sk8er Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Значи хора имам волан THRUSTMASTER NASCAR Pro Racing Wheel,но порта,в който тряя да се включи е някъв смотан и нямам такъв на новото ПиСи(дъното ми е a ASUS M2N-E)!Та въпроса ми е дали има някъв преходник от такъв порт към USB или няма да мога да си използвам воланчето? Стария порт представлява нещо такова: /. . . . . . . \ \. . . . . . . . /! Има 2 реда такива "пишки" като на горния ред са 7, а на долния 8! Моля ви помогнете! (Малко е проста темата ама кво да се прави... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Струва ми се, че няма да стане толкова просто, а по-скоро ти трябва нещо от рода на това. ....който май струва колкото целия ти волан. Другият вариант е да си вземеш някаква $5-6 PCI аудиокарта с изход за MIDI/Gameport (+съответния кабел) и си готов. Освен това много е възможно вградената ти дънна аудио карта (най-вероятно имаш такава) да има комбиниран изход MIDI/Gameport (конектор запоен на самото дъно). В този случай ти трябва малък преходник (някой из форума преди време подаряваше такъв) и съответния кабел.....абе намира му се колая, но най-вероятно ще ти трябват още малко инвестиции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 Струва ми се, че няма да стане толкова просто, а по-скоро ти трябва нещо от рода на това. ....който май струва колкото целия ти волан. Другият вариант е да си вземеш някаква $5-6 PCI аудиокарта с изход за MIDI/Gameport (+съответния кабел) и си готов. Освен това много е възможно вградената ти дънна аудио карта (най-вероятно имаш такава) да има комбиниран изход MIDI/Gameport (конектор запоен на самото дъно). В този случай ти трябва малък преходник (някой из форума преди време подаряваше такъв) и съответния кабел.....абе намира му се колая, но най-вероятно ще ти трябват още малко инвестиции. Aбе имам такава звукова карта на стария комп ама тряя да го нося на ония от Ера да ми я слагат... Начи на новото дъно има един такъв порт като тоя дето търся,само че горната редца са 4 "пишки",а долната са 5?!За такъв порт ли ми говориш?И от къде мога да си взема преходник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.