xb00t Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Nqkade, predi mnogo posta, v nqkoq zabravena tema bqh pomolil za HELP s tova chudo draiverite. Stava vypros che: 1. Imam mnogo gadni svetlinni problemi pri nqkoi Games (Commandos 3 Demo). Vmesto svetlini imam cherveni neoni. 2. Nqkoi nachalni ekrani s 3D animacii (ne .avi a real-time) i nqkoi Game Menus gi nqma nikvi (RC Cars, Republica), t.e. cheren ekran no te si bachkat na zaden plan. 3. 3DMark2001SE ne mi vadi nqkoi testove (ne zaradi No Hardware Support), t.e. vadi gi kolkototo vadi i Game Menus. Vijdam zamo 1vi kadyr i posle izchezva, no vyrvi na zaden plan. Skoro mi grumna dunoto, no kakto se kazva vsqko zlo za dobro. Osven che si vzeh novo popitah tiq pichova shto stava tva i te kazaha slednoto, citiram po pamet: "- Probvai s po-stari draiveri, NO trqbva da napravish full-uninstall na Windows za da moje da se izchistat bibliotekite na po-novite draiveri." A sega ako mojete vie da mi kajete ima li variant da premahna bibliotekite bez da se nalaga nov Win. Blagodarq za vnimanieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 A be to sigurno ima takav variant, no mai po-malko vreme ste ti otneme da preinstalirash Windows-a. BTW, siguren li si che kartata ne e kofti neshto? Probla li si da smenish kartata sas niakoi druga da vidish kakvo ste stane? Moze samata karta da ne e usvet neshto. BTW, kakva tochno e kartata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Programata koqto 6e ti pomogne se kazva Driver Cleaner,pove4e za neq 4eti tuk. P.S Po princip kartite na NVidia davat na nqkoi 3D Mark testove "No Hardware suport" (Az sam s GF 4 ).Taka4e tova ne e ot driverite Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted November 28, 2003 Author Share Posted November 28, 2003 Programata koqto 6e ti pomogne se kazva Driver Cleaner,pove4e za neq 4eti tuk. P.S Po princip kartite na NVidia davat na nqkoi 3D Mark testove "No Hardware suport" (Az sam s GF 4 ).Taka4e tova ne e ot driverite Uspeh Dobre. Kato mi se zanimava shte q probvam No ne e ot Hardware Support-a kakto kazvam v tochka 3ta !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Az se konsultirah predi vreme , zashtoto imah podoben problem. Zna4i te mi kazaha da si vidia na koi proizvoditel mi e kartata i da izteglia negovite driveri za suotvetnata karta. Downloadnah go i bez da maham nito edin star driver do installnah. vsi4ko si trugna kato po voda... toia pi4 mi razpravia 4e driverite koito nvidia puska v saita sa s mnogo uriazani ekstri i sa napraveni za max performance pri igrite:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.