Jump to content
BulForum.com

Problem s zvukovata karta

S_one

Recommended Posts

Zna4i dunoto mi e GA-7VT880 i po princip si raboti perfektno,no imam problem s zvukovata karta.Sled kato pusna kompa i ka4a draiverite na dunoto muzikata tragva no tonkolonite ne vasproizvejdat zvuk,slojih drugi i pak nestava.Ako nqkoi znae ot kvo moje da e da kazva.

Zna4i dunoto mi e GA-7VT880 i po princip si raboti perfektno,no imam problem s zvukovata karta.Sled kato pusna kompa i ka4a draiverite na dunoto muzikata tragva no tonkolonite ne vasproizvejdat zvuk,slojih drugi i pak nestava.Ako nqkoi znae ot kvo moje da e da kazva.

Предполагам не си объркал буксите :D

Разгледай в БИОС, да не би да си я изключил оттам. Другият вариант е да си преместил някой джъмпер на дъното и оттам да е проблема :)

Може да се каже че и аз имам подобен проблем когато говоря по Skype човека на който говоря чува някво яко браждене.Чудя се дали не е от Звуковата карта :confused някои ако и имал подобен проблем да помага ще съм му благодарен :unsure:

Разгледай в БИОС, да не би да си я изключил оттам. Другият вариант е да си преместил някой джъмпер на дъното и оттам да е проблема :)

Ако е изключена от биоса - изобщо не се появява в device manager, можеш и там да погледнеш какво е положението.

Може да се каже че и аз имам подобен проблем когато говоря по Skype човека на който говоря чува някво яко браждене.Чудя се дали не е от Звуковата карта :confused някои ако и имал подобен проблем да помага ще съм му благодарен :unsure:

Възможно е да е от микрофона :(

zna4i problema ne idva ot nikoe ot teq ne6ta koito kazahte,za6toto si4ko v biosa e naglaseno i v momenta nqmam net i nemoje da e zaradi skype ili nqkakuv virus,no mojebi Lucky Luciano e prav za jumperite vapreki 4e as ni6to ne sam baral,kakto mi go donesoha taka sam go pusnal :) ako nqkoi znae druga pri4ina da obajda.

Ако картата ти не е разпозната от уиндоуса при всяко системно съобщение ще чуваш само биип от системния говорител. Ако си успял да я инсталираш и уиндоуса си комуникира с нея значи или ти е мютната или имаш хардуерен проблем (или не дава контакт или е на късо). Предполагам, че тая карта е многоканална - ми пробвай да пуснеш и 6-те канала (от настройките долу в таскбара) и ръгай жакчето на колонките по останалите букси, белким се зададе и звук :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...