Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia: The Sands Of Time

RaVeN

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply
Аз да питам нещо. Знам, че играта може и да се поткара на МХ, но само до тук. Някой да знае начин ?

Не искам да те плаша, но не знам тук хората как играят тая игра Prince of Persia Sands of Time, тя ми върви с 5 кадъра в секунда, бааахти тъпнята. Новата версия къде къде с по-яка графика и всичко съм набузил до дупка на резолюция 1024*768 ми върви като ферари, a тая просто нямам думи. Гледайте ми конфигурацията от долу, играя Дуум тройката на 1024*768 на high details без никакъв лаг, а тука едвам местя мишката. Ае кажете има ли оправия тфа нещо, искам да я играя ама ако ще е с 5 кадъра напрао да я махна от харда поне. Същата работа е и на 800*600 грам разлика няма. Дали са пуснати ефектите дали не, пак нема разлика, бахти счупената игра. Аз доколкото си спомням я пуснах преди на стар целерон на 2 Гхз с ГФ2 Титан и не помня да съм имал подобен проблем :ph34r:

Predi malko si reshih problema s novi draiveri na videoto. Sega veche igrata vurvi perfectno na 1024*768 sus vsichki vklucheni efekti.

Peace :punk

Не искам да те плаша, но не знам тук хората как играят  тая игра Prince of Persia Sands of Time, тя ми върви с 5 кадъра в секунда, бааахти тъпнята. Новата версия къде къде с по-яка графика и всичко съм набузил до дупка на резолюция 1024*768 ми върви като ферари, a тая просто нямам думи. Гледайте ми конфигурацията от долу, играя Дуум тройката на 1024*768 на high details без никакъв лаг, а тука едвам местя мишката. Ае кажете има ли оправия тфа нещо, искам да я играя ама ако ще е с 5 кадъра напрао да я махна от харда поне. Същата работа е и на 800*600 грам разлика няма. Дали са пуснати ефектите дали не, пак нема разлика, бахти счупената игра. Аз доколкото си спомням я пуснах преди на стар целерон на 2 Гхз с ГФ2 Титан и не помня да съм имал подобен проблем  :ph34r:

Predi malko si reshih problema s novi draiveri na videoto. Sega veche igrata vurvi perfectno na 1024*768 sus vsichki vklucheni efekti.

Peace  :punk

awe man sands of time na Ti 2 ne trygva kakvoto i da pravi6 nikvi analyzeri nikvi driveri ne pomagat force pixel shader 1.1 , 1.4 , 2.0 sbugqsva grafikata. Uspqh samo da film4eto da e dokaram i menuto e 4usto bqlo i ni6to ne sa vijda i sled malko te izhvyrlq6e ot igrata... ne stava prosto Ti 2 ve4e e mnogo star. To i s novata igra imam problem igraq e i me izhvyrlq ot vreme na vreme zaradi toq pixel shader ina4e e igraq mnogo nabuzeno 1024 na medium i vyrvi idealno. Dano pylnata versiq ne pravi toq problem.

awe man sands of time na Ti 2  ne trygva kakvoto i da pravi6 nikvi analyzeri nikvi driveri ne pomagat

Predi nqkolko meseca tochno s Ti 2 podkarah tazi igra, s namaleno kachestvo, sprqni efekti i malko lag vurveshe.

Az prosto se uchudih zashto i na segashnata mi karta vurveshe uzhasno, no slava bogu problema e bil v draiverite. Az verno bqh s edni mnogo stari. Sega igrata mi vurvi sus vsichki efekti, high deatils na 1024 rezoluciq i vadq 75-80 kdura v sekunda. KO poeche da iskam.

Za draiverite me podseti Da_Devil, za koeto mersi oshte vednuzh ;)

Извинете, че правя втори пост, но тук е мястото да попитам как да мина едно място в играта. Стигнах до момента, когато с една мадама (с лък) трябва да пребием 4-5 звяра. Колкото и да ги убивам тия не умират. Това ме навежда на мисълта,че не правя нещо кат хората. Я някой, който го е минал да сподели, иначе дуржа фронта около 10 минути и не виждам никаква промяна. Поне 1 по малко да оставаше ама тц ... хелп плииз :)

Ето записах част от играта ми с програма фрапс, за да видите точно за какво става въпрос.

