frodo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 http://www.mybittorrent.com/games/bittorrent_81242.html най доброто което намерих и тука не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 Няма торенти със сийд за тази версия кадето ни трябва ! А , от емулето може да се свали ! Айде ето ви линк ed2k://|file|Siege.Of.Avalon.Collectors.Edition.rar|738600645|3E1C708152B25AA763C93222E 924F034|/ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Хахаха свалях някакав тъп рар около 2 часа и се оказва , че е на немски ДЕЛ ! Дайте линк към английски ама да не е от Мулето Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 До сега го дъфча този отговор , че линк към друга версияа освен немската има , но няма сийдъри ! До утре вечерта 100% е свалена от емуле ! То днеска щеше да е готова , но ми куруптна фаела ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 До сега го дъфча този отговор , че линк към друга версияа освен немската има , но няма сийдъри ! До утре вечерта 100% е свалена от емуле ! То днеска щеше да е готова , но ми куруптна фаела ! Значи остава ТИ да я свалиш , ТИ да я качиш някъде и ТИ после да дадеш линк , а НИЕ после ще я свалим и ще я играем Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Май за пръв път няма да съжелявам, че уча немски Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 Хахаха споко ве хора свалям е ! До това , че само аз мога ... ми ако някой дърпа по-бързо от емуле да тръгне и той да я сваля ! Щот до утре с тая скорост ще е към 70% , но ще извикам "ЩЕ СЕ ИГРАЕ" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Айде някой като свали на английски да се обади, да го сваля и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Хахаха споко ве хора свалям е ! До това , че само аз мога ... ми ако някой дърпа по-бързо от емуле да тръгне и той да я сваля ! Щот до утре с тая скорост ще е към 70% , но ще извикам "ЩЕ СЕ ИГРАЕ" ! като я свалиш-шервай в дс-то и си кажи ника Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 @lil_stenly,какво стана,свали ли я? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 айде някой да я качи в плея после играта има ли мултиплеяр ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 играта има ли мултиплеяр ? С тая игра ще прекарам бая време пред компютъра като се има на предвид и мултиплейъра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 мултито може ли да се играе с пиратка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 25, 2006 Author Share Posted September 25, 2006 Еми би трябвало да може като се има на предвид , че няма такова нещо наподобяващо батълнет при тази игра ! Впрочем сърварите май са на ЛАН принципа ! А , играта е вече 56.0% и ще се свали след 9 часа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 добре, после я ъпни в плея, моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 Остават 9.8% или 69.02мб от играта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Аз успях да я дръпна от тук Пиша чак сега,защото не бях сигурен дали версията е на англиийски,но вече мога да констатирам този факт Поиграх малко и не е лоша геймката,изискват се солидни познания по английски,защото се набляга на разговорите(поне в началото) Дърпайте ако искате торента,аз ще сийдвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Аз успях да я дръпна от тук Пиша чак сега,защото не бях сигурен дали версията е на англиийски,но вече мога да констатирам този факт Поиграх малко и не е лоша геймката,изискват се солидни познания по английски,защото се набляга на разговорите(поне в началото) Дърпайте ако искате торента,аз ще сийдвам всичките 6 тома ли са тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 всичките 6 тома ли са тук? Да Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 И аз почвам да свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Аз започвам да се чудя дали да не я ънинсталирам.. Просто...супер лесна ми се вижда,избих сума ти и гадове,вече почти свършвам част 1,а те даже не са ми взели кръв досега!!!А пък може би съм си развил героя супер добре..? Все пак ако и на Том 2 нещата не се променят-DEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 ми то и на диаблото е така-на нормал изобщо не могат да ти земат кръв...като ми мине мерака по фифата ще я пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 Малко по-друдничка е от диаблото ! А , и като е записвайте , инсталирайте всичките 6 части ! Освен , че по този начин продължавате историята , на играта ви се добавят и нови итеми , куестове и дрруги работи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Kak да оправя цветовете??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 На мен никога не ми сее получавало така ! Незнам от какво може да е ! Ако си барал настройките на видео картата пробвай да ги ресетнеш и тогава ако не се оправи преинсталирай ! Междудругото ето я играта ... Siege of avalon collector edition (DUCH + ENG) има ги и двете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.