sohm Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 " za zahranvaneto ako nesi go prodal kaji kolko wata e i kolko leva i dago zimam link 460W е и е с ActivePFC и с 24 пинов накрайник за захранването на дъното. Захранването, ако няма да клокваш няма смисъл да го взимаш. predlagam ti dano QDI KT600 koeto e precakano(ako si zainteresuvamn 6ati obqsnq kvo mu ima) +zahranvane 235w+izgorql CPU Athlon900mhz +Cd-rom sony 52x + 5lv. ako nesi navit na toq barter kaji kolko pari mu iska6 Правилно ли разбирам, че ми предлагаш изгорял процесор + изгоряло дъно, които струват 0 лева, + захранване 235 вата каквито не се продават от 5 години и което струва не повече от 1 лев, + cd-rom който струва не повече от 5 лева + 5 лева които ми предлагаш т.е. общо 11 лева за захранване което съм купил за 105 долара с ДДС и за което сега ми дават 90 лева ?!? Как мислиш съгласен ли съм на тоя "бартер" ?!? " Как ви се струва а ? Яко нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 То затова няма смисъл да се посещава buy/sell защото всеки (или айде.. почти всеки) иска да удари кьоравото. Да не говорим че сериозни неща трудно мога да се продадат поради факта че ако мама и тате предоставят повечко парички - в повечето случай те заминават за последния модел GSM за да може лапетата да се хвалят на приятелите си в училище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 То затова няма смисъл да се посещава buy/sell защото всеки (или айде.. почти всеки) иска да удари кьоравото. Да не говорим че сериозни неща трудно мога да се продадат поради факта че ако мама и тате предоставят повечко парички - в повечето случай те заминават за последния модел GSM за да може лапетата да се хвалят на приятелите си в училище. Е па кфо лошо има да са фалят на приятелите уе .Но наистина в buy/sell мн народ се опитва да удари киоравото.Модерите трябва да направят нещо по въпроса(което ще е доста трудно и почти невъзможно де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.