Identify_me Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Kak li ni sa ma4ih s teq 4ervei!!! Problema mi e sledniqt: Slojih si crack no prodaljava da ne 6te da mi tragne.Vseki pat mi izkarva edno saob6tenie "Wrong disk inserted(Probvah i s dvata diska).Probvah s edin drug crack i pak taka . Ako nqkoi moje da mi pomogne pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 ima si tema za igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Identify_me Posted November 28, 2003 Author Share Posted November 28, 2003 Vidqh q no kasno.OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 Kak li ni sa ma4ih s teq 4ervei!!!Problema mi e sledniqt: Slojih si crack no prodaljava da ne 6te da mi tragne.Vseki pat mi izkarva edno saob6tenie "Wrong disk inserted(Probvah i s dvata diska).Probvah s edin drug crack i pak taka . Ako nqkoi moje da mi pomogne pls! Mnogo qsno che nqma da ti tragne sloji karka v dira na igrata v papka bin i trqbva da tragne veche. Ako pak ne tragne si vdigni page faila ako e po malko ot 500 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.