DrFreeze Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Знаете ли фирма за шофьорски курсове, която провежда обучението на малка кола – тип опел корса, фолксваген поло или друга подобна? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Знаете ли фирма за шофьорски курсове, която провежда обучението на малка кола – тип опел корса, фолксваген поло или друга подобна?Благодаря предварително. Просто немога да се сдържа . Защо искаш да се учиш на малка кола ? Не мислиш ли , че ще е по добре да се учиш на по голяма кола за да и свикнеш с габаритите та после да ти е по лесно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrFreeze Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 Ще карам единствено фолксваген поло. Не ми е нужно да свиквам с габаритите на голяма кола, защото никога няма да карам такава. Виждала съм доста малки учебни коли в града, но сега когато ми трябва не мога да засека и една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Най-добре се разходи до ул. Младежка, обикновенно там са прави смяна на обучаващите се, и виж какви учебни коли има. И направо можеш да говориш с инструктор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Аз карах курсовете на Голф 2. Ако е достатъчно малка за теб и не си намерил друго, пиши ми и ще говоря с инструктора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Един колега в Университета кара на Нисан Микра ако те устройва ще взема визитка и ще дам телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Ще карам единствено фолксваген поло. Не ми е нужно да свиквам с габаритите на голяма кола, защото никога няма да карам такава.Виждала съм доста малки учебни коли в града, но сега когато ми трябва не мога да засека и една. На това женска интуиция ли му се казва или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Преди малко една бездарница в учебна ми скъса нервите. Дано ти се научиш да караш добре. Колата беше Мерцедес А класа - 0886837677 Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Големият паркинг на Сточна гара, непосредствено зад спирката, като минавам, почти всеки път виждам един учебен Ситроен C3, ако още те интересува, отиди да провериш за подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 На сточна гара спира един Мерцедес А класа, бордо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.