Jump to content
BulForum.com

Автошкола

DrFreeze

Recommended Posts

Знаете ли фирма за шофьорски курсове, която провежда обучението на малка кола – тип опел корса, фолксваген поло или друга подобна?

Благодаря предварително.

Знаете ли фирма за шофьорски курсове, която провежда обучението на малка кола – тип опел корса, фолксваген поло или друга подобна?

Благодаря предварително.

Просто немога да се сдържа . Защо искаш да се учиш на малка кола ? Не мислиш ли , че ще е по добре да се учиш на по голяма кола за да и свикнеш с габаритите та после да ти е по лесно ?

Ще карам единствено фолксваген поло. Не ми е нужно да свиквам с габаритите на голяма кола, защото никога няма да карам такава.

Виждала съм доста малки учебни коли в града, но сега когато ми трябва не мога да засека и една.

Най-добре се разходи до ул. Младежка, обикновенно там са прави смяна на обучаващите се, и виж какви учебни коли има. И направо можеш да говориш с инструктор.

Един колега в Университета кара на Нисан Микра ако те устройва ще взема визитка и ще дам телефони.

Ще карам единствено фолксваген поло. Не ми е нужно да свиквам с габаритите на голяма кола, защото никога няма да карам такава.

Виждала съм доста малки учебни коли в града, но сега когато ми трябва не мога да засека и една.

На това женска интуиция ли му се казва или? :unsure:

Преди малко една бездарница в учебна ми скъса нервите. Дано ти се научиш да караш добре.

Колата беше Мерцедес А класа - 0886837677

Големият паркинг на Сточна гара, непосредствено зад спирката, като минавам, почти всеки път виждам един учебен Ситроен C3, ако още те интересува, отиди да провериш за подробности.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...