Mr_Vain Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 http://exclusivemusic.net/f/index.php?showtopic=941 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 http://exclusivemusic.net/f/index.php?showtopic=941 Хахахахахахаххаах пича е голям плейбой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 За съжаление и в този форум има хора, които не са на ТИ с правописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Вие се смеете, ама не мислите. Тоя дето ги е публикувал тия писма или е автора на писмата или получателя, или е някое пишлеме, което си ги измисля вкъщи, пише ги и ги снима и се прави на интересен пред френдовете в нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Т'ва сериозно ли е или някакъв майтап? А на т'ва писмо правописа му е последния кусур. Btw,Пича пише бая по-красиво от мен,та чак срам ме хваща.... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 Вие се смеете, ама не мислите. Тоя дето ги е публикувал тия писма или е автора на писмата или получателя, или е някое пишлеме, което си ги измисля вкъщи, пише ги и ги снима и се прави на интересен пред френдовете в нета Пичове, намерихме човека... той е ИСТИНСКИ. Живее в село Комарево и на всичкото отгоре, днес има РОЖДЕН ДЕН!!! Оставихме му пожелание при пощаджийката: "Цялото интернет пространство му честити рожденният ден и му желае да е жив и здрав, и благодарности за хубавите писма до Димитринка, които така ни забавляват " п.п. За всички негови Фенове: телефона на пощата в селото е: 09133 220 Пощаджийката е много мила и приема съобщения. Бил пет къщи по-нагоре Утре ще разберем дали е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Най-вероятно някой си прави гавра,даже почеркът е леко женски.Няма как човек,който е завършил 8 клас/а явно са му пуснали аванта през всичките 8 години,щото е ужасно неграмотно по всички параграфи/,да пише толкова четливо,а за мъж-дори красиво Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Наистина би било хубаво да е гавра. Иначе... Пък и нещо не е смешно, когато прочетеш повече от две писма Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Дано това да не е истина,защото мен ме хвана жал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Тва нарочно е направено така, не може почерка да е толкова добър а правописа-толкова лайнян. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Тва нарочно е направено така, не може почерка да е толкова добър а правописа-толкова лайнян. Може за съжаление. Виждал съм такива . В училище (няма да споменавам преди колко време,че доста годинки изтекоха от последното ми сядане на катедрата) имах един съученик - пишеше адски красиво,направо като изписани както се казва буквите , пък правописа - думи нямам.Е ,чак толкова грешки нямаше ,но до последно си спомням че пишеше "нощ" като "ношт" ,а запетайките слагаше където му харесат. Иначе за писмата - не ми беше смешно.Особенно,ако човекът наистина се окаже че съществува.Дори и на бъзик да е - кофти е направен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Тва ми напомня за едно писмо, беше пуснато и тук преди време, за някъв мангал в казармата, който беше писал на жена си. Онова беше смешно, но това е направо тъжно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 шшшшш горкия пич.Да се смееш ли да плачеш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Дори да е бъзик, човекът, който е писал тези "писма" нещо не е у ред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 и какво "не му е у ред"? това ч ене може да пише грамотно, тъй като е учил в селското училище по време на комунизма, когато яко се е наблягало на КРАСНОписа, за сметка на ПРАВОписа?! или че рядко е ползвал това си особено умение след завършване на основното образование и прекарва живота си в затънтено село, прехранвайки се със земеделие? защо по дяволите всички бъркат простоватото с просташкото? защо да е престъпление, че си неграмотен?! откога всички взеха да се раждат само по градовете и то с по 5-6 сребърни лъжички в устата минимум (ако разрешите да преведа английския идиом)?! аз не мога да се смея на такъв човек. а никой дори не го похвали, че все пак се опитва да направи нещо, опитва се да се промени, бори се за мечтите си. а ако това е просто майтап и някой си го е измисли тоз герой, евала му на въображението. смейте се, щом ви е толкоз акъла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 и какво "не му е у ред"?това ч ене може да пише грамотно, тъй като е учил в селското училище по време на комунизма, когато яко се е наблягало на КРАСНОписа, за сметка на ПРАВОписа?! или че рядко е ползвал това си особено умение след завършване на основното образование и прекарва живота си в затънтено село, прехранвайки се със земеделие? защо по дяволите всички бъркат простоватото с просташкото? задщо да е престъпление, че си неграмотен?! откога всички взеха да се раждат само по градовете и то с по 5-6 сребърни лъжички в устата минимум (ако разрешите да преведа английския идиом)?! аз не мога да се смея на такъв човек. а никой дори не го похвали, че все пак се опитва да направи нещо, опитва се да се промени, бори се за мечтите си. а ако това е просто майтап и някой си го е измисли тоз герой, евала му на въображението. смейте се, щом ви е толкоз акъла. Евала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 и какво "не му е у ред"?това ч ене може да пише грамотно, тъй като е учил в селското училище по време на комунизма, когато яко се е наблягало на КРАСНОписа, за сметка на ПРАВОписа?! или че рядко е ползвал това си особено умение след завършване на основното образование и прекарва живота си в затънтено село, прехранвайки се със земеделие? защо по дяволите всички бъркат простоватото с просташкото? задщо да е престъпление, че си неграмотен?! откога всички взеха да се раждат само по градовете и то с по 5-6 сребърни лъжички в устата минимум (ако разрешите да преведа английския идиом)?! аз не мога да се смея на такъв човек. а никой дори не го похвали, че все пак се опитва да направи нещо, опитва се да се промени, бори се за мечтите си. а ако това е просто майтап и някой си го е измисли тоз герой, евала му на въображението. смейте се, щом ви е толкоз акъла. Мммне, не си ме разбрал - ако му се смея няма да ползвам тая иконка, а друга. Писах, че ако това е бъзик, човекът, който е писал тези неща не е у ред, защото не мисля, че някой здравомислещ индивид, би си губил времето с такова нещо. Мисля, че ме разбра, нали Сега кажи, че си ме разбрал и ми се извини, че ме нападна така Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Мммне, не си ме разбрал - ако му се смея няма да ползвам тая иконка, а друга. Писах, че ако това е бъзик, човекът, който е писал тези неща не е у ред, защото не мисля, че някой здравомислещ индивид, би си губил времето с такова нещо. Мисля, че ме разбра, нали Сега кажи, че си ме разбрал и ми се извини, че ме нападна така не съм те разбрал. прочел съм други неща в думите ти. просто част от твоите думи изразяваха преобладаващото мнение на четящите. за подвеждащия цитат, който съм направил и за това,че си помисли че нападам теб се извинявам. за мнението ми и за ядът ми на хората, които се смеят на "тоя, дето не е в ред" - не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 и как това писмо е попаднало в нета?според мен някой се бъзика със старите и самотни хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Оле, оле... тия писма ми изгубиха 40 минути от "ценното" време . 10кс и как това писмо е попаднало в нета?според мен някой се бъзика със старите и самотни хора Ъъъ... ДААА. Някой се базика с някой селянче. Дали е стар и самотен или е просто малко психясал не мога да ти кажа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.