Jump to content
BulForum.com

User account control

Rubbish

Recommended Posts

Сложих си най-новата Vista Pre-RC1 и има ли някакъв начин тези прозорчета да се махнат -

Това е 1то

А 2рото нещо не може да се снима на него трябва да се цъкне "continue" че да се извърши действието "Windows needs your permission to continue" ...

Търсих за подобна тема, но не намерих :unsure:

Това го изключих :D :bgrin:

Също как да оправя регистрацията, че мисля да изкарам с вистата повече от 15 дена :D

Vista activation аххх то нали е безплатна бетата и те от микрософт ти дават ключ само трябва да се регнеш в сайта им :bgrin:

Извинявам се за безсмислената тема, може да е изтриете/заключите :laughing:

ако изкам нещо дса ми седи на компа няма да е уиндовс. Но как да е за къв х..й използваш бета алфа и т.н. версия на доста 0сран продукт? логично 4е ако ползваш не завършена версия на глупав софтуеър ще имаш проблеми.

ако изкам нещо дса ми седи на компа няма да е уиндовс. Но как да е за къв х..й използваш бета алфа и т.н. версия на доста 0сран продукт? логично 4е ако ползваш не завършена версия на глупав софтуеър ще имаш проблеми.

Така е разбирам те, ако изкаш нещо дса ти седи на компа, си е твой избор да не е уиндовс.

Само дето някой софтуери, въпреки че са уж завършени и релийзнати, пак са си Осрани и по-глупави от бетата на някои други. Тия първите се държат повече като алфа отколкото бетите на вторите.

Сигурно се сещаш за какво говоря.

Освен това човекът май се е оправил, по всичко личи че за пръв път пробва Виста, и някои опции не са му ясни къде се намират и кое как се прави.

Така е разбирам те, ако изкаш нещо дса ти седи на компа, си е твой избор да не е уиндовс.

Само дето някой софтуери, въпреки че са уж завършени и релийзнати, пак са си Осрани и по-глупави от бетата на някои други. Тия първите се държат повече като алфа отколкото бетите на вторите.

Сигурно се сещаш за какво говоря.

Освен това човекът май се е оправил, по всичко личи че за пръв път пробва Виста, и някои опции не са му ясни къде се намират и кое как се прави.

Да за 1ви път пробвам Виста и имах някой проблеми, но поне сам се оправих. Вярно пуснах тема, ама докъто чаках някой да ми ПОМОГНЕ аз се рових из функцийте на вистата и сам намерих от къде-кое.

А относно самата бета версич на вистата мога да кава, че съм много доволен. Вярно, че постояно ми заема половината рам памет (~500mb), но не е болка за умиране.

Пък и не знам какво смешно има в това човек сам да се справи с проблемите си, а не да чака всичко на готово ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...