nakatak_zick Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Добър ден Някой ще ми сподели ли каква е хавата с тв тунер-ите... Колко пари е един добър? Трябва ли компа да ти е някъв "по-специален"? Кой програми се хващат? КАква е процедурата? Качеството? Ангажира ли интернета? просто не съм запознат,а в близко бъдеще май ще се наложид а си зема един. предварително благодаря на всички отзовали се Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 грешка делиит Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Цък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 Цък. оффф....ама аз бързам и бързам мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Някой ще ми сподели ли каква е хавата с тв тунер-ите... -> Да, аз мога! Колко пари е един добър? -> Цените варират в доста широк диапазон, зависи какво искаш от него (25-30лв за да мога да гледаш само тв със що годе добро качество през 90-120лв за да можеш да записваш и компресираш в MPEG2 в реално време, то към 300-400 и повече лв дето са за профвионалисти! Трябва ли компа да ти е някъв "по-специален"? -> Зависи в какво разполагаш повечето искат поне Pentium3 на около 700-800 МХз + 128 рам и 1-2 гб свободно място на харда Кой програми се хващат? -> Зависи каква интена ползваш, може Ефирните 3 телевизии, може и някоя кабеларка, може и сателит (но рам Тунера струва повече) но повечето могат да запанетяват около 125-160-180 канала! КАква е процедурата? -> купуваш го, вкарваш го в пц-то, слагаш антената, инсталираш драйвери и приложни програми, настройваш, гледаш или слушаш (някои тунери са и с FM Radio) Качеството? -> задоволително, но главния фактор е сигнала, не очаквай чудеса! Ангажира ли интернета? -> До колкото знам не, освен ако не ги правиш стрииминг, за да могат и други хора да гледат от твоето пц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.