ТУК

prosto trqbva da imash tarpenie i da gi biesh

v danoto na zalata ima voda ot kadeto moje da si palnesh kravta

Малее, половин час ли требе да ги бием уе, аз пък си виках да нема някаква ръчка на хунта-мунта си кат го дръпна да ги взривя копелетата.

До сега търсих "хинтс" по нета и там пише да бъда търпелив и да ги убия :bgrin:

Малее, половин час ли требе да ги бием уе, аз пък си виках да нема някаква ръчка на хунта-мунта си кат го дръпна да ги взривя копелетата.

naprao ti zavijdam za Princa na Persia tolkova me kefi a ne moga da e podkaram. Vika6 4e na Ti2 si e podkaral. A az ne moga maina ne znam Ina4e ma6inata mie zdrava mnogo si4ko e [V] samo na Video mi dava [X] tam za testa na systemata. AmD Athlon Xp 2500+ / 256 DDR 400 / ... S 3D analyzer kato mahna pixel shared 1.1 i si4ko se sbugqsva nali ti kazah stava bql ekran.

Kogato vraga padne na zemiata natiskash buton "E" za da moje da ubiesh zviara inache posle pak se sujiviava....taka edin vid mu vzemash dushata i si zarejadash daggera!Uspeh ;)

ma6inata mie zdrava mnogo si4ko e [V] samo na Video mi dava [X] tam za testa na systemata. AmD Athlon Xp 2500+ / 256 DDR 400 / ... S 3D analyzer kato mahna pixel shared 1.1 i si4ko se sbugqsva nali ti kazah stava bql ekran.

Kogato vraga padne na zemiata natiskash buton "E" za da moje da ubiesh zviara inache posle pak se sujiviava....taka edin vid mu vzemash dushata i si zarejadash daggera!Uspeh ;)

@Elemental^, а бе верно процесора и рама ти е бетон, аз така и не разбрах какво ти е видеото, но те уверявам, че на ГФ2 Титан тфа нещо пали. Но иначе щом имаш такава хубава конфигурация, вземи си купи някоя по свястна видео карта, цените падат всеки ден :zzz

@JoroBoy, мерси за съвета пич. Тфа с дагера го знам, обаче снощи на единия така му взимах душата 10 пъти и оше си танцувашв пред мен жив и здрав. За 3 дена си давам отпуска :D После пак ще се помъча да мина.

@Elemental^, а бе верно процесора и рама ти е бетон, аз така и не разбрах какво ти е видеото, но те уверявам, че на ГФ2 Титан тфа нещо пали. Но иначе щом имаш такава хубава конфигурация, вземи си купи някоя по свястна видео карта, цените падат всеки ден :zzz

ASUS GeForce 2 Ti 64 MB DDR to4no tova deto vika6 4e pali a ne 6te6e az kato probvah ti s 3D analyzer li e podkara ?

A kolkoto do videoto 6a zaminavam sq dekemvri mesec i 6te zema 5900 Ultra ili napravo 6800.

с отскоци трябва да се "предвижиш" надолу :D

после като стъпиш на птлатформата, която същевременно ще се задвижи щом си долу тябва да се засилиш наляво, по стената и да се хванеш за прекъснатия мост(доколкото мога да видя) ... мисля, че така беше, но не съм много сигурен.

на мен ми беше доста трудно в интерес на истината ;)

с отскоци трябва да се "предвижиш" надолу  :D

после като стъпиш на птлатформата, която същевременно ще се задвижи щом си долу тябва да се засилиш наляво, по стената и да се хванеш за прекъснатия мост(доколкото мога да видя) ... мисля, че така беше, но не съм много сигурен.

на мен ми беше доста трудно в интерес на истината  ;)

Minah go tank's man! ;)

• 4 weeks later...

Искам да попитам някой знае ли как се прави "магията" , която е показана на вижъна на 81%? Става дума за момента с асансьора, когато с Фара ви наобикалят сумати гадове. Мадамата само умира и ме нерви. Та, някой да се сеща?

Амиии като убиеш всичките гадове, след това скачаш на един тръба, която малко трудно се вижда де ама ще я намериш. След това се пуска анимация, доколкото си спомням.

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...