Pechenata Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Аз като колоездач и чат-пат пешеходец кво да кажа. Ай, като пешеходец нямам забележки (опазил ме господ за напред). Един път само ми се е случвало да пресека на червено, защото бях много разсеяна.Извиних се на човека, проблеми никви. Ама ей например снощи един бакшиш .. разделиха ни някви секунди да се блъсне в мене. По правилник карам в най-дясно. Тоя тръгва да излиза от кафенцата на Лаута преди макдоналдс. Как излиза, кво прави само той си знае, по едно време се чуват някви бибиткания за него и тоя дава лееко напред пак да се прибира от там,където беше,в тва време аз набивам спирачки. И се почнахме с него по български. Една кака по околовръстното изкача от няква тракийска уличка с поне 90 км. аз набивам спирачки и тя също. Накрая цирка беше, като изкара една щанга.. Гаааз на колелото колкото мога. Е***я в лудата кака, колко и беше да я хвърли тая щанга. Като и видях погледа ми се приходи до тоалетна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Абе ква култура кво нещо. Никой не спазва нищо. На пешеходна пътека колие спират, само и единствено, когато има полицаи. А шоФЕрите, на бул.Руски с Гладстон, ама постоянно си минават по 2-3 коли на червено. Иначе следната случка. Деня на съединението 6-ти септември. Пътя до Четвъртак пазара е отбит. Това е отсечката от бул. Руски и "6-ти сепчември" Седят си наще Уважавани полицайчета с ладичката и отбиват движението. Точно на 5 метра от тях се намира пешеходната пътека от страната на улицата на кино Фламинго и аз тръгвам да пресичам, на зелено човече, както си му е реда. Кво пресичане, че то на десен завой никой не спря да му е** майката. А полицаите седят и гледат. Изчаках тъпия сфетофар и предимството ми свърши. Пак чакам, пак зелено човече и тоя път си викам, ся ви е**х майката, ако не спрете, ще спувам да ме чуят тъпите куки. Кофти че тоя път нямаше коли иначе щях да се изпреча директно пред някоя кола. То ва е бахти ужасията. Нестига, че кръстовището е голямо, нестига, че като пешеходец съм с предимство, нестига че има полицай, ами никой, ама никой не спря за да минем(бяхме няколко човека) И това на какво прелича? Друго - пътувам с един колега за работа. Е не го удобрявам него - всеки ден си минава покрай пешеходците. Я пред тях, я между тях, ама нали тогава, когато те си имат предимство и той трябва да спре. Само се нерви иска всичко да му е, както той си мисли. Кара с 80-90 в града и вика че другите карали зле и ала бала. Ами като се замисля, те повечето шофьори са такива. Все си мислят че те са прави, че другите са криви и от тва се получават всичките злополуки. Ами "мадежите" на 60+ всеки ден чета новини в нета, за блъснати такива. Кво друго да кажем? 90% от дъртите не гледат къде пресичат, как пресичат и кво се задава срещу тях. Минават си пък кво ще да става. Е тва кво е? Не само шофьора няма култура, но и самия пешеходец е същата работа. Според мен, колкото е вината в едните толкова и в другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.