Jump to content
BulForum.com

Добре Дошли в ЕС!

sasho_1989

Recommended Posts

ПОКАЧВА СЕ ЦЕНАТА НА АЛКОХОЛА! ПОКАЧВА СЕ ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА! Сега ще пием газ! Да ви е честито...

то цената на бензина със или без европейския съюз си се вдига, а за алкохола да му мисли който пие - аз не съм от тези :bgrin:

нелегалните сайтове си ги има и в ЕС, така че не се шашкайте чак толкова ;)

Колкото до цените може и да се вдигнат, но като видят, че няма търсене/потребление ще ги свалят!

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

и не им е зле

средната заплата в сърбия е 2-3х по голяма отколкото тука

иначе сичко 6

вече таксите за уни-тата ще паднат :P

ще може да си бачкаме там свободно докато се учи

ще признават дипломи , които в момента не се признават

и по лесно ще се специализира там , което до сега си беше зор

и не им е зле

средната заплата в сърбия е 2-3х по голяма отколкото тука

средната заплата не е толкова показателна. ако става въпрос и в македония средната заплата е по-висока от тука... ;)

ем доста рано ще приемем еврото само 3 години след приемането ни, заедно с другите от 2004 и то не всички, някои доста след нас. иначе за колите никой не знае кво ще стане. принципно няма да се плаща ддс, ама сигурно ще измислят някоя друга такса

a mita i takiva raboti 6te padnat li

naprimer kolite po-eftini li 6te sa govorq za starite za6toto za novite mi e qsno onzi den 4etoh 4e cenite 6te im se vdignat zaradi nqkolko iziskvaniq na EU za novite koli i takia roati

ta ?

То мито от доста време си няма просто вместо мито сложиха ДДС демек същото горе долу ;) Попринцип вече и ДДС-то трябва да отпадне и да няма ограничение на години както се говореше.Ние обаче сме хайдушка държава и едва ли някой ще ни остави да сме така айляк и колко е да сложат някаква друга такса!

Повече права за малцинствата в България и Румъния поиска лидерът на Обединена европейска левица - Северна зелена левица Ерик Майер

26 септември 2006 | 16:56 | Агенция "Фокус"

Страсбург. Лидерът на Обединена европейска левица - Северна зелена левица Ерик Майер заяви, че властите в България и Румъния трябва да направят повече за борбата с дискриминацията срещу малцинствата в двете страни. Майер посочи, че Букурещ и София е необходимо да положат повече усилия съответно за правата на унгарското малцинство в Румъния и турското малцинство в България.

Оригиналът: http://www.focus-news.net/?id=n566933

icon8.gificon8.gificon8.gif

че ква е тая дискриминация срещу турците, не стига, че и новини им пускаме на турски ми ся и ги дискриминраме, аз лично нямам нищо против турците( освен новините по БНТ)

Съжалявам за офтопика, ам тва вече си е гавра с труда на хората, тия резняци, заслужават да бъдат съдени до дупка от авторите или техните представители, а дано Турция никога да не бъде приета в ЕС

абе стига скачайте срещу турция ве.. тва е най-цивилизованата страна в ислямския свят. и благодарете на мустафа кемал за тва щото тя е единствената преграда между нас, разбирайте европа и цивилизования свят, и света на джихада и моджихидините... и да никога няма да бъде приета в ес - поради единствената причина че никой в европа не иска над 70 милиона мюсюлмани с прпорционален брой депутати в европарламента и тежест като франция или германия; за щастие явно ес няма такива сусидни настроения, поне за сега - но стремежа й към европа ще я отдалечава все повече от света на ислямския фундаментализъм.. пийте една ракия за паметта на ататюрк и отивайте да гледате мач..

Само аз ли имам пълна торбичка със скептицизъм относно това приемане ? Да ще се разкарваме свободно , но времето ще покаже колко ми е пълна торбата и колко още ще се напълни . А дали ще сменят лева в евро ?

Еврото ще бъде въведено след няколко години. Има изисквания относно инфлацията в страната за годините преди да бъде въведено. Ако не лъжа е планувано за 2009-та.

Значи имам въпросче, свързано с тоя Европейски съюз! Ще спрът ли локалите на еврокома и на другите доставчици, защото до колкото се знам не са много легални?!??

Значи имам въпросче, свързано с тоя Европейски съюз! Ще спрът ли локалите на еврокома и на другите доставчици, защото до колкото се знам не са много легални?!??

ако спрат половината ще си спрат нета

айде честито и от мен ... колкото и да съм песимистично настроен към ставащото не мога да отрека че и страшно много се надявам нещата по някакъв начин да се оправят колкото и да е невъзможно :laughing: докато започнем да мислим като европейци ще минат години ... най много ме е страх че когато ни разрешът да пътуваме свободно из границите на европа много българи ще се изнесът и тук ще останат само патриотите , по незаможните и разбирасе циганите които един ден ще бъдат повече от българите :cry

някой може ли да каже кво ше ни дадат с влизането - пари, някви помощи, друго нещо.... или само искат без да дават нищо

ако спрат половината ще си спрат нета

Ами точно за това попитах, за да знам дали да се запасявам с филми и игри :D

А относно въпроса на bd1 "някой може ли да каже кво ше ни дадат с влизането - пари, някви помощи, друго нещо.... или само искат без да дават нищо" да ще ни дадът доста субсидии и помощи, но как ще се усвоят-това е друг въпрос :)

добра новина :)

най-вероятно... ама кво от тва нали има торенти...и в DC++ пак могат да направят локален сървър

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...