ниво,тоест те винаги ще са преди нас.Защото Европа,макар и обединена, определени кръгове от държави се движат с по голяма скорост от други.Но за ЕС реално можем да говорим след 5-10 години.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...