Jump to content
BulForum.com

Търся вещ адвокат в сферата на строителството

poznai

Recommended Posts

малко не се сещам, дали точно тук е мястото за тази тема, но не намерих по-подходящо такова..

та, може ли някой да ме насочи към адвокат, специализирал се в проблемите със строителството?

общо взето, имаме проблем със строителна фирма, която бяхме наели да построи нещо и сега след като сме прекрати договора си с тях, не желаят да махнат кофража си, с което да ни дадат фронт на действие, защото искат още пари, които не им се полагат по договор и искат подписване на някакви актове, които ако подпишем най-вероятно ще се овътрим и работата е много на зор, много нерви.., сутрин ставам един час по-рано отколкото съм си навил часовника, голяма простотия. Взели сме голям заем с цел строеж и заради някъв гнусен пишман строител сме на път яко да не навътрим. Пуснал съм тема и в lex.bg, с надеждата че там поне като са се събрали адвокати, все някой ще даде безплатен съвет или ще се свържи с мен за платена консултация, но уви.

та, ако някой нещо.., да свирка.

мерси предварително.

Не знам някой адвокат да специализира в сферата на строителството...

Като гледам така, казусът ви е свързан с ЗЗД, тъй като най-вероятно сте подписали договор с тази фирма. Така че просто търси ДОБЪР адвокат и му го покажи. Ако го прочетеш внимателно и ти може да откриеш нарушения, ако има такива.

Мога да ти препоръчам много добър адвокат специализирал се в такива дела. Не знам обаче колко пари ще вземе. Да спомена че е жена и когато стане въпрос за някое дело е много злобна. Само да не ти се налага да си срещу нея ....

Предполагам ,че не сте направили добър договор, с ясно опеделени неустойки. Дано не съм прав.

Ако е така и сумата, с която ще се набутате не е много голяма, не те съветвам да се стига до съд-загуба на мнооого време и пари....

Тук се подвизават няколко юристи, няма да казвам кои са. Те биха могли да се свържат с теб, прати им договора на пм да ти кажат дали има смисъл да ги съдиш.

Мерси за отговорите и препоръките. Последни напъни имам тука за решаване на проблема и ако пак не стане да се размине всичко, почвам по ред на номерата:)

Договора не е толкова ясен с неустойки и шитс.., но както няма за него, така няма и за нас. Аз нямам зор да го съдя, просто искам да си разкара партакешите, но ако той реши да ме съди, и аз ше го съдя:> Първия адвокат, който видя договора, каза че е смешен и няма шанс с този договор да постигне нещо в съда.

Опитай при адвокат Хронева. Аз имах много сериозен проблем с един селски строител (Сариев : беше препродал два пъти апартамента който бях капарирал).

Тя ми помогна много тогава.

0888600515

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...