Jump to content
BulForum.com

Siege Of Avalon

lil_stenly

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Няма торенти със сийд за тази версия кадето ни трябва ! А , от емулето може да се свали ! Айде ето ви линк ed2k://|file|Siege.Of.Avalon.Collectors.Edition.rar|738600645|3E1C708152B25AA763C93222E

924F034|/ !

Хахаха свалях някакав тъп рар около 2 часа и се оказва , че е на немски :) ДЕЛ !

Дайте линк към английски ама да не е от Мулето :)

До сега го дъфча този отговор , че линк към друга версияа освен немската има , но няма сийдъри ! До утре вечерта 100% е свалена от емуле ! То днеска щеше да е готова , но ми куруптна фаела ! :(

До сега го дъфча този отговор , че линк към друга версияа освен немската има , но няма сийдъри ! До утре вечерта 100% е свалена от емуле ! То днеска щеше да е готова , но ми куруптна фаела ! :(

Значи остава ТИ да я свалиш , ТИ да я качиш някъде и ТИ после да дадеш линк , а НИЕ после ще я свалим и ще я играем :)

Хахаха споко ве хора свалям е ! До това , че само аз мога ... ми ако някой дърпа по-бързо от емуле да тръгне и той да я сваля ! Щот до утре с тая скорост ще е към 70% , но ще извикам "ЩЕ СЕ ИГРАЕ" ! :)

Хахаха споко ве хора свалям е ! До това , че само аз мога ... ми ако някой дърпа по-бързо от емуле да тръгне и той да я сваля ! Щот до утре с тая скорост ще е към 70% , но ще извикам "ЩЕ СЕ ИГРАЕ" ! :)

като я свалиш-шервай в дс-то и си кажи ника

играта има ли мултиплеяр ?
С тая игра ще прекарам бая време пред компютъра като се има на предвид и мултиплейъра ! :)

Еми би трябвало да може като се има на предвид , че няма такова нещо наподобяващо батълнет при тази игра ! Впрочем сърварите май са на ЛАН принципа ! А , играта е вече 56.0% и ще се свали след 9 часа ! :)

Аз успях да я дръпна от тук :) Пиша чак сега,защото не бях сигурен дали версията е на англиийски,но вече мога да констатирам този факт :D Поиграх малко и не е лоша геймката,изискват се солидни познания по английски,защото се набляга на разговорите(поне в началото) ;) Дърпайте ако искате торента,аз ще сийдвам :punk

Аз успях да я дръпна от тук :) Пиша чак сега,защото не бях сигурен дали версията е на англиийски,но вече мога да констатирам този факт :D Поиграх малко и не е лоша геймката,изискват се солидни познания по английски,защото се набляга на разговорите(поне в началото) ;) Дърпайте ако искате торента,аз ще сийдвам :punk

всичките 6 тома ли са тук?

Аз започвам да се чудя дали да не я ънинсталирам.. :( Просто...супер лесна ми се вижда,избих сума ти и гадове,вече почти свършвам част 1,а те даже не са ми взели кръв досега!!!А пък може би съм си развил героя супер добре..? ;) Все пак ако и на Том 2 нещата не се променят-DEL :)

Малко по-друдничка е от диаблото ! А , и като е записвайте , инсталирайте всичките 6 части ! Освен , че по този начин продължавате историята , на играта ви се добавят и нови итеми , куестове и дрруги работи !

На мен никога не ми сее получавало така ! Незнам от какво може да е ! Ако си барал настройките на видео картата пробвай да ги ресетнеш и тогава ако не се оправи преинсталирай ! Междудругото ето я играта ... Siege of avalon collector edition (DUCH + ENG) има ги и двете !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...