Jump to content
BulForum.com

Win XP , Ie6 ili Eurocom problem

JOKe

Recommended Posts

Znachi kav e problema kato mi sedi PC-to n nabroi vreme bez da browsq da kajem kam 1 chas i sled tva ako ne rebootna nemoga da otvarqm nikakvi site-ove s izkliuchenie na warez.ru prosto kato searchvam za site naprimer yahoo.com mi dava openning www.yahoo.com.net ... ( tva net neznam i as kvo e ) i posle dava che nemoje da se otvori tva za seki site taka ili Internet Could not open this page neshto takova.

Znachi s Windows XP sym s absoliutno sichki updates

Това, че си с абсолютно всички updates, не е панацея за всякакви проблеми.

Действително малко е вероятно прблема да е в Евроком.

Сигурен съм че си проверил за вируси, така че остава да направиш някой реинстал, или пък roll-back the system чрез System Restore, или пък да махнеш последните програми които инсталира :)

Това, че ти лепи на всичко отзад ".net" според мен означава само едно - прецакани регистри на Експлодера... Случва се след като си инсталирал някакви програми свързани с Интернет. Има и разни сайтове напоследък дето се гъбаркат с настройките на Експлодера с цел всичките ти връзки навън да минават първо през тях и после накъдето трябва. Свали и сложи някъкъв друг браузър - Опера примерно. Ако тя няма такъв проблем значи наистина е от настройките на Експлодер в регистрите... Потърси най-стария бакъп на регистрите и го сложи вместо тези дето са ти в момента - възможно е да помогне. Ако не - преинстал - процедурата ти е позната вярвам....

Spred mem problema ne idva ot IE,a nqkade ot nqkoq ne na mqsto instalirana programa.JOKe seti se koi programi si instaliral predi problema,mahni gi i vij da li 6e ti tragne.

Az predi vreme imah podoben problem,bqh si instaliral delphi7 i po4na da mi pravi mizerii kompa,kato go mahnah se opravi vsi4ko :wub:

napulno sum suglasen s furiozo che e vuzmojno da e problem v nastroikite na dns serverite zaradi tova che otvarq samo warez.ru e malko e stranno a tva che ti slaga okonchanie sled domaina proverisi v instalnatite programi da nqmash nqkvi si tam tupi programoi ot rod ana internet optimizator i tem podobni software ponqkoga te prqvat takiva raboti imah edna programa kadeto ako dadena stranica ne se zaredi burzo mi zarejda nqkva druga tam stranica

i drugiq put postvai v sekciqta winapz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...