RaptoR Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Значи историята е следната: Наскоро ми поръчаха котенце и понеже разполагам с няколко чак от Банкя докарах едното - малкия Силвестър: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3 Този който го поръча обаче никакъв не се обажда и ми се покрива. В това не би било толкова неприятно ако вече апартамента ми не беше строго охраняема територия на моите момчета ДИЕГО и РИДИК. И се получава следната картинка: СНИМКА 1, СНИМКА 2 и СНИМКА 3 Снимки 2 и 3 мисля показват настроението /или по-точно искрите напрежение/. Въпреки че вече посвикнаха заедно и само Ридик ръмжи и съска от време на време не мога да задържа малкия Силвестър по разбираеми причини. Той е невероятен сладур, сега е в най-хубавата фаза, в която си играе със всичко непрестанно. Научен е и да си ходи в котешка тоалетна. Ще се радвам много ако се намери сериозен грижовен стопанин за него. Между другото той е племенник на РИДИК. Кой не би искал такъв сладур у дома? Silvester in action Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Един мой приятел много иска да си вземе коте, ще говоря с него и ще ти дам отговор, така че ме имай предвид. А между другото, подаряваш ли го или го продаваш. Мога да гарантирам за стопанина, че ще се грижи добре за него, защото много обича животните. Но нека първо говоря де..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 Кандидатът най-после се обади - да видим какво ще реши до 48 часа. НЕ искам никакви пари за Силвестър - искам добър и грижовен стопанин. Между другото вече свикна и да точи нокти на акациевия пън на Ридик, т.е. на бъдещия собсвеник му е нужен един пън с едра, пореста кора (най-добре акация) и няма да има проблеми с ноктите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 Най-после малкият Силвестър намери дом при хубав човек, наш човек, който вече се гордее с него Човекът, който поначало го беше поръчал .... (много и дълги цензурирани реплики) .... Аз пък за тия два месеца установих, че където са две, там са и три котки Така че сега аз търся момченце - или чисто бяло (без никакви други петна) като ТОВА, ТОВА, или оранжево тигърче като ТОВА, ТОВА или ТОВА Моля никакви персийски, ангорски и други щуротии - най-обикновен котарак. Ще си ви благодарен ако ми помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 И двете котета са мъжки, на 2 месеца са и искрено се надявам да си харесаш някое http://s47.photobucket.com/albums/f192/Rox...mgAnch=imgAnch2 http://s47.photobucket.com/albums/f192/Rox...mgAnch=imgAnch1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 По-оранжевото е над 90% това което търся Много е вероятно да го взема, но на 2 месеца ми идва мъничко, можеш ли още месец поне да го подържиш? Все още очаквам и оферти за чисто бяло момче - колекцията ще е луда - катран черен, сняг бял и сиамец Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 Продължавам да търся тигрово или чисто бяло момче. Понеже сега започнаха да раждат вече се надявам да има повече оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 моята котка е родила преди няколко дена,но още не съм видял котилото,нито знам колко са,нито знам как изглеждат. но ако някое то тях отговаря на изискванията считай го за твое Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Малко офтопик ама... Ридик мн ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 20, 2007 Author Share Posted May 20, 2007 Хора айде де - сезон е - пълно е с малки навсякъде - помогнете ми да открия чисто бяло или тигър. Наскоро имаше едно наблизо но го откраднаха преди да го отбие майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.