Jump to content
BulForum.com

Добре Дошли в ЕС!

sasho_1989

Recommended Posts

Еврокомисарят по разширяването Оли Рен представи пред депутатите от Европарламента мониторинговия доклад за напредъка на България и Румъния.

Това е последният предприсъединителен доклад, от който стават ясни условията, при които двете балкански страни ще станат 26-та и 27-та страни членки на съюза.

Точно в 16.00 часа, преди да даде думата на Оли Рен, председателят на Европарламента Жозеп Борел обяви, че Европейската комисия е приела заключителния доклад, който гласи, че:

Двете страни могат да поемат правата и задълженията произтичащи от членството от 1 януари 2007 година.

Борел:

Искам да поздравя народите на България и Румъния за изпълнението на условията за присъденяването им към ЕС :punk

bulgaria.gif eu_flag2.jpg

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

ne znam zasto ne se kefq na ideqta katyo izkliu4im fakta 4e ujkim ste patuwame swobodno(pisha na latinica 4e skapanoto podobiq na OS - XP se razbi a X.org-a i toj sbygna).Moje bi ne se kqfa poneje naste glupaci deto napodobqwat na politici(razni pedofili gayove glupaci prodajni kopoelta otkrowenni prostaci biwshi komunisti i wsqkakwa druga papla4) go prawqt. Ama kato se zamislq dori nqma da pytawame swobodno poneje nqma da imame pari HHASHAHAHAHAHAHA ;) Egati i nasranite grajdani na glupawa dyrjava uprawlqwanq ot NQKWI IDIOTSKI SYZDANIQ

както написа Raging Fire за добро или лошо ще влезнем. аз лично съм оптимистично настроен, защото явно ние не можем да се оправим сами и тая някакви надежди те да бутат нашите малоумни политици.

Честито и от мен :excl:

ne znam zasto ne se kefq na ideqta katyo izkliu4im fakta 4e ujkim ste patuwame swobodno(pisha na latinica 4e skapanoto podobiq na OS - XP se razbi a X.org-a i toj sbygna).Moje bi ne se kqfa poneje naste glupaci deto napodobqwat na politici(razni pedofili gayove glupaci prodajni kopoelta otkrowenni prostaci biwshi komunisti i wsqkakwa druga papla4) go prawqt. Ama kato se zamislq dori nqma da pytawame swobodno poneje nqma da imame pari HHASHAHAHAHAHAHA ;) Egati i nasranite grajdani na glupawa dyrjava uprawlqwanq ot NQKWI IDIOTSKI SYZDANIQ

Скрий се някъде.

Честито на всички.

Поздравления на всички. Надявам се да е за добро, но ще падне и голямо бачкане, докато

разчистим остатъците от миналото. И за отрезвяване на евентуално главозамаяли се погледнете

това филмче. Струва ми се че ще се познаем, само дето са сменили местата на 2 цвята в трибагреника :D

Сега видях тази тема, ще питам и тук, защото ми е доста зорно.

С приемането ни в Европейския Съюз на 1 януари 2007 автоматично ли отпада наборната военна служба, или си остава за 1 януари 2008, както неотдавна беше прието в Парламента?

Не разбирам от точно тази политика но след като от догодина ще сме част от нея... както някои казаха за добро или за лошо... честито

:unsure:

Честито за мизерията, в която ни вкараха наще мили управници. :D

Нямат нагъчване, ей.

Кажете "Сбогом" на дребния бизнес и на по-голямата част от средния, наведете се и посрещнете европейските цени със смешните родни доходи и бъдете "горди европейци"

Кажете "Сбогом" на дребния бизнес и на по-голямата част от средния, наведете се и посрещнете европейските цени със смешните родни доходи и бъдете "горди европейци"

True -.- ...... Пък и вече едва ли ще се продават навсякъде пиратски дискове ;). А за нелегалните сайтове да не говорим :D.

Защо така мислиш? Ти искаше сами ли да се оправим? Хахахахаха...може, след 100 години, когато няма да има българи в тая държава...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...