S_one Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Zna4i dunoto mi e GA-7VT880 i po princip si raboti perfektno,no imam problem s zvukovata karta.Sled kato pusna kompa i ka4a draiverite na dunoto muzikata tragva no tonkolonite ne vasproizvejdat zvuk,slojih drugi i pak nestava.Ako nqkoi znae ot kvo moje da e da kazva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Zna4i dunoto mi e GA-7VT880 i po princip si raboti perfektno,no imam problem s zvukovata karta.Sled kato pusna kompa i ka4a draiverite na dunoto muzikata tragva no tonkolonite ne vasproizvejdat zvuk,slojih drugi i pak nestava.Ako nqkoi znae ot kvo moje da e da kazva. Предполагам не си объркал буксите Разгледай в БИОС, да не би да си я изключил оттам. Другият вариант е да си преместил някой джъмпер на дъното и оттам да е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Може да се каже че и аз имам подобен проблем когато говоря по Skype човека на който говоря чува някво яко браждене.Чудя се дали не е от Звуковата карта някои ако и имал подобен проблем да помага ще съм му благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Разгледай в БИОС, да не би да си я изключил оттам. Другият вариант е да си преместил някой джъмпер на дъното и оттам да е проблема Ако е изключена от биоса - изобщо не се появява в device manager, можеш и там да погледнеш какво е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Може да се каже че и аз имам подобен проблем когато говоря по Skype човека на който говоря чува някво яко браждене.Чудя се дали не е от Звуковата карта някои ако и имал подобен проблем да помага ще съм му благодарен Възможно е да е от микрофона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Може би незнам,но звукът е като от лазерен принтер,това едва ли е от микрофона наистина незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 zna4i problema ne idva ot nikoe ot teq ne6ta koito kazahte,za6toto si4ko v biosa e naglaseno i v momenta nqmam net i nemoje da e zaradi skype ili nqkakuv virus,no mojebi Lucky Luciano e prav za jumperite vapreki 4e as ni6to ne sam baral,kakto mi go donesoha taka sam go pusnal ako nqkoi znae druga pri4ina da obajda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Ако картата ти не е разпозната от уиндоуса при всяко системно съобщение ще чуваш само биип от системния говорител. Ако си успял да я инсталираш и уиндоуса си комуникира с нея значи или ти е мютната или имаш хардуерен проблем (или не дава контакт или е на късо). Предполагам, че тая карта е многоканална - ми пробвай да пуснеш и 6-те канала (от настройките долу в таскбара) и ръгай жакчето на колонките по останалите букси, белким се зададе и звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.