s.Kiril Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 най-вероятно... ама кво от тва нали има торенти...и в DC++ пак могат да направят локален сървър Е да ама нали знаеш, че от торент ще чакаш по цял ден за един филм ако не и повече, а с локала си го сваляш за не повече от 40мин.! А за локал в DC++ би ли дал хъб?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Значи имам въпросче, свързано с тоя Европейски съюз! Ще спрът ли локалите на еврокома и на другите доставчици, защото до колкото се знам не са много легални?!?? даже и да спрат локалните ще измислят друга алтернатива, защото абонатите на ггбит не ги виждам без локални ек-ци ще са по-добре, защото на мен ми е се тая дали филма ще го сваля от локалния или таджикистан Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Значи имам въпросче, свързано с тоя Европейски съюз! Ще спрът ли локалите на еврокома и на другите доставчици, защото до колкото се знам не са много легални?!?? ДАНО да ги спрат, за да вдигнат скоростта на ИСТИНСКИЯ ИНТЕРНЕТ че си е ебало майката 21 век в ЕС да кретаме с 30к външен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Честито на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Човека, който вкара България в ЕС. Ако някой все още се заблуждава, че това са съвременните политици, да прегледа няколко пъти това клипче. За невръстните дечурлига, които не познават този симпатичен дядка, да попитат бащите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 сега всеки ден,всеки час ,на всякъде има матрял ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Човека, който вкара България в ЕС. Ако някой все още се заблуждава, че това са съвременните политици, да прегледа няколко пъти това клипче. За невръстните дечурлига, които не познават този симпатичен дядка, да попитат бащите си. Много силно орязана е тази съдбовна реч, която е дълга около 40 мин. Аз разполагам с пълния запис, прибран надлежно в архива. Иначе тук Живков си каза това, което всички знаеха отдавна, но никой не смееше да споменава публично. Не си прав обаче да му даваш такива привилегии - който и какъвто и да беше времето вече бе дошло и връщане назад нямаше. Така че просто бе изказан логичния край на една кошмарна за народа епоха. Аз се възхищавам единствено от колоритността и сарказъма на Живков в тази реч. А ти пък си спомни 10 ноември, къде стоеше Живков и как едва се държеше в съзнание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliana_plovdiv Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Az su6to mislq 4e ne sme gotovi o6te za evrosuiuza,6te pojiveem i 6te vidim dali e za dobro NADQVAM SE AZ SU6TO MISLQ 4E NE SME GOTOVI O6TE,NO DANO SE LUJA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Много силно орязана е тази съдбовна реч, която е дълга около 40 мин. Аз разполагам с пълния запис, прибран надлежно в архива. Иначе тук Живков си каза това, което всички знаеха отдавна, но никой не смееше да споменава публично.Не си прав обаче да му даваш такива привилегии - който и какъвто и да беше времето вече бе дошло и връщане назад нямаше. Така че просто бе изказан логичния край на една кошмарна за народа епоха. Аз се възхищавам единствено от колоритността и сарказъма на Живков в тази реч. А ти пък си спомни 10 ноември, къде стоеше Живков и как едва се държеше в съзнание. Аз си спомням тая вечер тогава много добре. Тъкмо се прибрах в къщи от училище и майка ми казва: "Тодор Живков подал оставка!" Първо не можах да повярвах, второ изпитах невероятна радост. Спомням си и след няколко седмици, как коментирахме - стрелбите в Румъния и се чудехме, дали и тук няма да се стреля. Може би стрелбите ни са се разминали на косъм. И много добре помня, как Живков изглеждаше като дрогиран!!! А дали "като" е точната дума? След още 2-3 години, тамън да станат 20 години от края на социализма - народа няма да разбере, какво му се е стоварило на главата с това безмислено влизане в ЕС! Тя лудостта и спекулата - вече започна! Съдбата ни е да храним другарите, циганите и турците на Доган, докато те се обогатяват от Еврофондовете и се правят на "бизнесмени" Ха честито на Целокупния Булгарски народ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Тук виждам два типа реакции едни се радват други се цупят,но и в двата случая не знаят защо.Истината е че ЕС е преди всичко икономически съюз,казано най-общо, и той няма икономически интерес да има в себе си държава,която е крайно бедна като нашата. Разбира се големите държави като Франция и Германия, нямат време да чакат малките държави като нашата да стигнат до тяхното ниво,тоест те винаги ще са преди нас.Защото Европа,макар и обединена, определени кръгове от държави се движат с по голяма скорост от други.Но за ЕС реално можем да говорим след 5-10 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.