ROBIN Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Имам няколко харда, които се развалиха. Най-лесното е да ги изхвърля, но реших все пак да попитам, може би има някаква надежда за потръгнат. 1. Western Digital 20GB - windows го засича, качва му драйверите и го изписва в device manager, но до там. В my computer го няма, partition magic изписва че има нещо като invalid fat table. 2. Maxtor 20GB - при този още в началото като се включи компа изписва hard disk fail 3. Hitachi 80GB - windows го намира, мога да записвам върху него, както и да копирам информацията, само че през цялото време стърже и цъка шумно и е адски много бавен. 500мб ги прехвърля за 30-40мин. Някой да има идеи дали ще се поправят? И къде, ако изобщо може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 По-добре направи като Midex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Незнам за тебе, обаче от двайсетачката бих си направил пепелник.От някои хардове стават невероятни пепелници. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Имам няколко харда, които се развалиха. Най-лесното е да ги изхвърля, но реших все пак да попитам, може би има някаква надежда за потръгнат. 1. Western Digital 20GB - windows го засича, качва му драйверите и го изписва в device manager, но до там. В my computer го няма, partition magic изписва че има нещо като invalid fat table. 2. Maxtor 20GB - при този още в началото като се включи компа изписва hard disk fail 3. Hitachi 80GB - windows го намира, мога да записвам върху него, както и да копирам информацията, само че през цялото време стърже и цъка шумно и е адски много бавен. 500мб ги прехвърля за 30-40мин. Някой да има идеи дали ще се поправят? И къде, ако изобщо може. Имам колега който само дебне да се развали някой хард и да вземе моторчето. Понеже е стъпково е срахотно за управление. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.