Jump to content
BulForum.com

Guilty Gear

lil_stenly

Recommended Posts

Тук може да обсъждате , коментирате , споделяте и etc. всички серий на играта Guilty Gear ! Освен познатата поредица Guilty Gear X/XX/X2 има Slash , Judgment , Isuka и още няколко версий , които не са за персонален компютър и няма емулатори , които могат да ги подкарат !

Играта е много яка , а по-спецялно за Isuka ... там участват същите горои , но в по-различен тип игра ! В нея ти може да играеш срещу компютъра в тийм с още един човек на същия компютър (коуператив) ! Нещо като по-старите аркадни игри ... пунишър , капитан командо , кадилаци и динозарври и много други !

Играта доколкото видях е много зарибена и в момента е свалям !

А , имам едно въпросче и така , каква е разликата между XX и X2 освен , че едната е от 2004 , а другата 2006 и имат различни менюта не забелязах кой знае каква разлика между двете игри !

И само да спомена , че не ми харесва играта поради една причина ! Музиката , която е за "BackSoundPlay" т.е. тези дръчащи до искъртване на тъпанчетата китари не ми харесва много ! Не съм почитател на такъв стил и заради това музиката ме разсейва повреме на игра иначе другото си е шест !

Така ето и линка за ggi (guilty gear isuka) , не е точно това за което си мислех и все пак зарибява ... Download !

• 1 year later...

Обновяване .

Вече играта може да се играе и в мултиплейър през интернет .

Направих едно клипче как става .

Само трябва да си свалите ggxxnet и сте готови .

Аз имах много проблеми с версията на играта и ако някой не успее да се оправи да пише за да е кача .

Ето видеото за мултиплейъра .

Guilty Gear XX Reloaded Net Play

След малко ще кача и линк към играта .

Аз говорих за мултиплейър на Guilty Gear XX Reload играта .

След като е кача ще си поправя поста и ще сложа линк .

Очаквам да разджъткаме малко после . :tongue

isuka я бяхме пробвали 2vs2 с мулти тап-а ,но това че всичките 4 са едновременно на екрана е пълно безумие,всичко се слива и не се вижда нищо.трябваше да е на принципа на tag игри ,примерно tekken tag tournament ,където пак може 4 човека ,но има смяна .

Иначе се кефя на guilty gear поредицата.Има страшно зарибяващ арт,по-готин е от на всички 2d файтинги.

Аз искам да обсъдим малко мултито на ggxxr , а не на isuka ... ама ти твърдо си се решил да поплюеш малко едната игра от поредицата .

Аз съм съгласен с теб , но искам да пробвам мултито на Guilty Gear XX Reload и направо откачам .

Ще е голяма зарибявка ако се навият хора или да се пусне сървър на wrzru , защото файла за сървара се съдържа в играта ама е само за линукс операционна система .

Ето линк към играта с патча за мултиплейър .

Сваляне

:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...